توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه مارشمالو با پودر ژله

    1 بازدید

    طرز تهیه مارشمالو با پودر ژله را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    مارشمالو خانگی

    ۲ روش تهیه شیرینی مارشمالو خانگی با پودر ژله یا ژلاتین

    ۲ روش تهیه شیرینی مارشمالو خانگی با پودر ژله یا ژلاتین

    به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی مارشمالو یا به قول قدیمی‌تر‌ها پف پفی و پف‌نبات یک نوع آبنبات نرم و اسفنجی است که اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها به کباب کردن آن هم علاقه دارند. شیرینی مارشمالو چیزی شبیه مسقطی یا راحت‌الحقوم خودمان است. شیرینی مارشمالو رنگی، سفید یا شکلاتی را شما در خانه به سادگی با گلوکز، به صورت ساده یا توپکی و مارپیچی، با پودر ژله و بدون پودر ژله و با ژلاتین هم می‌توانید درست کنید.

    مواد لازم

    ژله: ۱ بسته با طعم دلخواه

    شکر: ۱ قاشق غذاخوری (شکر را می‌توانید حذف کنید)

    آب‌جوش: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

    پودر نارگیل: به مقدار دلخواه

    طرز تهیه

    برای درست کردن شیرینی مارشمالو خانگی ابتدا باید پودر ژله، شکر و آبجوش را در یک ظرف مقاوم به حرارت مثل پیرکس بریزید و آنقدر هم بزنید تا ژله پف کند و از حالت آبکی خارج شود. همین که ژله پف کند کافی است و نباید سفت شود. بهتر است ژله را با همزن هم بزنید و مراقب باشید ژله به پره‌ی همزن نچسبد. اگر ژله را بیش از حد هم بزنید مارشمالو‌ها چسبناک می‌شوند.

    یک دیس ترجیحا سرامیک یا پیرکس انتخاب کنید و کف آن را با پودر نارگیل بپوشانید. ژله آماده شده را در ظرف بریزید و آن را صاف کنید، دوباره پودر نارگیل بپاشید و ظرف ژله را در یخچال بگذارید تا سفت شود و خودش را کاملا بگیرید. سپس با یک چاقوی تیز آن را به اشکال دلخواه برش بزنید یا با قالب دلخواه قالب بزنید. چاقو یا قالب را با کمی روغن مایع چرب کنید.

    اگر می‌خواهید مارشمالو چند رنگ داشته باشید باید از چند رنگ ژله استفاده کنید. برای این کار هر بار یک لایه ژله درست کردید در ظرف پهن کنید و در یخچال بگذارید تا لایه اول خودش را بگیرد و در این فاصله لایه دوم را درست کنید. مابین لایه‌های ژله پودر نارگیل نریزید و فقط زیر لایه اول و روی لایه آخر پودر نارگیل بریزید. ۲۰ دقیقه زمان برای سفت شدن هر لایه ژله در یخچال کافی است.

    پودر نارگیل یا حتی آرد برنج (به جای پودر نارگیل) باعث می‌شود که ژله به قالب نچسبد و به راحتی جدا شود.

    برای داشتن شیرینی مارشمالو توپی می‌توانید مایه ژله را در قیف ماسوره بریزید و روی کاغذ روغنی یا ظرف پیرکس بریزید و در آرد نارگیل یا آرد برنج بغلتانید.

    مارشمالو را در ظرف درب‌دار و در یخچال به مدت یک هفته می‌توانید نگهداری کنید.

    بیشتر بخوانید

    طرز تهیه شیرینی مارشمالو خانگی بدون پودر ژله با ژلاتین

    مواد لازم

    پودر ژلاتین بدون طعم:۵ قاشق چایخوری

    آب سرد: ۵ قاشق غذاخوری سر پر

    پودر نارگیل یا نشاسته ذرت یا آرد برنج: به مقدار لازم

    رنگ خوراکی: ۱ قطره (اختیاری)

    مواد لازم برای شهد مارشمالو

    آب: ۵ قاشق غذاخوری سر پر

    شکر: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

    طرز تهیه

    ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری روی بخار کتری یا سماور آب کنید تا یکدست و روان و شفاف شود. در یک ظرف جداگانه شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا به جوش برسد. وقتی به حالت جوش رسید هم نزنید و اجازه دهید تا به مدت ۷ دقیقه بدون هم زدن بجوشد.

    ژلاتین آب شده را در میکسر یا غذاساز بریزید و یا با همزن برقی و دستی با سرعت بالا هم بزنید. سپس شهد آماده شده را به تدریج به آن اضافه کنید و با سرعت بالا به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که حجم مواد دو یا سه برابر شده و مایه ژلاتینی کشدار شود. در صورت تمایل در این مرحله ۱ قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

    مراقب باشید که مایه ژلاتینی را به اندازه‌ای هم بزنید تا کشدار شود. اگر بیش از حد هم بزنید مارشمالو خشک و لاستیکی می‌شود و اگر هم کم هم بزنید مایه ژلاتینی دو لایه می‌شود. ۲۰ دقیقه زمان برای هم زدن مایه ژلاتینی کافی است.

    کف ظرف یا قالب مورد نظرتان را با سلفون بپوشانید و کمی هم سلفون را چرب کنید. سپس مایه ژلاتینی مارشمالو یا پف پفی را روی سلفون بریزید و صاف کنید. ظرف را به مدت ۲ الی سه ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.

    سپس با یک چاقوی تیز یا قالب که کمی آن‌ها را چرب کرده‌اید با اشکال و ابعاد دلخواه برش بزنید و در پودر نارگیل، آرد برنج یا آرد ذرت بغلتانید. مارشمالو را به صورت کبابی یا با چای و قهوه و هات چاکلت داغ به خصوص در روز‌های سرد پاییز و زمستان میل کنید. مقاله طرز تهیه مسقطی یا راحت‌الحقوم را هم بخوانید.

    منبع: مجله کوروش

    انتهای پیام/

    منبع مطلب : www.yjc.ir

    مدیر محترم سایت www.yjc.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    آموزش درست کردن مارشمالو با پودر ژله

    آموزش درست کردن مارشمالو با پودر ژله

     مارشمالو یک شیرینی بسیار خوشمزه است که با پودر ژله هم درست می شود و طعم آن را همه دوست دارند. شما می توانید طرز تهیه ی این شیرینی پر طرفدار را در این مقاله بخوانید.

    مواد لازم برای مارشمالو :

    پودر: ژله یک بسته
    آب: ۱/۳ لیوان
    شکر: ۱/۴پیمانه
     

    طرز تهیه مارشمالو :

     همه ی مواد را در ظرفی بریزید و ظرف را روی حرارت بسیار ملایم در حدی که شکر آب شود قرار دهید. توجه کنید که حرارت باید در حدی باشد که فقط گرم شود و نجوشد و داغ نشود. پس از این که پودر ژله و شکر آب شدند، آن ها را از روی  حرارت بردارید و آن را با استفاده از همزن برای 1 ربع بزنید تا فرمی مانند خامه بگیرد. سپس کف ظرفی را یلفون بکشید و روی آن پودر نارگیل بپاشید. حالا موادی که اماده کرده اید را روی آن بریزید و آن را برای 4 الی 5 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از 4 الی 5 ساعت آن را از یخچال بیرون بیاورید و به شیوه ی دلخواه برش بزنید. حالا مارشمالو ی شما آماده است و شما می توانید آن را به سلیقه ی خودتان تزئین و سرو کنید.  

    منبع مطلب : yarbanoo.com

    مدیر محترم سایت yarbanoo.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    زهرا 1 سال قبل
    0

    خیلی خوش مزه است همشو درست کنید خیلی خیلی خیلی خیلی جزابه

    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید