توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    معجون پاراکاسیو هندی لاغری

    1 بازدید

    معجون پاراکاسیو هندی لاغری را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    این معجون لاغری یک هفته ای 2.5 کیلو وزن را کم می‌کند

    این معجون لاغری یک هفته ای 2.5 کیلو وزن را کم می‌کند

    88492747

    88830950

    [email protected]

    تهران - خیابان شهید مطهری - خیابان فجر - خیابان نظری - انتهای خیابان دلفان - نبش اتوبان مدرس - پلاک 50

    راز لاغری هندی ها چیست؟

    چرا هندی‌ها لاغرند؟

    غذاهای هندی تحت‌تاثیر فرهنگ‌های مختلف دیگر کشورها مانند مغولستان، پرتغال و حتی انگلستان است، در نتیجه آشپزی متنوع و غنی محسوب می‌شود. آشپزی در این کشور به‌دلیل مصرف ادویه‌های مختلف و مصرف نکردن گوشت گاو به‌دلیل قداست آن در مذهب هندو شهرت خاصی دارد.

    همچنین گفته می‌شود کسی که در هند متولد می‌شود، قدرت تشخیص مزه‌های بیشتری نسبت به مردم کشوری غربی دارد. لبنیات در تغذیه مردم این کشور جایی ندارد و معمولا کره حیوانی و ماست مایع پرطرفدار است.

    از جمله خوراکی‌هایی که هرگز از غذاهای هندی حذف نمی‌شود باید به برنج، مرغ و گوشت بره اشاره کرد. غذاهای گیاهی فراوانی نیز در فرهنگ این کشور وجود دارد زیرا بسیاری از مردم معتقد به «دوری از خشونت» هستند و هیچ نوع گوشتی مصرف نمی‌کنند.

    نکات 7 گانه هندی ها برای لاغر شدن

    _ مخلوط نکردن کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها

    _ انتخاب مواد غذایی سالم و مفید؛ کیفیت مهم‌تر از کمیت

    _ مصرف برنج قهوه‌ای و سبزیجات

    _ استفاده از میوه‌های تازه، به‌خصوص مرکبات

    _ توجه به 3 وعده غذایی همراه با مقداری ماست بدون چربی یا یک میوه در صورت گرسنگی به‌عنوان میان‌وعده

    _ جویدن 100 مرتبه‌ای هر لقمه برای هضم بهتر

    _ نوشیدن روزانه 2 لیتر آب و چای سبز

      بیشتر بدانید : طرز تهیه قرص لاغری خانگی برای کاهش وزن

    رازهای لاغری در هند

    ارتباط قوی بین نوع خوراکی‌های مصرفی در هند؛ این کشور یکی از بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین کشورهای دنیا با نوع طب جایگزین و کاهش وزن است. این اهمیت از آنجا ناشی می‌شود که هر خوراکی در آن واحد دارو است و احساس مقاومت و سلامت ایجاد می‌کند. همان‌طور که اشاره شد، غذاهای هندی حاوی مقدار زیادی ادویه (زیره، هل سبز، کاری و...) هستند که بدن را تحریک می‌کنند، دمای بدن را افزایش می‌دهند و به کاهش وزن کمک می‌کنند. به همین دلیل است که غذاهای هندی موجب سوخت‌وساز چربی می‌شوند. در طب باستانی هند با توجه به وضعیت جسمانی افراد توصیه‌های متفاوت غذایی وجود دارد. توجه به این ویژگی‌ها موجب تامین نیاز غذایی، پیشگیری از بیماری و به‌خصوص کاهش وزن می‌شود.

    به افرادی با استخوان‌بندی درشت که احساس گرسنگی مداوم و هضم غذایی نامنظمی دارند، توصیه می‌شود غذاهایی «سنگین‌تر» مانند سوپ، غذاهای سس‌دار یا انواع خمیرها را با سس میل کنند.

    افرادی با استخوان‌بندی متوسط که از گرسنگی و تشنگی شدید رنج می‌برند، در صورت غذا نخوردن به‌موقع، احساس بدی پیدا می‌کنند و تمایل به پرخوری دارند. خوراکی‌های توصیه‌شده برای آنها سالادها و نوشیدنی‌های خنک است. آنها نباید غذاهای حاوی گوشت یا ماهی بخورند.

    افراد تنومند چاق که هضم غذایی کند و اشتهای متوسطی دارند باید از لبنیات، دسرها و چربی‌ها پرهیز کنند و مصرف بیشتر میوه‌ها و سبزیجات، به‌خصوص هویج، کدو مسما، کرفس، کلم و کاهو را در برنامه غذایی خود بگنجانند.

    برگ‌های زردچوبه نیز برای آنها بسیار با اهمیت است. برگ‌های این گیاه بی‌نظیر، رنگ سبز تیره دارد و در تهیه سس‌ها و سالادهای خام و پخته مصرف می‌شود. این برگ‌ها به عملکرد مطلوب معده و روده‌ها کمک می‌کند و در حفظ تناسب اندام یا کاهش اضافه‌وزن موثر است. به علاوه، خواص دارویی نیز دارد و می‌تواند اسهال، اسهال خونی و دیابت را بهبود بخشد.

    گشنیز هم در رژیم هندی پرمصرف است. این گیاه معطر که هم‌خانواده جعفری و کرفس است، قدرت ادرارآوری بالایی دارد که در دفع مایعات، مواد سمی و چربی از طریق ادرار موثر است. در طب سنتی، از گشنیز برای کاهش گاز معده، التهابات شکمی و تصفیه خون نیز استفاده می‌شود.

    دال هم میان هندی‌ها طرفداران فراوانی دارد. این غذای سنتی هند از نوعی نخود، عدس و لوبیا تهیه می‌شود. دال منبع غنی از پروتئین‌هاست، احساس سیری بسیار بالایی دارد و هضمش به کندی انجام می‌شود، در نتیجه احساس گرسنگی بین‌ وعده‌های غذایی کاهش می‌یابد. به علاوه در کنترل وزن نیز تاثیر دارد.

    • چاشنی‌ها و سبزیجات میان هندی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند. مردم هند به‌دلیل گرمای محیط تمایل زیادی به مصرف خوراکی‌های تازه و سبزیجات دارند. ماست همراه با سبزیجات، میوه و ادویه، چات (سالاد سبزیجات خام با
    لیمو و ادویه) و پاکوره (غذایی فوری از گلوله‌های آرد نخود همراه با سبزیجات) نمونه‌هایی از انتخاب خوب غذایی در تابستان، به‌خصوص در دوران رژیم لاغری هندی است.

    • هندی‌ها برای نوشیدن روزانه 2 لیتر آب، تامین رطوبت بدن و کاهش اشتها که معمولا به‌دلیل تشنگی است، علاوه بر آب دیگر نوشیدنی‌ها مانند چای معطر، ماست رقیق، لیموناد و آب نارگیل می‌نوشند.

    گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
    seemorgh.com/lifestyle
    منبع : salamat.ir

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    Reza : سلام من با برنامه ریزی و تحقیقات خودم بهترین روش برا کاهش وزن رو انجام دادم
    توی 40روز 11 کیلو کم کردم
    البته ی ساعت ورزش لازمه
    لطفا به این تبلیغات توجه نکنید

    ناشناس : یه فنجون شیر بادوم و زنجبیل و زردچوبه نصف قاشق چ.هل یک چهارم ق چ.عسل یک ق چ.تو نت اینو زده برای چربی شل

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    عاشق لاغری 2 سال قبل
    0

    تیرلمادوی مصری چیست

    گودرزی 2 سال قبل
    1

    چطوری باید بدانیم پاراکاسیو چیه

    ناشناس 2 سال قبل
    0

    پاراکاسیو چیست

    احمد 2 سال قبل
    0

    سلام هر کی با انجام دستوری لاغر شده تجربه اش را بگه و گرنه دستورات بی نتیجه تو سایت ها فراونه

    ناشناس 2 سال قبل
    2

    چرا چرت و پرت گذاشتین؟خب دستور تهیه ش رو بذارید

    Reza 2 سال قبل
    7

    سلام من با برنامه ریزی و تحقیقات خودم بهترین روش برا کاهش وزن رو انجام دادم<br>توی 40روز 11 کیلو کم کردم<br>البته ی ساعت ورزش لازمه<br>لطفا به این تبلیغات توجه نکنید

    0
    میشه بگی چه جوری 2 سال قبل

    چطور

    0
    ناشناس 2 سال قبل

    خب چیه رژیمت؟

    لیلا 2 سال قبل
    0

    میخوام معجون پاراکسیو رو تهیه کنم بو علیسینا گفته

    ناشناس 2 سال قبل
    0

    مواد پاراکاسیو چیه

    0
    احمد 2 سال قبل

    یک لیوان آب را جوش میاری ۲ قاشق چای دارچین می ریزی توش درش را میزاری صبر می کنی سرد بشه بعد یک قاشق چای عسل بهش اضافه می کنی مخلوط می کنی نصفش را شب قبل خواب و نصف دیگه اش را صبح ناشتا می خوری تا ۲۵ روز این دستور را طب سنتی به من داده

    ناشناس 2 سال قبل
    0

    سلام مواد پاراکلینیک هندی چی جیزی است

    0
    ناشناس 2 سال قبل

    پارا کاسیو برای لاغری.سپاس

    ناشناس 2 سال قبل
    0

    سلام درجایی خوندم که این دلرو وابن سینا برای لاغری افرد بااستخوان بندی،درشت استفاده میکرره

    ناشناس 2 سال قبل
    5

    یه فنجون شیر بادوم و زنجبیل و زردچوبه نصف قاشق چ.هل یک چهارم ق چ.عسل یک ق چ.تو نت اینو زده برای چربی شل

    Isoue 2 سال قبل
    -1

    لطفاپاسخ‌دهید

    میترا 2 سال قبل
    2

    نمیدونم برای دانستنش شمارا دنبال کردم

    برای ارسال نظر کلیک کنید