توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    فرم اولویت بندی انتخاب رشته نهم

    1 بازدید

    فرم اولویت بندی انتخاب رشته نهم را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    هدایت تحصیلی پایه نهم

    مرورگر شما از این ویدیو پشتیبانی نمیکنید.

    اهداف هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰

    وزارت آموزش و پرورش ایران برای هماهنگ کردن برنامه های آموزشی با ویژگی های فردی دانش آموزان و نیازهای جامعه ، برنامه های هدایت تحصیلی 99 - 1400 را طراحی و اجرا کرده است . بسیاری از مشاوران عقیده دارند که هدایت تحصیلی دانش آموزان در فرآیند انتخاب رشته تحصیلی با نیازها و امکانات کشور هماهنگ نیست به همین منظور در این قسمت به شرح و بررسی اهداف در نظر گرفته شده برای فرآیند هدایت تحصیلی می پردازیم .

    اهداف فرآیند هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰ 

    شناسایی استعداد ، توانایی ، علاقه و ویژگی های شخصیتی دانش آموزان 

     کمک به انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی و مسیر آینده شغلی و حرفه ای دانش آموزان 

    کمک به هدایت متوازن دانش آموزان به شاخه ها و رشته های تحصیلی ، بر اساس سیاست های توسعه ای کشور 

    نحوه اولویت بندی شاخه ها و رشته ها در هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰

    اولویت بندی رشته های تحصیلی در هدایت تحصیلی 99 - 1400 پایه نهم ، بر اساس ملاک ها و گزینه های مختلفی است که با جمع بندی نتایج و امتیازات این گزینه ها رشته های در نظر گرفته شده برای دانش آموزان اولویت بندی می شوند .

    با توجه به این مسئله و اهمیت آن برای دانش آموزان و والدین آن ها در این بخش عوامل تاثیر گذار بر اولویت بندی رشته های در هدایت تحصیلی 99 - 1400 را به صورت راهنمای تصویری بررسی می کنیم :

    اولویت بندی شاخه ها و رشته ها در هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰ 

    عوامل تاثیر گذار در هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰

    دانش آموزانی که قصد انتخاب رشته داشته باشند ، باید نمون برگ هدایت تحصیلی 99 - 1400 خود را از طریق مراجعه به سامانه همگام مدارس دریافت کرده و به صورت آنلاین و مجازی تکمیل نمایند . امتیاز بندی های این نمون برگ به صورت جمع بندی 100 امتیازی بوده و این امتیازات به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه این به شرح هریک از این عوامل می پردازیم :

     عوامل تاثیر گذار در هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰ 

     سوابق تحصیلی :

    نمرات دانش آموزان در دوره متوسطه اول با در نظر گرفتن ضرایب هر یک از دروس در شاخه ها و رشته های تحصیلی صورت می گیرد که خود 35 امتیاز از 100 امتیاز نهایی هدایت تحصیلی را شامل می شود .

    دانش آموزان برای ورود به رشته و شاخه مورد نظر خود در زمان ثبت نام مدارس باید حداقل میانگین دروس تخصصی در پایه هفتم و هشتم با ضریب یک و در پایه نهم با ضریب 3 را کسب کنند .

    در ادامه به بررسی حد نصاب کسب نمرات لازم دروس تخصصی شاخه و رشته های مختلف تحصیل می پردازیم .

     حد نصاب کسب نمرات لازم 

    دروس تخصصی مرتبط با شاخه های گروه نظری 

     حد نصاب کسب نمرات لازم 

    دروس تخصصی مرتبط با شاخه های گروه فنی و حرفه ای  

     حد نصاب کسب نمرات لازم 

    دروس تخصصی مرتبط با شاخه های گروه کارو دانش 

     بررسی های مشاوره ای 

    بررسی های مشاوره ای شامل نمون برگ هایی هستند که دانش آموزان باید با مراجعه به سایت همگام آن ها را تکمیل و ثبت نمایند ، موارد مرتبط با بررسی های مشاوره ای عبارتند از :

     نظر سنجی از دانش آموزان به منظور توجه به اولویت های انتخاب آنان از بین شاخه ها و رشته های تحصیلی موجود در دوره متوسطه دوم که 10 امتیاز از کل 65 امتیاز بررسی های مشاوره ای را در بر می گیرد . 

     نتایج آزمون های مشاوره ای که شامل آزمون های توانایی و رغبت است و 30 امتیاز از 65 امتیاز بررسی های مشاوره ای را به خود اختصاص می دهد . برای مطالعه بیشتر در این باره توصیه می کنیم مقاله راهنمای آزمون مشاوره ای در سایت همگام را مطالعه نمایید .

     نظر سنجی از معلمان دروس مختلف دوره متوسطه اول که شامل 10 امتیاز از کل امتیازات بررسی های مشاوره ای در هدایت تحصیلی می شود . 

      نظر نهایی مشاور که بر اساس جمع امتیازات همه عوامل تاثیر گذار در هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰  است که 10 امتیاز از کل امتیازات بررسی های مشاوره ای را داراست .

    به منظور آشنایی بهتر با موارد مطرح شده در نمون برگ های هدایت تحصیلی 99 - 1400 در قسمت فوق نمونه ای از تمامی فرم های مذکور ها را برای دریافت رایگان دانش آموزان پایه نهم و والدین آن ها قرار داده ایم : 

    دانلود فرم نمون برگ های هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰   

    نحوه انجام هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰ 

    دانش آموزان پایه نهم باید از طریق سایت hamgam.medu.ir ، با در دست داشتن کد ملی و رمز ورود همگام خود وارد صفحه شخصی خود شوند و فرم هدایت تحصیلی خود را تکمیل نمایند که در ادامه به شرح مراحل انجام هدایت تحصیلی 99 - 1400 می پردازیم .

      مراحل انجام هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰ 

     ورود به سایت همگام به آدرس hamgam.medu.ir 

     وارد کردن رمز ورود همگام و کد ملی دانش آموز 

     ورود به قسمت هدایت تحصیلی 

     پر کردن فرم هدایت تحصیلی 

    دریافت رسید نهایی فرم هدایت تحصیلی 

     راهنمای تصویری نحوه انجام هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰ 

    به دلیل اهمیت بالای موضوع هدایت تحصیلی و دریافت پرسشنامه های این فرآیند از طریق سامانه همگام ممدارس در این بخش تمامی مراحل عضویت و ورود به سامانه همگام مدارس را به صورت راهنمای تصویری بیان کرده ایم :

      راهنمای تصویری نحوه انجام هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰  

     پس از واردکردن آدرس سامانه همگام مدارس به نشانی hamgam.medu.ir در قسمت آدرس مرور گر و ورود به سامانه در قسمت های مشخص شده  کد ملی و رمز ورود همگام خود را وارد نمایید . 

     پس از کلیک کردن گزینه « ورود » و ورود به صفحه شخصی خود روی گزینه « هدایت تحصیلی » که در شکل زیر مشخص است کلیک کنید .

     در این قسمت روی گزینه « تکمیل فرم اولویت » کلیک کنید . 

     در این قسمت روی شکلی که در تصویر زیر مشخص شده کلیک کنید . 

     در این مرحله ، اولویت های خود را وارد کنید . 

    در آخر با کلیک در قسمتی که در شکل مشخص است ، یک نسخه از فرم اولویت بندی هدایت تحصیلی خود دریافت کنید . 

    شرایط هدایت تحصیلی ۹۹ - ۱۴۰۰ برای دانش آموزانی که حداقل نمره را ندارند

    دانش آموزانی که کل نمره لازم برای انجام هدایت تحصیلی را کسب نکرده‌اند باید در آزمون جبرانی که برای دانش آموزان تجدیدی در نظر گرفته می‌شود شرکت کنند و بعد از کسب نمره لازم امکان هدایت تحصیلی برای آن‌ها وجود دارد.

    این دانش‌آموزان باید ابتدا فرم لازم را از مدرسه دریافت و با مراجعه به اداره آموزش و پرورش منطقه خود برای شرکت در آزمون مجدد اقدام کنند.

    تمام دانش‌آموزان تغییر رشته، نیازمند ترمیم نمره و تجدیدی بعد از اعلام نمرات آزمون جبرانی می‌توانند انتخاب رشته خود را انجام دهند و مشکلی هم بابت ظرفیت برای این دانش‌آموزان وجود ندارد .

     در صورت داشتن هر گونه سوال درباره فرم هدایت تحصیلی سامانه همگام می توانید از طریق خدمات تلفنی مرکز مشاوره تحصیلی هیوا ، با مشاوران با تجربه ، ارتباط برقرار کنید . توصیه می کنیم برای دریافت به موقع اخبار مدارس در کانال تلگرام مدارس عضو شوید و یا پیج اینستاگرام مدارس را دنبال کنید.

    سوالات متداول

    ✔️ ملاک های سوابق تحصیلی و بررسی های مشاوره ای در هدایت تحصیلی تاثیر گذار است که در این مقاله به شرح چگونگی تاثیر هر یک پرداخته شده است .

    ✔️ هر سه پایه هفتم ، هشتم و نهم که با ضرایب متفاوت در هدایت تحصیلی موثرند ، در این مقاله ضرایب تاثیر سوابق تحصیلی دروس این پایه ها ارائه شده است .

    ✔️ یکی از اهداف مهم هدایت تحصیلی شناسایی استعداد و علاقمندی دانش آموز است که در این مقاله به شرح سایر اهداف هدایت تحصیلی پرداخته شده است . 

    منبع مطلب : www.heyvagroup.com

    مدیر محترم سایت www.heyvagroup.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    فرم هدایت تحصیلی نهم

    مرورگر شما از این ویدیو پشتیبانی نمیکنید.

    نمون برگ های نظر سنجی هدایت تحصیلی پایه نهم

    از جمله عوامل تاثیر گذار بر انتخاب رشته پایه نهم متوسطه اول نظرات والدین ، نظرات معلمان درباره نتایج عملکردهای تحصیلی دانش آموزان و نظرات مشاوران مدارس در رابطه با توانایی ها و ضعف های آنان می باشد .

    فرآیند هدایت تحصیلی ، امری است که وابسته به هریک از موارد عنوان شده بوده و در صورت نادیده گرفتن هریک از آن ها آینده تحصیلی و شغلی دانش آموزان دچار مشکلات متعددی خواهد شد .

    باتوجه به این که بسیاری از والدین و دانش آموزان از موارد در نظر گرفته شده در فرم های نظر سنجی هدایت تحصیلی نهم اطلاعات چندانی نداشته و ممکن است سوالاتی درباره معیار های امتیاز بندی فرم ها برای آنان مطرح شده باشد ، لذا در این قسمت به بررسی جزئیات مربوط به هریک از این فرم های نظر سنجی هدایت تحصیلی پایه نهم می پردازیم :

     فرم شماره ۱ : نظر خواهی از دانش آموزان

    در این نمون برگ جدولی از رشته های مربوط به شاخه های تحصیلی مختلف تهیه شده است که از دانش آموز خواسته می شود با توجه به علاقه مندی ها و توانایی های خود رشته های مورد نظر و دلخواه خود را به ترتیب اولویت انتخاب نمایند .

    امتیاز بندی در نظر گرفته شده برای این نمون برگ ۱۰ امتیاز بوده و دانش آموزان باید رشته های مورد نظر خود را به ترتیب از ۱ تا ۱۰ امتیاز ،  اولویت بندی نمایند . برای درک بهتر این موارد نمونه ای از نمون برگ نظرخواهی دانش آموزان درهدایت تحصیلی پایه نهم ، قرار داده شده است .

     نمون برگ نظر خواهی از دانش آموزان  

     فرم شماره ۲ : نظر خواهی از معلمان 

    در فرم نظر خواهی از معلمان درباره عملکردهای تحصیلی دانش آموزان براساس لیست دروس ارائه شده توسط معلم نظر سنجی انجام می شود . در این فرم از معلمان خواسته شده است که نظرات خود را درباره عملکرد دانش آموز در طول سال تحصیلی براساس معیار های در نظر گرفته شده و با امتیاز بندی های عالی ، خیلی خوب ، خوب ، متوسط و ضعیف مشخص نمایند .

    امتیاز در نظر گرفته شده برای این نظر سنجی 10 امتیاز بوده و هرکدام از معیارهای مطرح شده دارای امتیاز مشخص و مخصوصی هستند که برای ارائه راهنمایی بهتر علاوه بر مشخص نمودن میزان امتیازات تعیین شده برای این فرم نظرسنجی و همچنین ملاک های مورد نظر برای امتیاز دهی به دانش آموزان ، نمونه ای از آن نیز برای آشنایی بیشتر آن ها ارائه می گردد .

    ملاک های های مهم در امتیاز دهی دانش آموزان عبارتند از :

     شرکت فعال در واحد های کار ارائه شده

     علاقه مندی و خلاقیت و ابتکار عمل در درس ها

     انجام بدون تاخیر وظایف و تکالیف محول شده

     سرعت یادگیری و انتقال

      نمون برگ نظر خواهی از معلمان


     فرم شماره ۳ : نظر خواهی از والدین 

    فرم هدایت تحصیلی طراحی شده برای نظر خواهی از والدین همچون فرم شماره ۱ شامل جدولی از رشته های تحصیلی ارائه شده برای دانش آموزان است که والدین باید با توجه به نظرات و  علاقه مندی های دانش آموزان و همچنین با توجه به مشورت های انجام شده با معلمان و مشاوران مدارس ، اولویت های انتخابی خود را از ۱ تا ۵ اولویت بندی نمایند .

    به منظور درک بهتر موارد عنوان شده ، در این قسمت نمونه ای از فرم نظر خواهی از والدین در هدایت تحصیلی دانش آموزان نهم متوسطه اول ارائه شده است .

      نمون برگ نظر خواهی از والدین

     فرم شماره ۴ : نظر خواهی از مشاوران

     نظر سنجی از مشاوران تحصیلی مدارس برای هدایت تحصیلی پایه نهم بر اساس میزان توانایی ها ، علاقه مندی ها ، میزان آمادگی و مهارت های دانش آموزان و همچنین بررسی نتایج آزمون های مشاوره ای انجام می پذیرد . در واقع حساسیت و اهمیت فرآیند هدایت تحصیلی پایه نهم به قدری است که برای درک صحیح تر و بهتر رشته های تحصیلی مناسب دانش آموزان این پایه تحصیلی چند مورد آزمون مشاوره ای در نظر گرفته شده است  .

    مشاوران مدارس با توجه به آزمون های تکمیل شده توسط دانش آموزان و همچنین علاقه مندی ها و نظرات والدین و معلمان آن ها رشته های مناسب دانش آموزان را اولویت بندی و امتیاز دهی می نمایند .

    به منظور تکمیل اطلاعات درباره این فرم نظر سنجی و همچنین جهت آشنایی بیشتر والدین و دانش آموزان پایه نهم ،  در ادامه نمونه ای از نمون برگ شماره ۴ و آزمون های مشاوره ای هدایت تحصیلی دانش آموزان نهم متوسطه و امتیازات در نظر گرفته شده برای آن ها ، شرح داده شده است .

      نمون برگ نظر خواهی از مشاوران

    نمون برگ جمع بندی نتایج مشاوره ای هدایت تحصیلی

    نمون برگ شماره ۵ به عنوان فرم جمع بندی آزمون ها و نظرات مشاورین طراحی شده است . در فرم جمع بندی مشاوره ، مشاورین تحصیلی ، بر اساس بررسی ها و مطالعاتی که بر روی ویژگی های شخصیتی دانش آموزان ، توانایی ها ، ضعف ها ، عملکردهای تحصیلی ، نظرات والدین و دبیران داشته اند ،  نتیجه گیری کرده و ثبت می نمایند .

    در واقع در نمون برگ شماره ۵ ، زمینه ها ورشته های تحصیلی مناسب دانش آموزان بر اساس نتیجه گیری از عوامل ذکر شده ، توسط مشاوران مدارس اولویت بندی شده و ثبت می گردند . برای توضیح واضح تر و آشنایی بیشتر دانش آموزان با این فرم هدایت تحصیلی در این قسمت نمونه ای از نمون برگ شماره ۵ در دسترس قرار گرفته و قابل مشاهده می باشد .

     نمون برگ جمع بندی نتایج مشاوره ای هدایت تحصیلی

    نمون برگ جمع بندی هدایت تحصیلی

    نمون برگ شماره 

    در نمون برگ شماره ۶ هدایت تحصیلی پایه نهم علاوه بر نتایج نظر سنجی های عنوان شده ، نتایج آزمون های مشاوره ای به صورت جداگانه در نظر گرفته شده و محاسبه می گردد .

    امتیاز دهی تعیین شده برای این فرم هدایت تحصیلی بر اساس نتایج امتیاز بندی فرم ها و آزمون های مشاوره ای و اولویت بندی رشته های تحصیلی بر پایه این موارد می باشد و در نهایت امتیاز کل ثبت شده در فرم هدایت تحصیلی شماره ۶ از ۱۰۰ امتیاز محاسبه می گردد .

    جهت بررسی بهتر موارد عنوان شده در فرم شماره ۶ هدایت تحصیلی پایه نهم در این قسمت نمونه ای از نمون برگ مورد نظر ارائه شده است .

     نمون برگ جمع بندی نتایج مشاوره ای هدایت تحصیلی

    نمون برگ اولویت هدایت تحصیلی

    فرم شماره ۷ یا اولویت ثبت نام ، نمون برگی است که در آن دانش آموزان براساس داشتن شرایط مطلوب تحصیل در رشته انتخابی ، تکمیل ظرفیت رشته و تکمیل ظرفیت ثانوبه و نهایی ، رشته های انتخاب شده از طریق درج امتیازات الف تا د اولویت بندی می شوند .

    در ادامه این بخش علاوه بر ارائه نمونه ای از نمون برگ اولویت هدایت تحصیلی مفهوم معیارهای در نظر گرفته شده برای امتیاز دهی های این فرم هدایت تحصیلی شرح داده و بررسی می نماییم :

     اولویت الف :

    این امتیاز برای رشته هایی است که دانش آموزان نسبت به انتخاب و تحصیل در آن رشته های تحصیلی دبیرستاندارای شرایط مطلوب و قابل قبولی که از طرف آموزش و پرورش منطقه تعیین شده است ، باشند . در واقع این شرایط بر اساس تعداد داوطلبان ثبت نام در رشته موردنظر و میزان ظرفیت پذیرش در آن رشته تحصیلی در نظر گرفته می شوند .

     اولویت ب :

    این اولویت برای دانش آموزانی است که شرایط ثبت نام در رشته عنوان شده را دارند و به منظور تکمیل ظرفیت رشته تحصیلی می توانند در آن ثبت نام نمایند ، اما انجام مراحل ثبت نام رشته های در نظر گرفته شده برای این اولویت تا زمان تکمیل ثبت نام گروه های با اولویت بالاتر امکان پذیر نخواهد بود .

     اولویت های ج و د :

    به منظور تکمیل ظرفیت رشته هایی که دارای این اولویت هستند می باشد . به این معنی که دانش آموزان پس از اتمام ثبت نام گروه های دارای اولویت بالاتر و در صورت وجود ظرفیت ثبت نام می توانند در رشته های تحصیلی اولویت ج و د ثبت نام کرده و به ادامه تحصیل بپردازند .

     نمون برگ اولویت هدایت تحصیلی

    برای اطلاع از آخرین اخبار مربوط به هدایت تحصیلی عضو کانال تلگرام مدارس هیوا شده و یا صفحه اینستاگرام مدارس هیوا را دنبال نمایید . هم چنین در صورت وجود هر گونه سوال درباره فرآیند هدایت تحصیلی می توانید با کارشناسان ما در مرکز مشاوره تحصیلی هیوا تماس حاصل نمایید .

    سوالات متداول

    ✔️ طبق مطالب عنوان شده در مقاله فوق تعداد نمون برگ های هدایت تحصیلی پایه نهم 7 فرم می باشد .

    ✔️ با توجه به موارد ذکر شده در این مقاله دانش آموزان بر اساس علاقه مندی ها و توانایی های خود رشته های دلخواه خود را در این نمون برگ اولویت بندی می نمایند .

    ✔️ آزمون های مشاوره ای هدایت تحصیلی ذکر شده در این مقاله شامل آزمون رغب و آزمون استعداد می باشند .

    منبع مطلب : www.heyvagroup.com

    مدیر محترم سایت www.heyvagroup.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    بهشاد خشنودی 1 سال قبل
    0

    نمونه برگ انتخاب رشته

    مهدی 2 سال قبل
    1

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید