توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال

    1 بازدید

    کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال - راهنمای رفع مشکل کانال یابی

    کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال - راهنمای رفع مشکل کانال یابی

    در این مقاله قصد بر این است تا مصرف کننده بتواند از طریق کانال یابی به صورت دستی قوی ترین سیگنال دریافتی را توسط آنتن و گیرنده خود دریافت کند. در برخی از مناطق به دلیل ضعیف بودن امواج سیگنال آنتن کاربر نمی تواند با روش کانال یابی به صورت اتوماتیک سیگنال قوی را دریافت کند. اینجاست که به کمک این مطلب آموزشی می تواند به راحتی و با رعایت نکات گفته شده سیگنال را دریافت کند .

    لازم به ذکر است در برخی از مناطق وجود امواج پارازیت ماهواره ای باعث تاثیر منفی در بوستر و تقویت کننده آنتن می شود و تقویت کننده چون قدرت تفکیک پالس منفی از مثبت را ندارد، به اشتباه پالس منفی را تقویت می کند و مانع از دریافت تصویر می شود .

    بهتر است آنتن رومیزی برای طبقات بالای همکف و مکان های کم پارازیت استفاده شود و بهتر است که به پنجره ای که رو به فرستنده است باشد. بعنوان مثال فردی که در شهر شرق تهران زندگی می کند باید آنتن خود را نسبت به فرستنده ( در تهران برج میلاد ) که در غرب است تنظیم کند .

    این آموزش برای کسانی که دستگاه گیرنده دیجیتال دارند و یا دستگاه گیرنده دیجیتال آنها داخل تلویزیون است، مناسب می باشد .

    گام اول : وارد منو دستگاه شده گزینه جستجوی کانال و سپس جستجوی دستی را انتخاب نمایید.

    گام دوم : گزینه کانال یا فرکانس را انتخاب نمایید. این فرکانس به صورت پیش فرض بر روی 34 یا 37 بسته شده است، با تغییر کانال فرکانس قوی ترین سیگنــــال را پیدا می کنیم. ( بطور مثال در این منطقه روی کانال 37 ، سیگنال قوی است. )

    نکته : معمولا فرکانس بین 30 تا 40 و بالای 500 مگاهرتز قوی تر است.

    گام سوم : وقتی سیگنال قوی را انتخاب کردیم جستجو را شروع می کنیم.

    محصولات مرتبط

    منبع مطلب : persianpishraneh.com

    مدیر محترم سایت persianpishraneh.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    آموزش کامل طریقه کانال یابی دستی و خودکار دستگاه گیرنده دیجیتال

    آموزش کامل طریقه کانال یابی دستی و خودکار دستگاه گیرنده دیجیتال

    چندین سال است که سرویس تلویزیون دیجیتال در ایران مانند دیگر نقاط دنیا راه اندازی شده است. برای دریافت شبکه های دیجیتال باید از دستگاه ستاپ باکس استفاده کرد و در دستگاه دریافت کننده سینگال تلویزیون دیجیتال (Set-Top Box) کانال های ایران را با دانستن و جست و جوی فرکانس یا به صورت اتوماتیک سرچ کنید تا قادر به مشاهده کانال های دیجیتال باشید. با توجه به این موضوع، امروز در انزل وب قصد داریم راه های کانال یابی دستی و خودکار در دستگاه گیرنده شبکه دیجیتال را آموزش دهیم.

    روش کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال دنا و.. برای دریافت شبکه های ایران

    How to Get Digital TV Channels in Iran

    تلویزیون های قدیمی که از لامپ های بزرگ تصویر استفاده می کردند آنالوگ نامیده می شوند. اگر از این نوع تلویزیون ها استفاده می کنید، برای دریافت کانال های دیجیتال باید یک دستگاه مبدل یا ستاپ باکس خریداری کنید تا بتوانید شبکه های دیجیتال ایران را دریافت و مشاهده بکنید. اما درتلویزیون های جدید LED و LCD تقریبا از سال ۲۰۱۱ و بعضی مدل های قدیمی تر هم سیستم دیجیتال را مستقیم پخش می کنند و دیگر نیازی به خرید دستگاه جداگانه ندارید.

    آموزش کامل طریقه کانال یابی دستی و خودکار دستگاه گیرنده شبکه های دیجیتال

    نحوه دریافت سیگنال تلویزیون دیجیتال و تنظیم آنتن

    برای دریافت سیگنال شبکه های دیجیتال نیاز به آنتن خاصی ندارید و میتوانید از همان آنتن که برای تلویزیون قبلی خود استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که آنتن شما سالم باشد و از اتصال صحیح کابل هم مطمئن شوید. پس از اتصال آنتن به ستاپ باکس و متصل کردن آن به تلویزیون، اقدام به روشن کردن دستگاه کنید. سپس بعد از روشن کردن تلویزیون، با فشردن دکمه Input روی کنترل ریموت و با توجه به نوع اتصال وارد قسمت A/V ﯾﺎ HDMI شوید تا تصویر دستگاه دیجیتال را ببینید. حال دکمه منو را روی کنترل از راه دور دستگاه دیجیتال فشار دهید. ستاپ باکس های داخل ایران اکثراً منوی فارسی هم دارند که برای راحتی بیشتر شما طراحی شده اند. در منو، به قسمت جست و جوی کانال بروید و وارد قسمت جست و جوی دستی بشوید.

    اکنون فرکانس شبکه استانی خود را وارد کنید و مقدار کیفیت و پوشش سیگنال را ببینید. حالا می توانید با چرخاندن آنتن و مشاهده صفحه، بهترین نقطه و جهت را برای آنتن خود پیدا کنید. در جایی که سیگنال ثابت و بالای ۵۱ درصد بود، می توانید آنتن را در جای خود محکم کنید. حال دکمه تایید یا OK را بزنید و شبکه را مشاهده کنید. این کار را برای سایر شبکه ها نیز می توانید انجام دهید.

    برای تقویت فرکانس دریاقتی، می توانید مطلب ۵ نکته و ترفند برایتقویت سیگنال آنتن تلویزیون و دستگاه دیجیتالرا مطالعه بفرمایید.

    نحوه پیدا کردن شبکه های دیجیتال در دستگاه دنا و..

    بعد از فیکس شدن و دریافت سیگنال مناسب توسط آنتن شما، اکنون می توانید فرکانس شبکه های ایران را جستجو کنید. با زدن دکمه منو لیست تنظیمات دستگاه را می بینید، وارد قسمت سرچ یا جست و جو شوید. برای راهنمایی بیشتر می توانید از دفترچه راهنمای محصول هم کمک بگیرید.

    نحوه پیدا کردن شبکه های دیجیتال

    اکنون شما باید حالت جست جوی مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر از فرکانس شبکه ها اطلاع ندارید و نمی توانید جستجو دستی کانال ها را انجام دهید، میتوانید روی دکمه جست و جوی خودکار بزنید.

    نحوه پیدا کردن شبکه های دیجیتال

    در حالت جستجو خودکار، ستاپ باکس به بررسی تمام فرکانس های موجود می پردازد و کانال های موجود و قابل دریافت را نمایش می دهد.

    نحوه پیدا کردن شبکه های دیجیتال

    معمولا مبدل های دیجیتال کانال های دریافتی را ذخیره می کنند، در غیر این صورت، دکمه ذخیره شبکه های دریافتی را بزنید.

    نحوه پیدا کردن شبکه های دیجیتال

    توجه داشته باشید که ممکن است منوی شما متفاوت با این مدل باشد، پس دفترچه راهنمای دستگاه را مطالعه کنید. در ضمن برای دریافت کانال های جدید هم می توانید آن ها را با سرچ فرکانس شبکه یا انتخاب جست و جو خودکار، به لیست کانال های خود اضافه کنید.

    همینطور مطلب آموزش ضبط برنامه تلویزیون ال جی ، سامسونگ ، دستگاه دیجیتال و.. روی فلش از جمله مطالب جالب برای دوست داران تلویزیون است.

    سوالات متداول در مورد کانال یابی و تنظیم کانالهای دستگاه دیجیتال

    در صورتی که مشکل یا سوالی در این زمینه دارید، می توانید لیستی از سوالات متداول در مورد تلویزیون دیجیتال را به همراه پاسخ آن مشاهده بکنید.

    اگر با دکمه های کنترل خود دچار مشکل شده اید، آموزش تعمیر دکمه و صفحه کلید ریموت کنترل تلویزیون، دستگاه دیجیتال و.. برای شما کاربردی خواهد بود.

    نظرات و پیشنهادات شما؟

    امروز در انزل وب به معرفی روش کانال یابی دستی و خودکار در دستگاه گیرنده دیجیتال پرداختیم. چنانچه در مورد مطلب امروز نظر، پیشنهاد و انتقادی دارید آن را در دیدگاه پست با ما در میان بگذارید.

    منبع مطلب : anzalweb.ir

    مدیر محترم سایت anzalweb.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    مراحل کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال در تلویزیون و لپ تاب

    مراحل کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال در تلویزیون و لپ تاب

    گیرنده دیجیتال چیست :

    گیرنده دیجیتال دستگاهی است که سیگنال­های مختلف را گرفته و آن­ها را در شبکه­های مختلف تلویزیون نشان می­دهد. با این دستگاه مخاطب می­تواند کانال­های مختلف را از سراسر جهان دریافت کند. کانال یابی در گیرنده دیجیتال به دو صورت دستی و کانال یابی خودکار صورت می­گیرد . گیرنده­ های دیجیتال در کامپیوترهای خانگی، تلفن همراه، لپ تاب و تلویزیون کاربرد دارند . در این مقاله توضیح دادیم که گیرنده دیجیتال چیست و چه کاربردی دارد. در ادامه این مقاله در بانه بیشتر با این موضوع و نحو جستجو شبکه های آن آشنا خواهید شد.

     دلایل نیاز به یادگیری این روش :

    گاهی اوقات مخاطب شبکه­ ی خاصی را برای تماشا در نظر دارد اما آن کانال جزو کانال­های فعلی تلویزیون او نیست، در این مواقع با داشتن یک گیرنده­ی دیجیتال و آگاهی از نحوه کانال یابی آن، مخاطب می­تواند آن کانال یا شبکه خاص را شخصا پیدا کند. یکی دیگر از دلایل استفاده از روش دستی می­تواند ضعیف بودن سیگنال باشد. اگر سیگنال در مکانی ضعیف باشد مخاطب نمی­تواند از کانال یابی خودکار گیرنده دیجیتال استفاده کند. به همین دلیل هر کس که از گیرنده­ های دیجیتال استفاده می­کند باید حداقل کمی در مورد نحوه کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال آگاهی داشته باشد تا در صورت نیاز بتواند از آن استفاده کند .

    برای این کار باید از طریق تنظیمات دستگاه، وارد قسمت جستجو شده و فرکانس کانال مورد نظر را وارد کنید و بعد گزینه جستجو را انتخاب کنید. البته افرادی که فرکانس مورد نظرشان را نمی­دانند می­توانند از کانال یابی خودکار گیرنده دیجیتال استفاده کنند اما اگر از روش دستی اقدام کنید، یافتن شبکه ها سریع­تر و راحت­تر انجام می­شود .

    کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال موجود در تلویزیون­های مدرن :

    در تلویزیون­های مدرن دو نوع کانال یابی وجود دارد. نوع اول خودکار است که در صورت استفاده از آن کانال­ها به ترتیبی که صدا و سیمای کشور ارائه کرده است، مرتب می­شوند. پس اگر کانالی را می­خواهید که در فهرست صدا و سیما نیست، از فهرست حذف شده یا قصد دارید ترتیب این کانال­ها را تغییر دهید باید از روش دستی استفاده کنید.

    کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال

    کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال در تلویزیون­های سامسونگ :

    امروزه شرکت سامسونگ یکی از پیشروان در صنعت لوازم خانگی است. یکی از محصولات مهم آن­ها در بازار تلویزیون­های سامسونگ است. این تلویزیون­ها مطابق جدیدترین فناوری روز ساخته می­شوند و در نتیجه شامل آخرین تغییرات در فناوری روز می­شوند. در این سال­ها گیرنده ­های دیجیتال را به تنظیمات تلویزیون­های سامسونگ اضافه کرده­اند تا مخاطبان به طور راحت­تری به شبکه ­های بیشتری دسترسی داشته باشند. اگر به دلایلی مثل ضعیف بودن سیگنال در منطقه زندگیتان یا در نظر داشتن یک شبکه خاص نیاز به استفاده از روش دستی در تلویزیون سامسونگ دارید، می­توانید از روش زیر استفاده کنید :

    جستجوی دستی در تلویزیون­های ال جی :

    شرکت ال جی هیچ نوع تصمیمی مبنی بر پشت سر ماندن در بازار تکنولوژی لوازم خانگی ندارد، بنابراین این شرکت هم مثل سایر برندهای مشهور به طور مرتب محصولات خود را با فناوری­های روز دنیا مجهز می­کند. یکی از این فناوری­های جدید در بازار جهانی، وجود گیرنده دیجیتال در تلویزیون­های جدید است و یکی از ویژگی­های مهم در گیرنده دیجیتال موجود در تلویزیون، داشتن گزینه­ ی دستی برای رفع نیاز مخاطب است . بنابراین اگر شما در خانه یا محل کار خود تلویزیون ال جی دارید و تصمیم به استفاده از آپشن کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال را دارید، می­توانید نحوه انجام این کار را در این مقاله ببینید :

    کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال

    کدهای مختلف برای جستجوی دستی شبکه ها در تلویزیون : کدهای استان­های مختلف را می­توانید از طریق تماس با مراکز صدا و سیما تهیه کنید .

    در این جا ما چند فرکانس لازم برای این روش را برای نمونه معرفی می­کنیم :

    تهران :  602 / 587

    بوشهر : 570

    اصفهان :  764 / 698 / 618 / 666 / 634 / 650

    کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال در تلویزیون­های سونی :

    تلویزیون سونی یکی از مدرن­ترین انواع تلویزیون است که مثل سایر رقیبان خود در این حوزه دارای گیرنده دیجیتال است. با وجود کانال یابی خودکار بعد از نصب، گاهی، بعضی از کانال­ها از لیست حذف می­شوند. در این مواقع تلویزیون سونی با قابلیت جستجوی دستی این امکان را برای مخاطب فراهم می­کند تا کانال حذف شده را پیدا کند . برای این کار باید منوی تلویزیون سونی را باز کنید و از طریق تنظیمات دستی و با وارد کردن فرکانس کانال مورد نظر، آن را پیدا کنید .

    کانال یابی دستی در لپ تاپ یا گوشی همراه :

    برای افرادی که قصد دارند برنامه ­های مورد علاقه ­ی خود را در هر مکان و زمانی دنبال کنند، استفاده از گیرنده دیجیتال USB انتخاب مناسبی است. اما همیشه این نگرانی وجود دارد که سیگنال ضعیف بوده یا کانال مورد علاقه مخاطب از طریق کانال یابی خودکار یافت نشود. به همین دلیل وجود روش جستجوی دستی به مخاطبان کمک زیادی در پیدا کردن کانال مورد علاقه ­ی آن­ها می­کند. به طور مثال وقتی در حال مسافرت هستید و می­خواهید تمام قسمت­های سریال مورد علاقه خود را دنبال کنید، می­توانید با نصب گیرنده دیجیتال روی لپ تاپ یا تلفن همراه خود، از برنامه ­های مورد علاقه­تان لذت ببرید. برای استفاده از گیرنده­های دیجیتال در کامپیوتر، لپ تاپ و گوشی باید از نوع USB آن استفاده کرد.  در گیرنده­های دیجیتال USB بعد از نصب دستگاه دیجیتال به طور خودکار کانال یابی را انجام می­دهد. اما در صورت تمایل به تغییر شبکه­ های موجود در لیست، مخاطب می­تواند به صورت دستی این عملیات را انجام دهد یا کانال یابی خودکار را دوباره فعال کند. فعال کردن دوباره­ی کانال یابی خودکار به این صورت است که می­توانید به تنظیمات رفته و از طریق اسکن، کانال­های جدیدی را پیدا کنید اما اگر فرکانس شبکه خاصی را دارید و مایل به پیدا کردن آن شبکه هستید، می­توانید از طریق کانال یابی دستی گیرنده دیجیتال اقدام کنید. برای این کار به قسمت Specific Band بروید و در آن جا فرکانس مورد نظر را اسکن کنید .

    منبع مطلب : bane.online

    مدیر محترم سایت bane.online لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    محمد 2 ماه قبل
    0

    دستگاه شتاب باکس مارشال قدیمی دارم روی جست‌وجو که میرود کانال ها باز نمی‌شود باتشکر

    محمد 2 ماه قبل
    -1

    سلام دستگاه دی تال مارشال قدیمی دارم روی جست‌وجو که میرود کانال ها باز نمی‌شود باتشکر

    مهدی 2 سال قبل
    1

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید