توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر

    1 بازدید

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    طرز تهیه‌‌ی مرحله به مرحله کیک کدو حلوایی با ماست و بدون ماست؛ برای هالووین آماده شو!

    طرز تهیه‌‌ی مرحله به مرحله کیک کدو حلوایی با ماست و بدون ماست؛ برای هالووین آماده شو!

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی دستور تهیه یکی از لذیذترین کیک‌های دنیا را به شما آموزش می‌دهد؛ فرقی هم نمی‌کند هالووینباشد یا هر مناسبت دیگری، فقط کافی است کدوحلوایی داشته باشید. این دستور تهیه بسیار ساده است و درست‌کردن این کیک از شما وقت و انرژی چندانی نمی‌گیرد. شما می‌توانید به‌سادگی این کیک بسیار خوشمزه را درست کنید و از آن یک عصرانه‌ی دلچسب بسازید؛ فقط کافی است کدو حلوایی دردسترس‌تان باشد.اگر خواص کدو حلوایی را بدانید، به هیج عنوان کیک کدو حلوایی را از دست نخواهید داد.برای آموزش طرز تهیه کیک کدو حلوایی با این مطلب اسنپ‌فودهمراه شوید.

    مواد اولیه برای طرز تهیه کیک کدو حلوایی

    درصورتی‌که مواد اولیه برای طرز تهیه کیک کدو حلوایی را در خانه ندارید، می‌توانید آن‌ها را به‌صورت آنلاین و به‌صرفه سفارش دهید و دم در منزل تحویل بگیرید:

    طرز تهیه‌ی کیک کدو حلوایی با ماست در فر

    مرحله اول: ابتدا برای تهیه پوره‌، کدوحلوایی را داخل قابلمه بگذارید و سه لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد تا آب آن بخار شود؛ سپس کدوحلوایی را له کنید.

    مرحله دوم: تخم‌مرغ‌ها را داخل یک ظرف مناسب بشکنید و برای پنج دقیقه با همزن خوب مخلوط کنید.

    مرحله سوم: پس از مخلوط‌شدن تخم‌مرغ‌ها روغن و ماست را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید که یکدست شود.

    مرحله چهارم: پوره‌ی کدوحلوایی را اضافه کنید و هم بزنید.

    مرحله پنجم: آرد و دراچین و بکینگ‌پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سه بار آن را الک کنید.

    مرحله ششم: آرد الک‌شده را به‌مرور و در سه مرحله به مایه اضافه کنید و با دست هم بزنید؛ جهت هم‌زدن به یک طرف باشد.

    مرحله هفتم: کم‌کم گردوها را اضافه کنید.

    مرحله هشتم: کف قالب کیک را با روغن چرب کنید.

    مرحله نهم: دوسوم قالب را با مایه‌ی کیک پر کنید و روی آن را صاف کنید. حواس‌تان باشد که بیشتر از دوسوم قالب پر نشود؛ چون کیک پف می‌کند و به فضا نیاز دارد.

    مرحله دهم: فر را از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید که گرم شود.

    مرحله یازدهم: قالب را برای ۴۰ تا ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

    مرحله دوازدهم: حواس‌تان باشد که در ۳۰ دقیقه ابتدایی پخت غذا فر را باز نکنید.

    مرحله سیزدهم: پس از پخته‌شدن کیک روی آن پودر قند بپاشید و سپس اجازه دهید که خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی بدون ماست

    شما می‌توانید کیک کدوحلوایی را بدون استفاده از ماست هم درست کنید؛ برای این کار باید شیر و اندکی نمک را جایگزین ماست بکنید. طرز تهیه کیک کدو حلوایی بدون ماست تفاوت اندکی با دستور تهیه قبلی دارد؛ برای تهیه‌ی کیک با این دستور کافی است این مراحل را طی کنید:

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر

    مرحله اول: پوره‌ی کدوحلوایی را آماده کنید.

    مرحله دوم: آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

    مرحله سوم: سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و آن‌قدر بزنید که سفت شود.

    مرحله چهارم: زرده و شکر و دارچین و وانیل و نمک را با هم‌زن مخلوط کنید که کرم‌رنگ و کشدار شود.

    مرحله پنجم: روغن را به زرده و شکر و دارچین اضافه کنید و با همزن بزنید که یکدست شود.

    مرحله ششم: شیر را آرام‌آرام به مایه‌ی روغن و زرده و شکر و دارچین اضافه کنید و با دست و بدون استفاده از همزن مخلوط کنید.

    مرحله هفتم: آرد را در سه مرحله به مایه اضافه کنید.

    مرحله هشتم: گردو و کدوحلوایی را به سفیده اضافه کنید.

    مرحله نهم: مایه‌ی گردو و کدو و سفیده را به مایه‌ی اصلی کیک اضافه کنید و آن‌ها را با دست مخلوط کنید.

    مرحله دهم: کف قالب را چرب کنید و دوسوم آن را با مایه پر کنید و داخل فر بگذارید.

    مرحله یازدهم: بعد از پخت کیک می‌توانید روی آن پودر قند بپاشید.

    نکات مهم در طرز تهیه کیک کدو حلوایی

    اگر شما هم اهل درست‌کردن کیک هستید بد نیست با خواندن این مطالب با طرز تهیه کیک‌های مختلف آشنا شوید:

    منبع مطلب : snappfood.ir

    مدیر محترم سایت snappfood.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر

    این کیک مثه همه کیک های میوه ای مدت زمان پختش نسبت به کیک های معمولی بیشتره .

    یک قاشق ارد را به شکلات چیپسی و گردوی خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکلات ها و گردوها کاملا به ارد اغشته شوند .

    بکینگ پودر و هل و نمک و پودر کاکائو را به ارد اضافه کرده و دوبار الک کنید .

    تخم مرغها و وانیل را به شکر اضافه کرده و با همزن برقی ۳ دقیقه بزنید .

    شیر و روغن مایع را اضافه کره و در حد مخلوط شدن مواد با لیسک هم بزنید .

    پوره یا تکه های کوچک کدو را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

    مخلوط آرد را در سه نوبت به مواد افزوده و با لیسک هم بزنید تا مواد کیک یکدست شود .

    در مرحله اخر افزودن ارد ، شکلات و گردو را نیز اضافه کنید .

    داخل قالب را با روغن چرب کرده و ارد پاشی کنید .

    مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید .

    بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کیک مقداری سرد شود .

    سپس قالب را روی توری برگردانده و قالب را بردارید تا کیک کاملا سرد شود .

    تهیه کرم روی کیک :

    شیر عسلی ۱۰۰ گرم

    کره ۲۰ گرم

    شکلات تلخ 100 گرم

    شیر عسلی و کره و شکلات تلخ را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید .

    مرتب هم بزنید تا کره و شکلات ذوب شده و با شیر عسلی مخلوط شود .

    سپس مواد را از روی حرارت بردارید (لازم نیست مواد بجوشد)

    کیک سرد شده را در ظرف مورد نظر قرار دهید و کرم را با قاشق طوری روی کیک بریزید که از اطراف کیک شره کند .

    سپس روی کیک را به شکل دلخواه تزیین کنید.

    نکته: اگر نمی خواهید کرم روی کیک را تهیه کنید ۲۰ گرم به شکر و ۱۵ گرم به روغن کیک اضافه کنید. جایگزین چیپس شکلات میتونید از پودر کاکائو استفاده کنید.

    منبع مطلب : cakeyar.ir

    مدیر محترم سایت cakeyar.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی بدون ماست

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی بدون ماست

    کیک کدو حلوایی با شیر برای کسی مناسب است که به شیرینی پزی علاقمند باشد، از تنوع پخت نیز لذت می برد.

    این صیفی خوشرنگ خوشمزه تنبل در فصل سرما در سراسر جهان از محبوبیت خاصی برخوردار است.

    بیست و شش اکتبر در سراسر جهان، روز کدو حلوایی نامیده می شود.

    اولین بار مردم انگلیس بودند که از کدو حلوایی در شیرینی ها استفاده کردند ولی پخت کیک با کدو حلوایی به شکل امروزی از قرن نوزده در آمریکا رواج پیدا کرد.

    در اینجا ما نوعی طرز تهیه کیک کدو حلوایی را به شما آموزش می دهیم، حتما در این فصل آن را تهیه کنید و لذت ببرید.

    مواد لازم:

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی

    طرز تهیه کیک کدو حلوایی:

    کدو را ریز خرد کرده بخار پز کنید .
    پس از پخته شدن آنرا پوره نمائید فر را روشن کرده با دمای صد و هشتاد درجه گرم نگه دارید.

    قالب کیک کدو حلوایی را چرب کرده، با آرد آن را بپوشانید، اضافه آرد را با تکان دادن بگیرید و بعد آن را در فریزر بگذارید.

    آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم در یک کاسه مخلوط کرده و سه بار الک کنید.

    تخم مرغ ها و شکر را در یک ظرف آنقدر هم بزنید تا کشدار و سفید شود .

    شیر و روغن مایع را اضافه نمائید، سپس پوره کدو را اضافه نمائید.

    مواد کیک کدو حلوایی را خوب هم بزنید، همزن را کنار گذاشته و آرد را در ظرف کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید، نباید زیاد هم بزنید.

    گردو ها را اضافه نمائید هم بزنید .

    مایع کیک کدو حلوایی را در قالب ریخته، به مدت یک ساعت در فر بگذارید.

    وقتی کیک پخته شد بگذارید سرد شود و از قالب جدا کرده روی آن را با پودر شکر و چیز های دیگر تزئین کنید.

    سرو نمائید.

    نوش جان.

    منبع مطلب : aronfoods.com

    مدیر محترم سایت aronfoods.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    علیرضا 13 روز قبل
    0

    دستور به این ناقصی هیچ جا ندیدم مقدار مواد اولیه رو نگفتید بنده قناد هستم و واسه تفریح بعضی وقت ها این دستورات چرت و ناقص رو می خونم

    مواد اوایه اش پس کو 1 ماه قبل
    0

    مواد اولیه اش پس گو

    مهدی 1 سال قبل
    2

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید