توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    مربای زردآلو رزا منتظمی

    1 بازدید

    مربای زردآلو رزا منتظمی را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    روش های پخت مربای زردآلو

    روش های پخت مربای زردآلو

    انواع پخت مربا زردآلو


    دستور شماره یک برای پخت مربا زردآلو:

    مواد لازم برای مربا زردآلو :


    طرز تهیه مربای زردآلو:
    برای تهیه مربای زردآلو ابتدا باید شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود، جوش که آمد زردآلوها را بریزید و حرارت را کم کنید، می توانید مغزهای زردآلو هم پوست گرفته و خلال کنید همراه زردآلوها بریزید تا حدودا 20 دقیقه با هم بجوشد زیاد هم نزنید چون له می شوند، سپس گلاب و زعفران اضافه و 5 دقیقه دیگر که جوشید آبلیمو را بریزید حرارت را خاموش کنید.


    دستور شماره دو برای پخت مربا زردآلو

    روش های پخت مربا زردآلو

    مواد لازم برای مربای زردآلو :

    طرز تهیه مربا زردآلو :

    طرز تهیه مربای زردآلو به روش دیگر: ابتدا زردآلو ها را بشویید و هسته های آن را جدا کنید و سپس به دو نیم تقسیم کنید. شکر را روی زردآلوها بریزید و 1 روز استراحت بدهید.

    روز بعد یک قاشق آبلیموی تازه به قابلمه اضافه کنید و بجوشانید.

    وقتی مربا به قوام لازم رسید زعفران آب کرده را اضافه کنید و فقط 5 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

    نکاتی برای تهیه مربای زردآلو:

    این مربا زمان خیلی کمی برای پخت نیاز دارد اگر زیاد بجوشانید، زردآلوها له خواهند شد و مربا تبدیل به مارمالاد خواهد شد.

    در این مربا اگر دوست داشتید می توانید از خلال پسته و یا خلال بادام هم استفاده کنید. این مواد را در مراحل آخر پخت اضافه کنید.

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

    طرز تهیه مربای آلو زرد رزا منتظمی

    طرز تهیه مربای آلو زرد رزا منتظمی

    الان که در فصل میوه های خوشمزه تابستونی هستیم بهترین موقعیت هست تا انواع مربا و شربت آموزش داده شده در کتاب استاد رزا منتظمی رو به سایت انتقال بدم. بعد از مارمالاد آلبالو رزا منتظمی و طرز تهیه شربت آلبالو رزا منتظمی نوبت به طرز تهیه مربای آلو زرد رزا منتظمی میرسه.

    بانو رزا منتظمی در کتابشون مربای آلو زرد رو به صورت درسته و با هسته آموزش دادن. اما من میخوام به هر دو صورت یعنی با هسته و بدون هسته رو براتون بزارم.

    مواد لازم

    طرز تهیه مربای آلو زرد رزا منتظمی

    در روشی که آلو زرد درسته و با هسته استفاده میشه باید به این صورت عمل کنید که یه قابلمه رو آب کنید و روی حرارت بزارین تا جوش بیاد.

    آلوها رو بشورین و داخل نایلون یا یه صافی که کوچکتر از قابلمه هست بریزین.

    نایلون یا صافی رو برای یک لحظه کوتاه در آب جوش بزارین و سریع بیرو بیارین. آلوها رو درون یه آبکش بریزین و پوستش رو خیلی راحت بگیرین.

    حالا این آلوها رو درون یه قابلمه دیگه بریزین. شکر رو هم لابه لای آلوها بپاشید.

    اجازه بدین یک شب تا صبح آلو و شکر با هم داخل ظرف بمونن.

    صبح روز بعد آلوها رو آروم آروم از داخل شکر بیرون بیارین. دو لیوان آب به شکر اضافه کنید و اجازه بدین شکر و آب با هم بجوشن و شربت قوام بیاد.

    در آخر کار آلوها رو به شربت در حال جوش اضافه کنید و بزارین یکی دو جوش بزنه. دو سه جوش که زد خاموشش کنید.

    دوستان شربت نباید رقیق باشه و آلوها اضافه بشن. اینطوری باعث میشه که آلو در شربت له بشه. پس اجازه بدین شربت قوام بیاد بعد آلوها اضافه بشن.

    روش دوم

    در این روش کار کمی سخت تر میشه چون باید هسته آلوها گرفته بشه.

    روش کار همون روش بالاست که توضیح داده شد.

    منتهی قبلش هسته آلوها رو جدا کنید.

    حالا آلوهای دو نیم شده رو درون قابلمه آب جوش بریزیو سریع دربیارین و پوستشون رو بگیرین.

    آلوها و شکر رو با هم مخلوط کنید و اجازه بدین یک شب تا صبح بمونن.

    روز بعد آلوها رو جدا کنید و شکر رو با آب مخلوط کرده و شربت رو قوام بیارین و بعد آلوها اضافه بشن.

    در صورت تمایل میتونید یکی دو قاشق آبلیمو هم در انتهای پخت اضافه کنید.

    این مربا نیاز به اسانس خاصی نداره.

    توجه: کپی برداری از مطالب وبسایت با ذکر منبع اشکالی ندارد. یعنی این که آدرس کامل وبسایت (http://iranpokht.ir/) در پایان مطلب نوشته شود و یا صفحه اینستاگرام  https://www.instagram.com/iranpokht تگ شود.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 سال قبل
    -1

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید