توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی

    1 بازدید

    طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    طرز تهیه کوفته تبریزی اصل خوشمزه و مجلسی به سبک اصیل

    مرورگر شما از این ویدیو پشتیبانی نمیکنید.

    طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی با شبزی خشک , دستور پخت کوفته تبریزی خانم گلاور , koofte tabrizi , ;,tji jfvdcd

    کوفته تبریزی

    کوفته تبریزی یکی از انواع کوفته های معروف و پر طرفدار ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتا متعلق به شهره تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه به دلیل طعم بسیار خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است و تقریبا در تمام شهرهای ایران طبخ می شود.

    با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۸ نفر کوفته تبریزی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کوفته تبریزی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوفته تبریزی با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۸ نفر

    مواد لازم کوفته تبریزی

    دستور پخت

    طرز تهیه کوفته تبریزی

    ابتدا اشاره به این موضوع مهم است که سبزی های کوفته تبریزی جعفری،مرزه،ترخون،نعناع و گشنیز هستند،که نعناع را از همه کم تر استفاده می کنیم تا تلخ نشود.که از قبل آن ها را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم

    و بسته بندی می کنیم تا هر زمان تمایل به درست کردن این غذا لذیذ داشتیم نگران نداشتن سبزی آن نباشیم. لپه را از شب قبل در کاسه ای پر از آب می ریزیم و ۲ الی ۳ بار آن آن را بیرون می ریزیم و مجددا پر می کنیم تا خیس بخورد و نفخ آن از بین برود.

    سپس لپه را در قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی آن آب می گیریم و حرارت را ملایم می کنیم تا نیم پز شود و آن وقت با آب سرد آبکش می کنیم و کنار می گذاریم. در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب زود به جوش بیاید

    و آنگاه برنج را می شوییم و داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از اینکه کمی دندان گیر بود آبکش می کنیم و لپه و برنج نیم پز را با گوشت کوب می زنیم تا نیم کوب شوند نه کاملا له شوند.اگر تمایل دارید داخل کوفته ها تخم مرغ نیز بگذارید باید آن ها را آبپز کنید.

    در قابلمه ای آب می ریزیم و تخم مرغ ها را در پلاستیک فریزر می گذارید و گره می زنید و داخل آب قرار می دهیم تا کاملا پخته و آبپز شوند.و پوست آن ها را می گیریم. در یک قابلمه یا تابه بزرگ ۴ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم

    و پیاز داغ ،رب گوجه فرنگی ،مرزه ،تره ،دارچین،نمک و فلفل را داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید،سپس حرارت را کم می کنیم تا سس به آرامی آماده استفاده شود. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم

    و آب آن را کاملا می گیریم و با گوشت مخلوط می کنیم و فلفل سیاه،نمک،آرد نخودچی و زردچوبه را روی آن می ریزیم و ۳ دقیقه خوب ورز می دهیم و لپه و برنج نیم کوب شده را اضافه می کنیم و مجددا ۵ دقیقه ورز می دهیم.

    نکته حائز اهمیت در آماده کردن کوفته ورز دادن است تا مواد کاملا به خورد هم برود و طعم آن بهتر می شود.سبزی کوفته را که از قبل آماده کرده ایم را اضافه می کنیم و ورز می دهیم و در آخر تخم مرغ ها را در پیاله ای می شکنیم و اضافه می کنیم

    و مجددا ورز می دهیم تا به راحتی بتوانیم ی گلوله گرد با آن درست کنیم. به اندازه یک لیمو بزرگ از مایه کوفته بر می داریم و یک دایره با کف دو دست درست می کنیم و وسط آن را گود می کنیم و ۱ عدد تخم مرغ کامل و آلو و گردو و زرشک را داخل آن قرار می دهیم

    (هر کدام از مواد را تمایل نداشتید می توانید از داخل کوفته حذف کنید)و به صورت یک دایره گرد می کنیم.تمامی کوفته ها را به این صورت آماده می کنیم و در قابلمه ای که سس در حال آماده شدن است می چینیم و حرارت باید کم یا ملایم باشد

    چون اگر زمانی که سس در حال قل زدن باشد کوفته ها را در آن بگذاریم ممکن است کوفته ها از هم باز شوند. توجه داشته باشدی که در  ۵ الی ۱۰ دقیقه اول که کوفته ها را می چینیم اصلا درب قابلمه را نمی گذاریم

    و تا ۱۵ دقیقه اصلا به آن ها دست نمی زنیم چون ممکن است ترک بخورند و ۳۰ دقیقه از زمانی که کوفته ها را در سس چیدیم گذشت آن ها را آرام جابه جا می کنیم و بر می گردانیم باز تذکر می دهم این کار را آرام انجام می دهیم

    و از ابتدا تا انتهای پخت کوفته ها درب قابلمه را نصفه می گذاریم تا حدودا ۱ ساعت بعد که کوفته ها آماده می شوند. کوفته های اماده شده را در ظرف می کشیم و با زرشک گردو تزئین می کنیم و با نان سرو می کنیم. نوش جان

    منبع مطلب : parsiday.com

    مدیر محترم سایت parsiday.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر برای 8 نفر برای 10 نفر در سرآشپز پاپیون ساناز سانیا ساده بدون گوشت

    کوفته تبریزی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود.

    همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه کوفته قلقلی تبریزی به صورت مرحله به مرحله

    دستور پخت کوفته تبریزی

    مرحله اول

    ابتدا لپه را از چند ساعت قبل در یک کاسه آب می خیسانیم تا نفخ ان برطرف شود. پس از خیساندن لپه آنرا به همراه دو لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا لپه ها نیمپز شوند سپس آنها با آب سرد آبکشی کرده و کنار می گذاریم.

    مرحله دوم

    قابلمه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم و دو لیوان آب و به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم. پس از اینکه آب جوش آمد برنج را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. زمانی که برنج کمی نرم شد آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.

    مرحله سوم

    در این مرحله برنج و لپه را با هم مخلوط کرده و با گوشتکوب می کوبیم تا کمی خرد شوند ، البته نباید برنج و لپه را به طور کامل له کنیم. اگر تمایل دارید بین کوفته ها تخم مرغ قرار دهید در این مرحله به تعداد کافی تخم مرغ هم آبپز کنید.

    مرحله چهارم

    برای این منظور تخم مرغ ها را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و درب انرا می بندیم سپس داخل آب جوش قرار می دهیم تا آبپز شوند ، پس از اینکه تخم مرغ ها به طور کامل پختند پوست آنها را می گیریم و کنار می گذاریم.

    مرحله پنجم

    برای تهیه سس کوفته ها در یک قابلمه مناسب ۴ لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید سپس تره ، مرزه خرد کرده را به همراه رب گوجه فرنگی ، پیاز داغ ، دارچین و مقداری نم و فلفل سیاه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم غلیظ شود.

    مرحله ششم

    در مرحله بعدی پیاز را رنده می کنیم و پس از اینکه با فشار دست آبش را گرفتیم به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

    مرحله هفتم

    گوشت را به همراه دیگر مواد به مدت ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شود. در ادامه مخلوط برنج و لپه را اضافه می کنیم و مجددا مواد را به مدت ۵ دقیقه دیگر ورز می دهیم تا مواد با هم به خوبی مخلوط شوند.

    مرحله هشتم

    سبزی کوفته را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند.

    مرحله نهم

    در این مرحله باید کوفته ها را درست کنیم برای این منظور به اندازه کافی از مایه کوفته بر می داریم و یک تخم مرغ آبپز به همراه مقداری گردو ، زرشک و آلو وسط آن قرار می دهیم و با دست کوقته را به صورت گرد شکل می دهیم.

    مرحله دهم

    پس از اینکه تمام کوفته ها را درست کردیم انها را داخل قابلمه سس می چینیم. نکته مهم در این مرحله این است که آب درون قابلمه نباید در حال قل خوردن باشد زیرا باعث باز شدن کوفته ها می شود. پس باید با حرارت بسیار ملایم کوفته ها را بپزیم.

    مرحله یازدهم

    توجه داشته باشید تا ۱۵ دقیقه اول به هیچ وجه کوفته ها را دست کاری نکنید زیرا ممکن است باز شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه می توانید کوفته ها را در قابلمه بچرخانید تا تمام قسمت های کوفته ها به صورت یکنواخت پخته شوند.

    مرحله دوازدهم

    حدود یک ساعت و نیم زمان نیاز است تا کوفته ها به طور کامل پخته شوند. پس از اینکه کوفته ها اماده شدند انها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سس باقیمانده را روی کوفته ها می ریزیم. برای تزین کوفته می توانیم از پیاز داغ ، زرشک و گردو استفاده کنیم.

    نکات پخت کوفته تبریزی

    کوفته تبریزی با مرغ

    اگر به هر دیلیل نمی توانید از گوشت قرمز برای درست کردن کوفته تبریزی استفاده کنید می توانید گوشت سینه مرغ را جایگزین کنید. تنها کاری که باید کنید این است که قطعات گوشت مرغ را چرخ کنید و مانند دستور بالا عمل کنید، زیرا دستور تهیه کوفته تبریزی با گوشت یا مرغ تفاوتی با هم ندارد.

    منبع مطلب : chishi.ir

    مدیر محترم سایت chishi.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید