نحوه اتصال لپ تاپ به تلویزیون
نحوه اتصال لپ تاپ به تلویزیون را از سایت پست روزانه دریافت کنید.
آموزش 6 روش برای اتصال لپ تاپ به تلویزیون با کابل و وایرلس | پلازامگ
اتصال لپ تاپ به تلویزیون (LED یا LCD) در ویندوز کار آسانی برای زمانهایی است که نیاز به صفحه نمایش بزرگتری دارید. در این مطلب 6 روش وصل کردن کامپیوتر به تلوزیون را با کابل و بدون کابل یا وایرلس را مرور میکنیم.
یکی از کاربردهای لپ تاپ، دیدن فیلم و سریال است. کم نیستند کسانی که روزانه زمان زیادی را صرف دیدن فیلم و سریال میکنند. لپ تاپ و دیدن مدیا روی آن جوانب مثبت زیادی به همراه دارد که از جمله آنها پشتیبانی از فایلهای مختلف برای پخش و همچنین گرفتن خروجی از کارت گرافیکی برای پخش کردن مدیا روی نمایشگرهای دیگر است. در مورد بازیهای کامپیوتری هم این ویژگیها صدق میکنند، برخلاف کنسولها، لپ تاپ میتواند دامنه وسیعی از بازیها را در فرمت و کیفیتهای مختلف اجرا کند. اما شکایت بسیاری از گیمرها و کسانی که کار آنها دیدن فیلم و سریال است، اندازه کوچک مانیتور لپ تاپ نسبت به تلویزیون است. پس چرا دوست ندارید با اتصال لپ تاپ به تلویزیون خود، این بازیکن اصلی در زمینه بازی کردن و دیدن فیلم، بیرقیب شود.
آنچه در این مقاله میخوانید:
اتصال لپ تاپ به تلویزیون با کابل HDMI
یکی از راحتترین راههای اتصال لپ تاپ به تلویزیون که بستگی زیادی هم به چینش وسایل و قرارگیری موقعیت دو دستگاه دارد، استفاده از روش فیزیکی با کابل HDMI است. این کابل کیفیت خوبی از تصویر و صدا را در تلویزیون ارائه خواهد کرد. زمانی که شما در خانه خودتان یا اطراف شبکههای وایرلس قرار دارید، استفاده از اتصالات سیمی کاملاً ضروری است چرا که امواج ساطع شده از دستگاههای وای فای روی تصاویر و کیفیت آنها، همچنین صدای ارسالی تأثیرگذار است و باعث نارضایتی شما میشود. به همین منظور اگر در آپارتمانی هستید که تعداد زیادی مشترک در آن ساکن هستند، بهترین راه اتصال لپ تاپ به تلویزیون با کابل HDMI است.
اگر دقت کرده باشید ما در مورد آپارتمان صحبت میکنیم، فضایی کوچک که همه ارتباطات به هم محدود به چند متر هستند. اگر خانه بزرگ دارید و نیازمند اتصال همیشگی تلویزیون به لپ تاپ هم هستید، استفاده از کابل برای شما انچنان که باید و شاید نمیتواند مفید باشد. مگر اینکه خانه از خودتان باشد و کرایهنشین نباشید و بتوانید با کابلکشی در کنار دیوارها اقدام به رساندن اتصالات از اتاق به تلویزیون کنید. این مورد و راهکار برای کسانی که مالکیت خانه و خلاقیت ندارند، غیرممکن است. از طرفی قیمت کابل HDMI کم نیست که شما بخواهید سیمکشی کنید. کابل هم دارای نقطه شکست در تصاویر و کیفیت است. مسافتهای طولانی برای انتقال اطلاعات موجب کاهش کیفیت تصویر خواهد شد، پس توقع نداشته باشید تصویر یک متری با تصویر 25 متری یکسان دیده شود. کابلهای جمع شونده و با کیفیت وجود دارند ولی هزینه آنها مقرون به صرفه نیست و باعث خواهد شد از خیر مانیتور بزرگ هم بگذرید.
برای وصل کردن لپ تاپ به تلویزیون با کابل HDMI ابتدا باید کابل را به پورتهای روی تلویزیون و لپ تاپ وصل کنید.
بعد از اینکه اتصال را بین تلویزیون و لپ تاپ برقرار کردید، Input یا ورودی تلویزیون خود را روی پورت مورد نظر تنظیم کنید. احتمالا در روی کنترل تلویزیون، دکمهای با عنوان Input یا Source وجود داشته باشد. اگر با این تنظیمات آشنا نیستید، به دفترچه راهنمای تلویزیون مراجعه کنید.
اگر به صورت خودکار اتصال لپ تاپ به تلویزیون برقرار نشد، در لپ تاپ خود کلیدهای ویندوز+P را فشار دهید. و از قسمت نشان داده شده، گزینه Duplicate را انتخاب کنید. این قسمت برای ویندوز 7 به صورت زیر است که در بقیه ویندوزها هم همین گزینهها ظاهر میشوند.
وصل کردن لپ تاپ به تلویزیون بدون کابل با استفاده از HDMI بی سیم
زمانی که وصل کردن لپ تاپ به تلویزیون با کابل HDMI بر اساس موقعیت شما مناسب نباشد، بهترین راهکار برای استفاده از HDMI بی سیم است. در این اتصال، فرستنده و گیرندهای به صورت آداپتورهای جداگانه وظیفه ارسال و دریافت اطلاعات را بر عهده میگیرند. بر همین اساس شما میتوانید لپ تاپ را در یک اتاق و تلویزیون را در مسافتی دورتر قرار دهید و محدودیتی در مورد کابل فیزیکی همانند اندازه کابل و سیمکشی ندارید. دستگاههای ارسال و دریافت، ویژگی تقویت امواج دارند و کاهش کیفیتی نخواهید داشت. همچنین از آنجایی که تکنولوژی به کار رفته ارسال نقطه به نقطه است، امواج وای فای و شبکههای بیسیم روی آن تأثیری نخواهند داشت.
این اتصالات تا مسافتهای 30 متری بهخوبی پاسخگو هستند. اما محدودیتهای دیگری هم وجود دارد. ازجمله اینکه شما نمیتوانید ویدیوهای 4K را توسط این دستگاهها انتقال و مشاهده کنید و درنهایت شما قادر خواهید بود کیفیت 1080 را روی هر دو دستگاه داشته باشید. قیمت این دستگاهها هم در مقابل کابل بسیار زیاد و شاید هم گزاف باشد. قیمت فرستنده و گیرنده، 150 تا 200 دلار است. مورد دیگر لگ یا ایستهایی است که در زمان پخش ویدیوها و بارگذاری آنها روی فرستند و گیرنده به وجود میآید. در مورد دیدن فیلم شاید این مشکل آنچنان بزرگ نباشد اما هیچ گیمری نمیخواهد زمان بازی، چند ثانیه عقبتر از دوستان خودش باشد.
اتصال لپ تاپ به تلویزیون بدون کابل با پخش کننده میراکست
تولید پخشکننده بیسیم اینتل با عنوان WiDi متوقف شده است اما میراکست (Miracast) راه اینتل را ادامه میدهد و در ویندوزهای 10 و 8.1 میتواند بهخوبی عمل کند. فقط کافی است روی گزینه اعلانهای ویندوز کلیک کنید، منو باز شده را گسترش دهید (بازکنید) و روی گزینه اتصال (Connect) کلیک کنید. شما میتوانید با این گزینه تصویر را روی هر دستگاهی که قابلیت پشتیبانی از میراکست را داشته باشد ارسال کنید. اغلب نمایشگرها و تلویزیونهای هوشمند توانایی پشتیبانی از آن را دارند. اگر دستگاه شما از آن پشتیبانی نمیکند، شما میتوانید یک گیرنده میراکست اختصاصی خریده و آن را به تلویزیون وصل کرده و استفاده کنید.
استفاده از این مورد راه حل خوب و مقرون به صرفهای برای وصل کردن لپ تاپ به تلویزیون به جای سیمکشی و خریدن آداپتورهای HDMI است. در این روش هم مانند روش قبلی، کیفیت تصاویر حداکثر تا 1080pپشتیبانی میشود. اگر لپ تاپ با رزولوشن بالا دارید و قرار باشد که تصاویر را از روی آن به تلویزیون ارسال کنید، بیشک تصویر با رزولوشن 1080p در تلویزیون نمایش داده میشود. متأسفانه این سیستم هم همانند دیگر روشهای وایرلس و بیسیم دارای مشکلات لگ تصویر و تأثیرپذیری از شبکههای وایرلس است که در بازیهای کامپیوتری شما را اذیت خواهد کرد.
وصل کردن لپ تاپ به LED به صورت بی سیم با پخش کننده گوگل
اگر علاقه زیادی به پخش برنامههای تلویزیونی و فیلمهای پخش آنلاین روی تلویزیون دارید، به شما گزینه دیگری با عنوان گوگل کروم کست (Google Chromecast) را پیشنهاد میکنیم که با استفاده از آن به راحتی میتوانید به اتصال لپ تاپ به تلویزیون به صورت وایرلس بپردازید. کافی است که این دستگاه را به تلویزیون خود وصل کنید و آن را به شبکه خود اتصال دهید. حال میتوانید همه آنچه که در اینترنت به دنبال آن بودید را از طریق مرورگر گوگل کروم روی تلویزیون خودتان مشاهده کنید و بهآسانی و با فشردن یک دکمه از دیدن آنها لذت ببرید. البته روی سخن ما با عزیزانی است که دوست دارند از برنامههای تلویزیونی و پولی همانند نتفلیکس، هولو و دیگر شبکههای پخش آنلاین سریال و برنامه استفاده کنند. همچنین شما با کروم کست میتوانید ویدیوهای یوتیوب، گیفها و صفحات وب را که در مرورگر کروم باز کردهاید، در تلویزیون پخش کنید.
کروم کست در لپ تاپ کاملاً قابل استفاده و عملی است اما کاربرد اصلی آن مربوط به گوشیهای همراه و اتصال آنها با تلویزیون است. اگر گوشی شما اندرویدی است، بدون نیاز به اجرای مرورگر کروم، میتوانید کل صفحهنمایش گوشی یا کروم بوک خود را در تلویزیون پخش کنید. در مورد کروم کست باید گفت که بسیاری از برنامهها میتوانند از آن پشتیبانی کنند و نیازی ندارید که همیشه نگاهتان به گوشی باشد و از گوشی میشود به عنوان یک کنترل کننده استفاده کرد. مخصوصاً زمانی که دوست دارید بازی کنید. اما در مورد کامپیوتر کمی محدودیت وجود دارد و شما باید همهکارهای خودتان را در محدوده مرورگر کروم انجام دهید.
برای پخش میتوانید روی منوی سه نقطهای مرورگر کروم کلیک کرده و گزینه Cast را انتخاب کنید و یا روی صفحه مرورگر راست کلیک کرده و Cast را انتخاب کنید.
اگر اولین بار این کار را انجام میدهید، با صفحه کوچک زیر مواجه میشوید که با زدن روی OK, Got It کار خود را ادامه دهید.
حال با زدن روی فلش، میتوانید تب کروم یا کل دسکتاپ خود را پخش کنید.
اتصال کامپیوتر به تلویزیون به صورت بی سیم با پلکس
برای استفاده از پلکس (Plex) لازم است که شما تلویزیونی داشته باشید که برنامه پلکس روی آن نصب شده باشد. در این صورت میتوانید با استفاده از این برنامه، هر آنچه که روی لپ تاپ دارید، روی پلکس بارگذاری کنید و هر جا لازم باشد از آن استفاده کنید. پلکس یک سرویسدهنده آنلاین است که میتواند همه فایلهای صوتی و تصویری شما را در خود داشته باشد و بر روی دستگاههایی که پلکس میتواند بر آنها اجرا شود، فایلهای شما را بازپخش کند. همچنین در مواردی به عنوان ضبط کننده برنامههای زنده تلویزیونی و پخشکننده برنامههای آنلاین هم میتواند کاربرد داشته باشد.
پلکس، از بسیاری از سرویسهای پخش آنلاین برنامههاس تلویزیونی پشتیبانی میکند و روی بیشتر دستگاههای رسانهای قابل نصب است. برنامه پلکس برای دانلود روی هر دو سیستمعامل اندروید و iOS وجود دارد و رایگان است. اما برخی از ویژگیهای آن همانند مشاهده زنده برنامهها، پولی است و شما برای یک ماه 5 دلار، یک سال 40 دلار و برای اشتراک یک برا برای همیشه، 120 دلار باید پرداخت کنید. تا زمانی که لپ تاپ شما به اینترنت وصل باشد، شما بدون نیاز به هیچ اتصال دیگری میتوانید از پلکس روی دیگر دستگاههایتان استفاده کنید.
شکل رایگان پلکس نیز بسیار کاربردی است. با این وجود هر چیزی که با پلکس روی تلویزیون پخش میکنید باید در سرورهای پلکس ثبت شده باشد. به همین دلیل هیچ بازی را نمیتوانید توسط پلکس مشاهده کنید. تنها کیفیتی هم که میتواند به شما بدهد 1080p است و بههیچوجه نمیتواند 4K را پشتیبانی کند.
اتصلا لپ تاپ به LCD با استیم لینک (Steam Link)
شرکت والو چند سال پیش از دستگاه استیم لینک رونمایی کرد که با استقبال خوبی مواجه نشد اما عملکرد این دستگاه همه را شگفتزده کرده بود. این دستگاه به طور خاص برای بازیهای کامپیوتری ساخته شده بود و کافی بود که آن را به تلویزیون وصل کنید و با استفاده از دسته جانبی آن، هر بازی که روی کامپیوتر خود داشتید را روی آن اجرا کرده و تصاویر را در تلویزیون مشاهده کنید. کارهای گرافیکی بر عهده کامپیوتر و پردازنده گرافیکی بود و استیم لینک وظیفه مدیریت صدا و تصویر را بر عهده داشت. اگر اتصال بیسیم خوب و قوی دارید، عملکرد آن بسیار خوب است. اگر بتوانید یکی از دو دستگاه متصل را از طریق اترنت به روتر وصل کنید، عملکرد آن بهتر هم میشود.
اگر تلویزیونی دارید که از اندروید تیوی پشتیبانی میکند یا پخشکننده Nvidia Shield TV دارید، میتوانید به جای استفاده از دستگاه استیم لینک، تنها از برنامه آن استفاده کنید.
استیم لینک بر اساس پخش بازیهای کامپیوتری ساخته شده است و بر اساس حالت Big Picture استیم عمل میکند، بنابراین تنها میتوانید فیلمهایی که در استیم وجود دارند را با آن تماشا کنید..
کدام روش اتصال لپ تاپ به تلویزیون برای شما مناسب است؟
در این مطلب سعی کردیم 6 روش اتصال لپتاپ به LED را در ویندوز به شما آموزش دهیم. در نهایت این خود شما هستید که تعیین میکنید چه روشی را میتوانید برای اتصال تلویزیون به لپ تاپ استفاده کنید. راه حلی که بیشتر افراد با آن آشنایی دارند، HDMI است اما در یک آپارتمان با چند اتاق مسلماً استفاده از استیم لینک، مخصوصاً زمانی که قرار است بازی انجام دهید، میتواند مفیدتر باشد. به طور مشابه مواردی مانند گوگل کست و پلکس هم در کنار روشهای دیگر میتوانند کاربردهای مختلفی همانند مشاهده محتوای آنلاین داشته باشند. در این بین، میراکست و آداپتورهای HDMI را فراموش نکنید، اگر قصد دارید که فقط کل صفحه دستگاه خود را روی تلویزیون پخش کنید، استفاده از این دو مورد بسیار کاربردی است.
منبع مطلب : www.plaza.ir
مدیر محترم سایت www.plaza.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
چگونه لپ تاپ را به صورت بی سیم به تلویزیون متصل کنیم؟
کلیک: در این آموزش قصد داریم به صورت وایرلس (بی سیم) و بدون هیچ کابلی لپ تاپ را به تلویزیون متصل کنیم. توجه داشته باشید که لازمه متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون داشتن یک تلویزیون مجهز به وای فای است.
حتما دوست دارید بازی های لپ تاپ را بر روی صفحه نمایش بزرگ تر تجربه کنید و احتمالا از این نکته آگاهی دارید که برای متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون کافی است تا از کابل HDMI یا VGA استفاده کنید و یک سر آن را به لپ تاپ و سر دیگر را به ورودی HDMI یا VGA تلویزیون وصل کنید، اما بیشتر کامپیوتر های مدرن و امروزی می توانند به آسانی و به صورت وایرلس و بی سیم به یک تلویزیون جدید وصل شوند، که به شما تجربه استفاده از یک صفحه نمایش بزرگ تر را می دهد.
برای متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون در ویندوز ۱۰ به صورت بی سیم و بدون کابل HDMI به روش زیر عمل می کنیم:
ابتدا WI-FI و WIFI DIRECT تلویزیون، و WI-FI لپ تاپ را روشن کنید.
سپس در لپ تاپ به مسیر Setting > Device بروید و از قسمت Bluetooth & other device گزینه Add Bluetooth & other device را انتخاب کنید.
حال گزینه Wireless display or dock را برگزینید تا تلویزیون را پیدا کند.
سپس دستگاه را انتخاب کنید تا لپ تاپ به تلویزیون متصل شود و صفحه لپ تاپ روی تلویزیون به نمایش درآید.
بعد از اتصال شما میتوانید با Change projection mode نوع نمایش صفحه لپ تاپ بر روی تلویزیون را تعیین کنید.
در این قسمت ۴ گزینه می بینید که در ادامه توضیحات هر کدام ارائه شده است.
Disconnect: تصویر فقط روی همان دستگاه اصلی (لپ تاپ یا کامپیوتر) نمایش و باعث قطع اتصال از روی تلویزیون می شود.
Duplicate: کلمه Duplicate به مفهوم کپی گرفتن و تکثیر است. این گزینه به معنای آن است که تصویر در هر دو نمایشگر نمایش داده بشود.
Extend: در این حالت، تصویر به صورت مستقل روی نمایشگرها میآید. در واقع شما با فعال کردن این گزینه دو نمایشگر مجزا خواهید داشت، یعنی تصویر اصلی همراه با آیکون های دسکتاپ روی خود لپ تاپ یا کامپیوتر است و یک تصویر خالی از آیکون روی نمایشگر جانبی یا همان تلویزیون می افتد.
در این حالت مشکلی که خیلی ها باهاش درگیرند این است که اشاره گر موس فقط در یکی از این نمایشگرها وجود دارد. شما هر کاری که در نمایشگر اصلی انجام بدهید فقط همان جا اجرا و دیده می شود. راه حل خیلی ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. کافیه موس را تا انتهای نمایشگر لپ تاپ یا کامپیوتر ببرید و در واقع به نوعی سعی کنید موس را وارد نمایشگر دوم کنید. برای اینکه حرف من رو بهتر متوجه بشوید، یک برنامه یا فیلمی را در لپ تاپ باز کنید و پنجره آن را کوچک کنید. حالا با موس برنامه را بگیرید و ببرید انتهای نمایش گر (یا چپ یا راست، امتحان کنید) در همین لحظه به نمایشگر دوم هم نگاه کنید، می بینید که پنجره وارد نمایشگر دوم می شود حالا برنامه را رها کنید. کمی امتحان کنید متوجه می شوید. با این روش بر روی هر دو نمایش گر تسلط کامل دارید.
Secound Screen Only: تصویر فقط بر روی نمایشگر دوم نمایش داده بشود. این گزینه برعکس Disconnect است و باعث غیر فعال شدن صفحه نمایش لپ تاپ می شود.
ویژگی های این روش: اگر شما از این روش برای متصل کردن لپ تاپ به تلویزیون استفاده کنید:
۱- هنگام پخش فیلم یا آهنگ در لپ تاپ صدای آن را روی تلویزیون خواهید داشت.
۲- در این روش بدون استفاده از WIFI و فقط از طریق WIFI Direct اقدام به نمایش تصویر لپ تاپ روی تلویزیون کردیم؛ بنابراین از اینترنت شما مصرف نمی شود و نگران از دست دادن حجم اینترنت خود نباشید.
۳- از آنجا که لپ تاپ و تلویزیون با WI-FI DIRECT به هم متصل می شوند، نیازی نیست تا هر دو به یک مودم یا هات اسپات متصل باشند و فقط کافی است WI-FI لپ تاپ و تلویزیون روشن باشد.
منبع مطلب : www.fardanews.com
مدیر محترم سایت www.fardanews.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
۳ روش برای اتصال لپ تاپ به تلویزیون
۳ روش برای اتصال لپ تاپ به تلویزیون
عالی نبود اگر می توانستید از تلویزیونتان مانند مانیتور لپتاپ خود استفاده کنید؟ نظرتان در مورد دسترسی به کلکسیون فیلم ها و موزیکهایتان از همان تلویزیون چیست؟ خب، شما می توانید همه این امکانات را داشته باشید. آن هم از چند راه نسبتا ساده.
احتمالا شما هم مانند من، تعداد زیادی فیلم و موزیک را روی کامپیوتر خود انباشته کرده اید. جلوی لپ تاپتان می نشینید و مادامی که دارید در وب گشت می زنید یا با دوستانتان چت می کنید؛ از کلکسیون زیبای موسیقیتان هم بهره مند می شوید. روش خوبی است! اما وقتی یک تلویزیون HD چهل اینچی در اتاق شما جای گرفته و باند های با کیفیت سینمای خانگیتان در کنار آن قرار دارند؛ استفاده از اسپیکر های کوچک لپتاپ، آن هم با یک مانیتور 15 اینچی؛ ترکیب جذابی به نظر نمی رسد.
عالی نبود اگر می توانستید از تلویزیونتان مانند مانیتور لپتاپ خود استفاده کنید؟ نظرتان در مورد دسترسی به کلکسیون فیلم ها و موزیکهایتان از همان تلویزیون چیست؟ خب، شما می توانید همه این امکانات را داشته باشید. آن هم از چند راه نسبتا ساده.
گزینه های زیادی برای نمایش محتوای لپتاپ شما روی HDTV وجود دارند. خیلی از آن ها برای دیدن فیلم و گوش کردن به موزیک عالی هستند. اما فقط تعدادی از روش ها برای گشت و گذار، ویدئو کنفرانس و دیگر فعالیت های کامپیوتری توصیه می شوند. و البته به علت کندی نسبی تکنولوژی های بی سیم فعلی؛ برای بازی کردن گیم های اکشن، راهی به جز استفاده از سیم ندارید. پس در این مطلب می خواهیم بهترین راه ها برای اتصال لپتاپ به HDTV را بررسی کنیم. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا روش ایده آل خود برای این کار را بیابید.
- استفاده از کابل: بهترین روش برای بازی
بسیاری از نوت بوک های فعلی، از خروجی HDMI پشتیبانی می کنند. نوت بوک هایی هم که از این قابلیت محروم اند، معمولا پورت های DVI را به شما ارائه می دهند. در این مورد می توان پورت DVI را با یک آداپتور جمع و جور به HDMI تبدیل کرد. اگر هم از پورت DVI محروم هستید، لپتاپ شما احتمالا از درگاه VGA پشتیبانی می کند. پس باز هم مشکلی نیست. چون در بیشتر تلویزیون های اچ.دی، از این کابل به طور مستقیم پشتیبانی می شود. اگر دوست ندارید از در گاه تلویزیون با لپتاپتان کار کنید، می توانید آن را به عنوان مانیتور دوم خود استفاده کرده و فقط محتوای دلخواه خود را درون آن مشاهده کنید.
نکته دیگر این است که در اکثر لپتاپ ها، درگاه های HDMI، DVI و VGA، نمی توانند وظیفه انتقال صدا را بر عهده بگیرند. البته اگر لپتاپ شما از خروجی صوتی روی کابل HDMI پشتیبانی می کند، می توانید کاملا خاطر جمع باشید. اما اگر این طور نیست، شما باید صدا را از در گاهی جداگانه به تلویزیون خود منتقل کنید. در این مورد هم گزینه های زیادی وجود دارند اما اگر شما به سرعت اهمیت میدهید؛ بهتر است باز هم از کابل استفاده کنید. با این روش شما تاخیر 0 ثانیه بین نوت بوک و HDTV خود را تضمین می کنید. این کار نوید صدایی با کیفیت و بدون تاخیر را در بازی های سنگین و اکشن به شما می دهد. پس سریعا به سراغ یک کابل 3.5 میلیمتری دو سر بروید و دست به کار شوید.
مزیت: کمترین تاخیر ممکن را دارد - تنها روش مناسب برای بازی های اکشن سریع است
ضعف: نیاز به کابل های فیزیکی دارد - شما را به محدوده تلویزیون محدود کرده و آزادی عمل را می گیرد - ممکن است به استفاده از یک کابل دیگر برای صدا هم نیاز داشته باشید.
- WiDi : روشی برای تمام فصول
اگر لپتاپ تان به تازگی تولید شده است، احتمال دارد که از تکنولوژی نمایش بی سیم اینتل یا WiDi داخلی بهره مند باشد. WiDi یک تکنولوژی متداول در لپتاپ های میان قیمت و سطح بالا است. مخصوصا لپتاپ هایی که روی قابلیت های مولتی مدیا و سرگرمی های خانگی تاکید زیادی دارند. اگر این قابلیت در نوت بوک شما وجود دارد، می توانید از گیرنده های WiDi که باقیمت حدودا 100 دلار ارائه می شوند استفاده کنید. این گیرنده ها را به تلویزیون HD خود متصل کنید و از این سیستم لذت ببرید.
این روش برای پخش فیلم و وبگردی روی HDTV بسیار عالی کار می کند. اما از آن جایی که WiDi هنوز به اندازه کافی سریع نیست؛ این روش برای بازی های اکشن و سریع، زیاد به کار نمی آید.
مزیت: بدون وصل کردن هیچ وسیله ای به نوت بوک، از صدا و تصویر بی سیم بهره مند می شید - از خروجی صدای دالبی 5.1 کاناله بهره مند می شوید.
ضعف: عدم تعبیه WiDi در تمام لپتاپ ها به عنوان یک قابلیت استاندارد - تاخیر زیاد در بازی های اکشن و سریع - نیاز به WiDi 2 برای پشتیبانی از صدای دالبی 5.1
- اتصال بی سیم HDMI : روشی با تنظیمات آسان
فکرش را بکنید، هم از پورت HDMI لپتاپ استفاده می کنید و هم نیازی به کشیدن کابل تا تلویزیون نیست. شما این قابلیت را با استفاده از یک کیت بی سیم HDMI خواهید داشت. Vizio XWH200 ، Asus WiCast و این محصول از Rocket Fish ؛ گزینه های شما به عنوان کیت های بی سیم HDMI هستند. البته نمونه های زیاد دیگری هم در بازار موجود است که می توانید بسته به سلیقه خود انتخاب کنید.
یک قسمت کیت را با HDMI به نوت بوک خود متصل کنید و یک قسمت دیگر را به HDMI تلویزیون خود بزنید. این دو وسیله به طور بی سیم با هم ارتباط بر قرار کرده و مانند یک سیم در این بین عمل می کنند. محصولات Vizio و Rocket فیش، می توانند تعداد کابل های پشتیبانی شده را دو برابر کرده و تصویر را همزمان به چند مانیتور/ تلویزیون بفرستند. همچنین امکان سویچ تصویر با کنترل هم وجود خواهد داشت.
مشکل اصلی این گونه دستگاه ها این است که باید فرستنده به طور جدا به نوت بوک شما متصل باشد. مشکل دیگر این است که کیت های با چند پورت، بزرگ هستند و دائما به لپتاپ شما می چسبند. این وسیله ای نیست که دوست داشته باشید دائم آن را در دست گرفته و به این گوشه و آن گوشه ببرید. محصول WiCast هم که در بالا ذکر شد؛ یک فرستنده باتری خور دارد. و همیشه باید یک آدابتور هم همراه آن داشته باشید. همه این ها باعث می شوند که این گونه محصولات ایده هایی باشند که کم تر برای ارتباط سریع و آسان بین لپتاپ و HDTV کاربرد پیدا می کنند.
در این روش کیفیت صدا و تصویر، درست مانند کابل HDMI است. اما مانند سایر روش های بی سیم، در این یکی هم تاخیر به چشم می خورد. پس باز هم باید تکرار کنیم که این روش برای بازی کردن مناسب نیست.
مزیت: به راحتی به عنوان یک کانکشن HDMI پیکره بندی می شود و نیاز به تنظیمات زیاد نیست.
ضعف: ارتباط سیمی، بین فرستنده و لپتاپ چندان خوشایند نیست - این روش محدودیت فیزیکی ایجاد کرده و آزادی عمل را می گیرد.
منبع مطلب : www.beytoote.com
مدیر محترم سایت www.beytoote.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.