یک لیوان فرانسوی چند گرم است
یک لیوان فرانسوی چند گرم است را از سایت پست روزانه دریافت کنید.
تبدیل گرم به پیمانه,تبدیل گرم به لیوان فرانسوی,پیمانه های اندازه گیری به گرم,150 گرم اب چند لیوا
تبدیل گرم به پیمانه یکی از مشکلات رایج در بین خانم های کدبانوی خانه دار هست که ممکنه ترازوی آشپزخانه در منزل نداشته باشن.
البته یکی از دلایل محبوبیت پیمانه ها، بین الملی شدن دستورهاست. در مورد مواد خشک مثل آرد و شکر، به دلیل روند متفاوت تصفیه و غنی سازی در کشورهای مختلف، استفاده از حجم، به جای وزن توصیه می شه.مثلا یک پیمانه آرد معمولی در مناطق مختلف دنیا به دلیل تنوع در جنس گندم ها و نوع متفاوت تصفیه در کارخونه ها می تونه تا 20 گرم اختلاف وزن داشته باشه ولی یک پیمانه آرد حجم ثابتی داره. به همین دلیل برای مواد خشکِ آردی در دستورهای ترجمه شده استفاده از پیمانه پیشنهاد می شه.
در این مطلب من سعی می کنم همه نکات و اندازه ها رو برای شما بنویسم تا در صورت لزوم همیشه در دسترستون باشه. مخصوصا دم عید که بازار شیرینی عید داغ میشه و همه خانم ها تا مدتها و شاید در ایام عید هم درگیر شیرینی درست کردن باشن.
نکته:
در اندازه گیری آرد؛ نباید پیمانه را داخل ظرف یا پاکت آرد فرو ببرید. باید با یک قاشق پیمانه را پر کنید. همچنین نباید آرد را داخل پیمانه فشار دهید و یا اینکه به پیمانه ضربه بزنید تا آرد پایین برود زیرا در این صورت از مقدار بیشتری که در دستور پخت آمده استفاده خواهید کرد و برای مثال اگر قصد تهیه کیک دارید، کیک شما سنگین خواهد شد. وقتی پیمانه را با آرد پر کردید، با پشت یک چاقوی بزرگ، روی پیمانه بکشید تا آرد اضافه پایین بریزد. یک پیمانه آرد که به این روش پر شود معادل ۱۲۵ گرم آرد خواهد بود
تبدیل گرم به پیمانه در شیرینی پزی و آشپزی
یک پیمانه لپه چند گرم است؟
یک کیلو شکر چند لیوان است ؟
ممکنه توی رسپی ها به جای پیمانه از “اُنس ounces ” یا “پینت pint ” استفاده کرده باشند برای تبدیل از این فرمول استفاده کنید. هر پیمانه هشت اُنس و یک دوم پینته .
تبدیل پیمانه به قاشق غذاخوری و چایخوری
منظور از قاشق غذاخوری و چایخوری، قاشق های اندازه گیری استاندارد هستند.
این پیمانه ها تقریبا با لیوان دسته دار فرانسوی که معمولا توی همه آشپزخونه ها وجود داره برابری میکنن.
حجم لیوان فرانسوی دسته دار تقریبا معادل 250 میلی لیتر (250 سی سی (cc)) می باشد. و با توجه به اینکه چگالی (نسبت جرم به حجم) در مواد مختلف با یکدیگر متفاوت است. مقدار جرم در حجم ثابت این لیوان نیز متفاوت خواهد بود.
سه چهارم لیوان شیر یعنی چقدر؟ هر یک لیوان دسته دار شیر تقریبا برابر با 250 گرم شیر است. بنابراین سه چهارم لیوان شیر تقریبا برابر با 187 گرم شیر می باشد.
حالا ممکنه در یک دستور قصد داشته باشین نصف مواد اندازه گیری شده رو استفاده کنید. بعضی از دستورها حساس نیستند و میشه مواد رو نصف کرد مثلکیک سیب قاشقی بدون فر که آموزش دادم.
اما بعضی از دستورها خیلی حساسن و کمی بالا و پایین شدن مواد تاثیر بدی در کیفیت نهایی شیرینی یا غذا داره.
برای نصف کردن طبق راهنمایی زیر جلو برین:
منبع مطلب : iranpokht.ir
مدیر محترم سایت iranpokht.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
آموزش جدول اندازهگیری پیمانهها؛ هر پیمانه شیرینیپزی و آشپزی چقدر است
شیرینیپزی و آشپزی دو هنر مبتنی بر تجربه هستند. اما هر چقدر هم با تجربه باشید اندازهگیری چشمی مواد میتواند نتیجه کار را از آنچه انتظار داشتید بدتر و شاید گاهی بهتر کند. برای اینکه با شک و تردید شیرینی نپزید و آشپزی نکنید بهتر است هم پیمانههای آشپزی و شیرینیپزی را تهیه کنید و هم ترازوی آشپزخانه تهیه کنید. اگر این پیمانهها را ندارید یک جدول آموزش اندازهگیری پیمانهها داشته باشید. به این ترتیب میدانید هر پیمانه شیرینیپزی و آشپزی چقدر است و چکار باید بکنید. آموزش جدول اندازهگیری پیمانهها و معادل آنها به قاشق غذاخوری و میلیلیتر و اینکه هر پیمانه شیرینیپزی و آشپزی چقدر است را در مجله کوروش بخوانید.
جدول اندازهگیری پیمانهها و قاشقهای مواد خشک
جدول اندازهگیری پیمانههای مواد به میلیلیتر
۱- بزرگترین قاشق tbspهمان قاشق سوپخوری ویا غذاخوری است
۲- tsp- قاشق چایخوری.
۳- ۱/۲ قاشق چایخوری
۴- ۱/۴ قاشق چایخوری
اگر در آشپزخانه ترازو و پیمانه مخصوص ندارید برای اندازهگیری مواد خشک به روش زیر عمل کنید:
یک لیوان فرانسوی دستهدار آرد معادل ۱۵۰ گرم است.
یک لیوان فرانسوی دستهدار شکر معادل ۲۳۰ گرم است.
یک لیوان فرانسوی دستهدار کشمش معادل ۱۸۰ گرم است.
یک لیوان فرانسوی دستهدار پودر قند معادل ۱۶۰ گرم است.
یک لیوان فرانسوی دستهدار پودر نارگیل معادل ۹۰ گرم است.
یک لیوان فرانسوی دستهدار روغن مایع معادل ۲۲۰ گرم است.
یک لیوان فرانسوی دستهدار ماست معادل ۲۰۰ گرم است.
۱ لیوان فرانسوی دستهدار برنج خشک ۲۰۰ گرم است.
یک قاشق غذاخوری آرد معادل ۱۰ گرم است.
یک قاشق غذاخوری شکر معادل ۱۲ گرم است.
یک قاشق غذاخوری پودر قند معادل ۱۰ گرم است.
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت معادل ۷ گرم است.
۱ پیمانه آرد معادل ۱۵۰ گرم است.
۱ پیمانه شکر معادل ۲۰۰ گرم است.
۱ پیمانه روغن معادل ۲۰۰ گرم است.
۱ پیمانه شیر معادل ۲۵۰ گرم است.
۱ قاشق غذاخوری روغن معادل ۲۰ گرم است.
۱ قاشق غذاخوری ماست معادل ۲۵ گرم است.
۱ قاشق غذاخوری آرد معادل ۲۰ گرم است.
۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو معادل ۱۰ گرم است.
۱ قاشق غذاخوری خامه معادل ۲۵ گرم است.
۱ قاشق غذاخوری عسل معادل ۳۰ گرم است.
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه معادل ۱۰ گرم است.
۱ قاشق غذاخوری کره معادل ۲۰ گرم است.
۱ قاشق غذاخوری پودر گردو، نارگیل و پسته معادل ۲۰ گرم است.
نکته
*در آشپزی و شیرینیپزی منظور از قاشق سوپخوری همان قاشق غذاخوری است.
*منظور از قاشق چایخوری همان سومین قاشق یا قاشق مرباخوری است، البته در این زمینه توافق یکسانی وجود ندارد اما معمولا به همین ترتیب است.
*هر پیمانه هم معادل یک لیوان دستهدار فرانسوی است.
نکته مهم برای اندازهگیری مواد مرطوب و فشرده مثل خامه و شکلات مایع
برای اندازهگیری موادی مثل کره و شکر (البته منظور شکر قهوهای است که حالت و بافت مرطوب دارد)، انواع کره آجیل و مغزها مثل کره پسته یا بادام زمینی، نوتلا و شکلات آب کرده و موادی از این دست بهتر است مواد را با قاشق در پیمانه مورد نظرتان بریزید. سپس سطح روی مواد را با قاشق یا لیسک فشار دهید تا فشرده شوند و پیمانه کاملا پر شود. برای موادی مثل خامه و ماست پیمانه را پر کنید و چند بار به آرامی روی سطح کار بزنید تا حبابها از بین بروند و پیمانه دقیقا در اندازه مورد نظرتان پر شود. اگر حباب از بین رفت و سطح پیمانه پایین رفت مقداری دیگر از مواد را اضافه کنید تا به اندازه مورد نظرتان برسید.
منبع مطلب : blog.okcs.com
مدیر محترم سایت blog.okcs.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
دوستان یه لیوان فرانسه چند گرم ارد توش جا میشه؟ | تبادل نظر نی نی سایت
این لیست رو جایی ذخیره کنید داشته باشید بسیار کاربردیه.
هر پیمانه شیرینی پزی معادل یک لیوان 250 میلی لیتری است.
===================
جدول اندازه گیری
بهتره یک عدد ترازوی آشپزخانه توی خونه داشته باشید.
کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :
یک لیوان آرد 150 گرم
یک لیوان شکر 230 گرم
یک لیوان کشمش 180 گرم
یک لیوان پودر قند 160 گرم
یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم
یک لیوان روغن مایع 220 گرم
یک لیوان ماست 200 گرم
یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم
یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم
یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم
یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم
1 پیمانه آرد 150 گرم
1 پیمانه شکر 200 گرم
1 پیمانه روغن 200 گرم
1 پیمانه شیر 250 گرم
1 قاشق سوپخوری روغن
20 گرم
1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم
1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم
1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم
1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم
1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم
1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم
1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم
1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم
منبع مطلب : www.ninisite.com
مدیر محترم سایت www.ninisite.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
سلام
عالی هست
فوق العاده بود استفاده کردم از مطالب عالی شما وسپاسگزارم دیگه نیازژ به ترازو نیست♥🙏😘🌸
خیلی عالی بود
😛😛😛🤫🤫
عالی بود ممنون
عالی ممنون
محدثه گلاب معمولا جز مواد کیک نیست و معمولا اندازه اش را گفته این مطلب کامله
گلاب رو هم با قاشق معمولا می نویسم نه با پیمانه که درگیرش باشی
خیلی هم کامله من خیلی لذت بردم
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
عالی بود واقعا کار راه انداز بود