چگونه کارت حافظه را فعال کنیم
چگونه کارت حافظه را فعال کنیم را از سایت پست روزانه دریافت کنید.
مای نوکیا
آیا در دستگاه اندرویدی خود با کمبود حافظه ذخیره سازی رو به رو شده اید؟ اگر دستگاه شما از اسلات های میکرو اِس دی پشتیبانی می کند می توانید از آن به لطف بهبود های صورت گرفته در نسخه های اندروید بعد از اندروید مارشمالو برای ذخیره سازی موزیک، ویدئو و حتی برنامه های بیشتر استفاده کنید.
پس از آنکه گوگل نکسوس های خود را با پشتیبانی از حافظه های ذخیره سازی میکرو اِس دی عرضه کرد و به تولید کنندگان دستگاه های اندرویدی نیز توصیه کرد این روند را در دستگاه های خود پیش بگیرند پشتیبانی اندروید هر روز از کارت حافظه های جانبی بهتر شده است.
حافظه ذخیر سازی داخلی و حافظه های قابل حمل
دو روش برای بهکار گیری کارت های اِس دی در دستگاه های اندرویدی وجود دارد. در گذشته اندروید از تمام کارت های حافظه اِس دی به عنوان حافظه قابل حمل یا “portable storag” استفاده می کرد. در این روش استفاده شما می توانید کارت حافظه را از دستگاه خود جدا کنید و پس از اتصال آن به کامپیوتر یا هر دستگاه دیگر و انتقال فایل هایی مانند ویدئو، موزیک و تصاویر، دوباره آن را به دستگاه خود متصل کنید. نکته قابل توجه این است که این جداسازی کارت حافظه هیچ تأثیری بر روند کاری دستگاه شما نخواهد داشت.
با آغاز عرضه اندروید مارشمالو برخی از دستگاه های اندرویدی توانایی استفاده ار کارت های میکرو اِس دی به عنوان حافظه داخلی یا همان “internal storage” را نیز یافتند. در این روش دستگاه اندرویدی شما کارت حافظه جانبی را به عنوان محل ذخیره سازی داخلی پیکربندی می کند. بدین ترتیب دستگاه با کارت حافظه به عنوان بخشی از حافظه داخلی خود برخورد می کند و در پی آن قابلیت نصب برنامه ها و ذخیره سازی داده های آن ها برای کاربران فراهم می شود. با توجه به اینکه در این روش کارت حافظه به عنوان حافظه داخلی تلقی می شود می توان هر نوع برنامه ای از جمله برنامه هایی که ویجت و پردازش در پس زمینه را هم استفاده می کنند را در کارت حافظه نصب کرد. تفاوت دیگر این روش آن است که برخلاف نسخه های قدیمی تر اندروید در این روش نیازی به اجازه توسعه دهنده برنامه برای انتقال برنامه به کارت اِس دی نیست.
با این حال هنگامی که شما از یک کارت حافظه اِس دی به عنوان حافظه ذخیره سازی داخلی استفاده می کنید، دستگاه اندرویدی شما آن را به گونه ای فرمت می کند که هیچ دستگاه دیگری نمی تواند آن را بخواند. علاوه بر این دستگاه شما همواره برای اجرای کامل نیازمند حضور این کارت حافظه است و در صورت جدا شدن کارت حافظه دستگاه در اجرا با مشکل مواجه خواهد شد. در واقع اگر دستگاه شما از حافظه ذخیره سازی داخلی کمی برخوردار است و شما تمایل به نصب برنامه های بیشتری دارید این روش برای شما مناسب است.
در کل می توان گفت استفاده از کارت حافظه های اِس دی به عنوان حافظه جانبی کار راحت تری است. اما اگر نیازمند حافظه بیشتری برای نصب برنامه ها روی دستگاه خود هستید از کارت اِس دی به عنوان حافظه داخلی استفاده کنید. توجه داشته باشید که استفاده از کارت های اِس دی به عنوان حافظه داخلی و نصب برنامه روی آن تجربه ای مشابه با نصب برنامه در حافظه داخلی دستگاه را برای شما به ارمغان نمی آورد و اگر سرعت کارت اِس دی شما از حافظه داخلی کمتر باشد اجرای برنامه ها کند تر از چیزی که انتظارش را دارید خواهند بود.
چگونه از کارت اِس دی به عنوان حافظه قابل حمل استفاده کنیم
شما می توانید از کارت حافظه اِس دی یا فلش درایو به عنوان حافظه قابل حمل برای مشاهده یک فیلم در دستگاه خود یا تصاویر و ویدئو های با حجم بالا استفاده کنید.
بهمحض آنکه کارت حافظه را داخل اسلات میکرو اِس دی دستگاه خود جای گذاری کنید اعلانی روی دستگاه مشاهده می شود که شناسایی کارت اِس دی یا درایو USB را اعلام می کند و اگر از اِس دی کارت استفاده می کنید دکمه “Set Up” را مشاهده خواهید کرد.سپس شما می توانید با انتخاب “Use as portable storage” آن را به عنوان یک حافظه ذخیره سازی قابل حمل جانبی در دستگاه خود مورد استفاده قرار دهید.برای مشاهده محتوای روی درایو از دکمه “Explore” که در اعلان پس از آن به نمایش در می آید استفاده کنید. همچنین می توانید با مراجعه به Settings > Storage & USB و ضربه زدن روی نام درایو محتویات درایو را مشاهده کرده و به مدیریت آنها بپردازید. البته از فایل منیجر نیز می توانید برای مدیریت کارت حافظه اِس دی بهره ببرید.
چگونه کارت میکرو اِس دی را به عنوان حافظه داخلی پیکربندی کنیم
اگر تصمیم به پیکربندی یک کارت حافظه اِس دی به عنوان حافظه داخلی دارید ابتدا باید از سرعت کارت اِس دی خود اطمینان حاصل کنید. تمام کارت های اِس دی سرعت مشابه ای را به شما عرضه نمی کنند و کارت های اِس دی ارزان قیمت تر معمولاً سرعت پایین تری دارند. کارت اِس دی های کُند اجرای کُندتر برنامه ها را در پی خواهند داشت. بنابراین اگر قصد دارید از کارت اِس دی به عنوان حافظه داخلی استفاده کنید بهتر است با پرداخت هزینه بیشتر از کارت اِس دی های با سرعت بالاتر تهیه کنید. اندروید دستگاه شما سرعت کارت اِس دی را هنگامی انتخاب به عنوان حافظه داخلی بررسی می کند و اگر سرعت آن پایین باشد به شما در رابطه با تاثیر منفی آن روی سرعت اجرای برنامه ها هشدار می دهد.
برای این منظور کارت حافظه را در اسلات اِس دی قرار داده و بعد از انتخاب “Setup” گزینه “Use as internal storage” را انتخاب کنید.
توجه: با آغاز این فرایند تمام محتوا و داده های روی کارت اِس دی پاک خواهد شد، بنابراین قبل این فرایند از تهیه فایل پشتیبان از داده های خود اطمینان حاصل کنید. پس از پایان فرایند اگر تمایل داشته باشید می توانید تصاویر، فایل ها و برخی از برنامه ها را به محل ذخیره سازی جدید خود انتقال دهید. البته امکان انتقال داده ها هر زمانی که تمایل داشته باشید در دسترس است و هیچ الزامی بر انتقال محتوای خود در این هنگام ندارید. هر زمان که تمایل به این انتقال داشته باشید کافی است با مراجعه به Settings > Storage & USB و انتخاب درایو، از داخل منو گزینه “Migrate data” را انتخاب کنید.
تغییر حالت استفاده از کارت اِس دی
شما می توانید در برنامه Settings حافظه های ذخیره سازی خود را مشاهده کنید. برای این منظور برنامه Settings را باز کرده و وارد “Storage & USB” شوید. در این قسمت شما حافظه های ذخیره سازی خارجی دستگاه خود را مشاهده خواهید کرد.
برای تغییر وضعیت یک کارت اِس دی از حافظه قابل حمل به حافظه داخلی، درایو ذخیره سازی را در مسیر مذکور انتخاب کنید، در گوشه بالا سمت راست بالای صفحه نمایش وارد منو شده و “Settings” را انتخاب کنید. سپس می توانید کارت اِس دی را با انتخاب “Format as internal” به عنوان حافظه ذخیره سازی داخلی پیکربندی کنید. توجه داشته باشید که با این کار تمام داده های شما روی کارت اِس دی حذف خواهد شد پس قبل از آن از داده های خود فایل پشتیبان تهیه کنید.
همچنین برای تغییر وضعیت کارت اِس دی که به عنوان حافظه داخلی پیکربندی شده است پس از جدا کردن آن از دستگاه در مسیر Settings > Storage & USB روی دکمه منو بزنید و “Format as portable” را انتخاب کنید. با تغییر وضعیت از حافظه داخلی به حافظه قابل حمل نیز تمام داده های روی کارت اِس دی پاک خواهد شد اما پس از آن شما می توانید از آن به عنوان یک حافظه جانبی قابل حمل استفاده کنید.بهبود پشتیبانی اندروید از کارت های حافظه میکرو اِس دی بسیار خوب بوده است اما هنوز هم اجرای برنامه ها از طریق حافظه داخلی دستگاه تجربه ای بهتر به نسبت تجربه اجرای برنامه روی میکرو اِس دی به عنوان حافظه داخلی ارائه خواهد کرد.
منبع مطلب : mynokia.ir
مدیر محترم سایت mynokia.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
نحوه استفاده از رم گوشی یا SD Card در اندروید چگونه است؟
اگر از مشکل کمبود حافظه داخلی گوشی رنج می برید و مدام مجبور هستید، عکس و فیلم پاک کنید و سر نصب هر برنامه جدیدی عزا می گیرید که چطور جای خالی برای آن باز نمایید، این یعنی باید به فکر تهیه یک رم برای گوشی خود باشید اما نحوه استفاده از رم گوشی نکات ریز و درشتی دارد که بهتر است از آنها مطلع باشید.
نحوه استفاده از رم گوشی های اندروید
حافظه گوشی ویژگی مهمی در انتخاب موبایل های هوشمند می باشد، شما باید بسته به نیاز خود دستگاهی را انتخاب کنید که حافظه آن جوابگوی استفاده ای که از آن می خواهید بکنید، باشد تا بتوانید عکس ها، ویدیوها و دیگر فایل های خود را با خیال راحت ذخیره نمایید.
اکثر گوشی های اندرویدی امروزه حداقل 32 گیگ حافظه داخلی دارند که بسته به کارخانه سازنده این مقدار تغییر می کند. با تکنولوژی های روز و دوربین های آنچنانی که روی گوشی ها قرار می گیرد، عکس و فیلم هایی که با گوشی می گیرید حجم بالایی دارند به همین خاطر خیلی زود حافظه پر می شود.
پس باید به فکر یک حافظه جانبی بود، اکثر گوشی های اندروید از کارت حافظه SD Crad پشتیبانی می کنند و در اصطلاح رایج رم خور هستند. این رم ها حافظه دستگاه شما را تا چند برابر (بسته به ظرفیت خودشان) می توانند افزایش دهند.
وقتی رم جدید برای دستگاه خود خریداری کردید نحوه استفاده از رم گوشی را نیز باید بیاموزید تا به شکل درست از آن استفاده کنید. به همین خاطر در ادامه این آموزش اندرویدزوم به نکاتی اشاره می کنیم که در استفاده از رم گوشی لازم است بدانید.
1.نحوه قرار دادن رم در گوشی اندروید
قبل از این که نحوه استفاده از رم گوشی را یاد بگیرید، اول باید آن را به شکل صحیح داخل دستگاه قرار دهید. ابتدا مطمئن شوید که رم توسط دستگاه شما پشتیبانی می شود یا خیر. به طور مثال بعضی گوشی ها حداکثر از رم 128 گیگ پشتیبانی می کنند و از اگر یک رم 256 گیگ داخلشان بگذارید، آن رم توسط دستگاه شناسایی نخواهد شد.
برای گذاشتن رم در گوشی مراحل زیر را طی کنید:
همین طور بخوانید: چگونه مشکل فرمت نشدن رم گوشی اندروید را برطرف کنیم؟
2.تنظیم کردن حافظه
بعد از این که رم را داخل گوشی کار گذاشتید، می توانید تنظیمات آن را انجام دهید. ویژگی های حافظه داخلی و حافظه جانبی دستگاه از این به بعد قابل تنظیم هستند. روی حافظه جانبی یا همان رم گوشی، می توانید انتقال فایل انجام دهید و آن را بعدا در دستگاه های دیگر قرار دهید.
همچنین امکان فرمت کردن رم در دستگاه وجود دارد و می توانید برنامه ها و هر نوع فایل دیگری را درون شان ذخیره کنید. تنها اشکال کار با تنظیم کردن رم در اندروید این است که وقتی از آن به عنوان حافظه اصلی اندروید استفاده می کنید برای عملکرد درست در دیگر دستگاه ها باید رم را دوباره فرمت کنید.
برای انجام تنظیمات روی SD Card مراحل زیر را انجام دهید:
3.انتقال برنامه ها به رم گوشی
اگر رم گوشی را به عنوان حافظه دستگاه اندروید فرمت کرده باشید مشکلی برای انتقال برنامه های نصب شده روی گوشی به آن ندارید. برای این کار کافیست چند مرحله ساده را طی کنید. البته به این نکته هم توجه کنید که همه برنامه ها امکان انتقال به رم را ندارند.
برای جا به جا کردن برنامه از حافظه داخلی به رم، مراحل زیر را انجام دهید:
4.مدیریت فایل ها
جا به جا کردن فایل ها بستگی به دستگاهی که در اختیار شماست دارد. می توانید از برنامه مدیریت فایل پیش فرض خود گوشی استفاده کنید یا این که یکی از برنامه های دیگر فایل منیجر را دانلود کنید و با آن به مدیریت فایل ها، انتقال و حذف آنها بپردازید.
برای انتقال یا کپی کردن فایل ها به رم گوشی این کارها را انجام دهید:
حذف فایل ها از دستگاه:
همچنین مطالعه کنید: استفاده از کارت حافظه SD به جای حافظه داخلی در اندروید 6
5.فرمت کردن و پاک کردن اطلاعات رم
برای پاک کردن همه فایل ها از روی رم، از طریق تنظیمات گوشی می توانید این کار را انجام دهید. همچنین امکان فرمت کردن رم گوشی به عنوان یک حافظه سیار نیز وجود دارد.
6.اجکت کردن رم گوشی
یکی از نکات مهم در نحوه استفاده از رم گوشی این است که برای این که مطمئن شوید فایل های ذخیره شده روی رم، پاک نشده یا آسیب نبینند، قبل از خارج کردن رم از گوشی، باید آن را اجکت کنید. البته با این کار برنامه هایی که روی رم ریخته بودید نیز دیگر کار نخواهند کرد تا زمانی که دوباره رم را داخل گوشی قرار دهید.
برای اجکت کردن رم گوشی این کار ها را انجام دهید:
نحوه خارج کردن رم گوشی:
سوالات رایج
رم SD card چه کاربردی در گوشی دارد؟
رم SD card حافظه دستگاه را بیشتر می کند تا بتوانید انواع فایل های بیشتری را درون آن نگه داری کنید. این ویژگی برای کسانی که حافظه دستگاه شان زود پر می شود، امکانی مفید است.
آیا از رم گوشی به جای حافظه داخلی اندروید هم می توانیم استفاده کنیم؟
بله، با فرمت کردن رم، شما می توانید از آن به عنوان حافظه داخلی استفاده کنید که با این کار، اطلاعات آن رمزگذاری می شود و در دیگر دستگاه ها کار نخواهد کرد.
اگر رم گوشی را در دستگاه دیگری قرار دهیم، چه اتفاقی رخ می دهد؟
اگر به عنوان حافظه اصلی آن رم، فرمت شده باشد نمی توانید به محتوای آن در دستگاه دیگری دسترسی داشته باشید مگر این که مجددا آن را فرمت کنید. اما اگر به عنوان حافظه سیار فرمت شده باشد در دستگاه های دیگر نیز قابلیت استفاده خواهد داشت.
همچنین ببینید: نحوه فرمت کارت های SD خراب و آسیب دیده
منبع مطلب : androidzoom.ir
مدیر محترم سایت androidzoom.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
راه حل مشکل عدم شناسایی کارت حافظه در گوشی اندرویدی
راه حل مشکل عدم شناسایی کارت حافظه در گوشی اندرویدی
عدم شناسایی کارت حافظه در گوشی اندرویدی
کارت حافظه جدیدی که خریداری کردهاید از سوی دستگاه اندرویدی شما شناسایی نمیشود یا کارت حافظه قبلی به درستی کار نمیکند؟ در این مقاله با راهکارهای مختلفی آشنا خواهید شد که به شما در حل این مشکلات کمک میکند.
در حالی که کاربران آیفون همیشه تلاش میکنند هر یک مگابایت حافظه روی دستگاه خود را حفظ کنند، اما کاربران اندرویدی در اغلب موارد در این زمینه بی اعتنا هستند. کاربران اندروید زمانی که احساس میکنند با مشکل کمبود حافظه روبرو شدهاند برای افزایش فضا به راحتی از یک کارت حافظه استفاده میکنند.
در حالی که نصب یک کارت حافظه در شکاف مربوطه به راحتی انجام میشود با این وجود برخی از کاربران در رابطه با عدم شناسایی کارت حافظه از سوی گوشی همراه با مشکلاتی روبرو هستند. پیغام this device doesn’t support this SD card یکی از رایجترین پیغامهای خطای نشان داده شده به کاربران گوشیهای اندرویدی است. در این مطلب با تکنیکهایی آشنا خواهید شد که به شما در حل این مشکلات کمک میکنند.
عدم شناخت کارت حافظه در گوشی موبایل
راهکار اول کارت حافظه را به آرامی پاک کنید
اگر از کارت حافظهای روی دستگاه خود استفاده میکنید و پس از مدتی کارت حافظه بهطور ناگهانی از کار کردن باز ایستاد، شاید این ترفند به حل مشکل کمک کند. در کنار هر یک از شیارهای تعبیه شده روی گوشیهای اندرویدی همچون درگاه شارژر یا اسلات کارت حافظه شاهد جمع شدن گردوغبارهای بسیاری خواهیم بود. گردوغباری که به مرور زمان روی شکاف کارت قرار میگیرد باعث عدم برقراری ارتباط میشود. برای حل این مشکل ابتدا گوشی خود را خاموش کرده، کارت حافظه را از گوشی هوشمند یا تبلت خارج کرده و مراحل زیر را انجام دهید.
از یک کمپرس هوا برای پاک کردن گردوغباری که روی کارت حافظه یا شیار مربوطه قرار دارد استفاده کنید. اگر کمپرس هوا در اختیار ندارید با یک فوت قدرتمند نیز میتوانید آنرا تمیز کنید.
کارت حافظه و شیار مربوطه را با پنبهای که به مقدار خیلی کمی الکل آغشته شده پاک کنید. سعی کنید پنبه را به آرامی روی نقاط تماس کارت حافظه بکشید تا فرسایش احتمالی روی آن را پاک کنید.
صبر کنید تا کارت حافظه خشک شود. زمانی که اطمینان حاصل کردید کارت حافظه و شیار مربوطه پاک شده است، آنرا دومرتبه به شکاف حافظه اضافه کرده و سپس گوشی یا تبلت را روشن کنید. اگر مشکل حل نشد به سراغ راهکار بعدی بروید.
عدم شناخت کارت حافظه در گوشی موبایل
راهکار دوم، کارت حافظه و همه دادههای روی آن را پاک کنید
این راهکار ممکن است بهطور خاص به حل مشکل عدم شناسایی کمک نکند، به واسطه آنکه این راهکار زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که کارت حافظه از سوی گوشی اندرویدی شناسایی شده است، اما محتوای قرار گرفته روی آن شناسایی نمیشود. اگر کارت حافظه آسیب دیده یا خراب شده باشد ممکن است دادههای ذخیره شده روی آن در معرض خطر قرار گیرند. ابتدا کارت حافظه را با گوشی یا تبلت دیگری یا رم ریدر بررسی کنید. اگر موفق شدید دادهها را از روی کارت حافظه بخوانید در اولین گام از دادههای خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. زمانی که از دادههای خود نسخه پشتیبان تهیه کردید اکنون مراحل زیر را انجام دهید.
به منوی تنظیمات (Settings) گوشی و سپس به بخش Storage بروید.
گزینه Erase SD Card را پیدا کرده و آنرا لمس کنید. این گزینه باعث میشود تا همه دادههای روی کارت حافظه پاک شود.
زمانی که همه دادههای روی کارت حافظه پاک شد، دستگاه خود را ریبوت کنید. ممکن است مشکل کارت حافظه به این شکل برطرف شود. همانگونه که گفته شد، این روش بیشتر زمانی کاربرد دارد که گوشی کارت حافظه را شناسایی میکند اما قادر به خواندن محتوای آن نیست.
راهکار سوم از لپتاپ یا کامپیوتر برای اشکالزدایی استفاده کنید
در این مرحله به کمی اطلاعات فنی برای بازیابی کارت حافظه یا پاک کردن دادههای روی آن نیاز دارید. برخی موارد مشکل عدم شناسایی کارت حافظه ممکن است ریشه نرمافزاری داشته باشد. در این مرحله به یک کامپیوتر یا لپتاپ نیاز دارید. برای این منظور مراحل زیر را انجام دهید.
گوشی اندرویدی خود را به کامپیوتر شخصی یا لپتاپ از طریق کابل یواسبی متصل کنید.
اطمینان حاصل کنید که حالت اتصال MSC (Mass storage mode) را ذخیره کرده باشید. نباید گزینه MTP (Media transfer mode) را انتخاب کرده باشید.
اکنون ویندوز اکسپلورر را روی کامپیوتر باز کرده روی درایور مربوط به کارت حافظه کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. در ادامه به زبانه Tools رفته و گزینه Error Checking را انتخاب کنید.
کمی صبر کنید تا فرآیند اسکن کارت حافظه تکمیل شود. در این مرحله کامپیوتر سعی میکند خطاهای کارت حافظه را برطرف کرده و مشکلاتی که باعث خرابی شده است را برطرف کند.
در اغلب موارد، اگر کارت حافظه از طریق کامپیوتر شناسایی شد و به درستی کار کرد، مشکل میتواند ار جانب گوشی اندرویدی باشد. گوشی را از کامپیوتر جدا کرده و آنرا راهاندازی مجدد کنید. اگر هنوز هم پیغام this device doesn’t support this SD card را مشاهده میکنید به سراغ راهکار بعدی بروید.
علت نیافتن کارت حافظه در گوشی
راهکار چهارم کارت حافظه را از طریق کامپیوتر فرمت کنید
اگر کارت حافظه روی کامپیوتر شما شناسایی میشود اما روی گوشی نشان داده نمیشود، به این معنا است که شما نمیتوانید کارت حافظه را با گوشی اندرویدی پاک کنید. فرمت کارت حافظه به شکل مستقیم راهکار دیگری است که پیش روی شما قرار دارد. برای این منظور مراحل زیر را انجام دهید.
یک پوشه روی کامپیوتر خود ایجاد کرده و محتوای کارت حافظه را به آن منتقل کنید.
روی My Computer کلیک راست کرده و کارت حافظه را انتخاب کرده و گزینه Format را انتخاب کنید.
زمانی که فرمت کردن کارت حافظه کامل شد، دادهها را دومرتبه به کارت حافظه برگردانید.
کارت حافظه را از کامپیوتر جدا کرده و آنرا به گوشی متصل کنید و بررسی کنید که آیا گوشی حافظه خارجی را شناسایی میکند یا خیر.
خوانده نشدن کارت حافظه در گوشی
راهکار پنجم، سازگاری کارت حافظه با گوشی اندرویدی را بررسی کنید
عدم سازگاری گوشیهای قدیمی با کارتهای حافظه نسل جدید باعث میشود تا کارت حافظه از سوی گوشی اندرویدی شناسایی نشود. به عبارت دقیقتر کارت حافظه با گوشی شما سازگار نیست. بهطور مثال کارتهای حافظهای از قبیل SDXC که سرعتهای بالاتر و فضای ذخیرهسازی بالاتری دارند ممکن است از سوی برخی گوشیهای اندرویدی شناسایی نشود. قبل از خرید کارت حافظه حتما به محدودیتها و توانایی پشتیبانی گوشی از کارت حافظه دقت کنید.
راهکار ششم، گوشی را به لحاظ سختافزاری بررسی کنید
بعضی مواقع پیدا کردن پینهای اتصالدهنده زنگ زده یا ترکهای به وجود آمده روی شکاف کارت حافظه تقریبا غیر ممکن است. تنها راه برای پیدا کردن مشکلات سختافزاری شکاف کارت حافظه باز کردن و بررسی پین کانکتورهای و تعمیر کردن آنها است. برای یک کاربر غیر حرفهای این کار کمی سخت است، بر همین اساس پیشنهاد میکنیم اینکار را به یک تعمیرکار بسپارید.
راهکار هفتم از نرمافزار بررسی کارت حافظه استفاده کنید
برای پیدا کردن مشکلات کارت حافظه از برنامه SD Insight app نیز میتوانید استفاده کنید. این برنامه جزییات مربوط به کارت حافظه را نشان داده میدهد. اگر برنامه فوق پیغام SD card is invalid یا Origin is unknown را نشان داد به معنای آن است که کارت حافظه خراب شده یا تقلبی بوده است. فراموش نکنید برخی موارد شما کارتهای حافظه جعلی را به اسم کارتهای واقعی خریداری میکنید که این کارتها به فاصله کوتاهی خراب میشوند.
منبع:shabakeh-mag.com
منبع مطلب : www.beytoote.com
مدیر محترم سایت www.beytoote.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
کارت حافظه گوشی باز نمیشود
سلام من میخوام کارت وارد گوشی کنم تا بتونم شأره بگیرم
ء
نصب کارت حافظه روی گوشی سامسونگ
گوشیم کارت حافظه رونمیخوانه چرا
یکی بگه کارت حافظم چراواردنمیشه
کارت حافظم چراواردنمیشه
نصب کارت حافظه
سلام ببخشید من حافظه دستگاهم پر بود بعد رو کارت حافظه کیلک کردم بعد گفتن جدا شده هر کاری میکنم نمیاد میشه یکی توضیح بده ممنون میشم
گوشی از دستم افتاد لنز دوربین شکست بعدش دیدم کارت حافظه قط شده کار نمی کنه امروز یه کارت حافظه دیگه داشتم قابل برا یه گوشی دیگه بود اونو انداختم تو گوشی اما گوشی بازش نکرد تو محل ذخیره یا میزنه خراب یا میزنه پشتیبانی نمونه حالا موندم چکار کنم کمکم کنید اکبر علوی هستم
باشه
ا
گوشی من افتاد زمین و کارت حافظه کار نکرد الان کارت مدید نصب کردم میزند پشتیبانی نمی کنه اکبر علوی
گوشی من افتاد زمین و کارت حافظه کار نکرد الان کارت مدید نصب کردم میزند پشتیبانی نمی کنه اکبر علوی
کارتحافظهمیخوام
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
چطوری باید رم و توی تبلت دانش آموزی فعال کنم