توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته

    1 بازدید

    طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    آموزش درست کردن پاستیل خانگی با پودر ژله ; فیلم

    مرورگر شما از این ویدیو پشتیبانی نمیکنید.

    دوستداران انواع پاستیل سلام ، در این مقاله آموزش درست کردن پاستیل خانگی ژله ای ، میوه ای ، نوشابه ای و … را بهتون آموزش میدیم 🙂

    پاستیل یکی از خوراکی های پر طرفدار در جهان است . با استفاده از دستور زیر می توانید خودتان برای دورهمی ها و جشن هایتان این پاستیل خوشمزه را با طعم های مختلف در منزل تهیه کنید.

    در ادامه این بخش از رویا مگ به شما آموزش می دهیم که به راحتی در خانه خودتان پاستیل درست کنید.

    آموزش درست کردن پاستیل خانگی

     مواد لازم برای تهیه پاستیل 

    نکته : منظور از پیمانه ، لیوان دسته دار فرانسوی است .

    نکته : اگر قصد درست کردن پاستیل خانگی رنگی با طعم های مختلف دارید از چند بسته پودر ژله استفاده کنید ، مثل ژله های نوشابه ای ، اناری و …

    **** قالب های سیلیکونی در طرح های مختلف را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.

    درست کردن پاستیل با پودر ژله

    طرز تهیه پاستیل ژله ای 

    ۱- ابتدا پودر ژله ها را به همراه پودر ژلاتین و آب درون قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

    ۲- مواد را با هم مخلوط کنید تا ذرات پودر ژلاتین و ژله کاملا حل شود سپس شعله را خاموش کنید.

    ۳ – در این مرحله قالب سیلیکونی را کاملا با ۱ قطره روغن چرب کنید.

    ۴ – مواد را درون هر یک از قالب ها ریخته و سپس با فرچه آغشته به نشاسته ذرت سطح قالب را که کاملا پر شده اند بپوشانید. این مرحله دلخواه است (مطابق فیلم)

    قالب برای درست کردن پاستیل

    ۵ – قالب ها را درون یخچال به مدت ۲ الی ۳ ساعت قرار دهید.

    درست کردن پاستیل خانگی

    ۶ – در نهایت پاستیل ها را از قالب جدا کنید و درون ظرف دربسته یا زیپ لاک در یخچال قرار دهید. با این روش پاستیل ها حدود ۳ هفته تازه خواهند ماند.

    نحوه نگهداری پاستیل

    منبع مطلب : royamag.com

    مدیر محترم سایت royamag.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه پاستیل

    باسلوق ژله ای | طرز تهیه باسلوق ژله ای

    باسلوق ژله ای | طرز تهیه باسلوق ژله ای

    ابتدا نصف پیمانه نشاسته را در قابلمه ای بریزید و نصف پیمانه آب سرد را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که نشاسته حل شود.

    قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید، زمانی که مواد کمی گرم شد پودر ژله و شکر را به ترتیب افزوده و به هم زدن ادامه دهید .

    در آخر گلاب را اضافه کنید و زمانی که مواد جوشید و به غلظت رسید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

    در این فاصله کیسه نایلونی را داخل قالب مورد نظر پهن کنید و مواد باسلوق بریزید و روی آن را صاف کنید. باسلوق ژله ای را برای 6 الی 7 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

    بعد از گذشت این زمان باسلوق را از قالب خارج کرده پلاستیک آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز آن را به شکل مربع های مساوی ببرید. 

    قطعات باسلوق را در پودر قند و آرد نشاسته بغلطانید و در ظرف پذیرایی بچینید.

    منبع مطلب : namnak.com

    مدیر محترم سایت namnak.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    p.y 3 ماه قبل
    1

    خب نمیشه بدون پورد ژله و ژلاتین درست کرد لطفا مطالب بزارید

    1
    من 3 ماه قبل

    اره واقعا

    مهدی 10 ماه قبل
    -1

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید