توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه قارچ سوخاری با دلستر

    1 بازدید

    طرز تهیه قارچ سوخاری با دلستر را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    طرز تهیه قارچ سوخاری به روش فست‌فودی‌ها؛ راز ترد و پفکی شدن آن

    این روزها قارچ سوخاری از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار در منو رستوران ها و فست فودها به شمار میرود که بزرگ و کوچک آن را دوست دارند. فست فود ها و به ویژه سوخاری ها کالری بالایی دارند اما قارچ سوخاری نسبت به بقیه سوخاری ها سالم تر و کم کالری تر است. اگر هوس این پیش غذای خوشمزه را کردید به راحتی میتوانید در منزل آن را مانندمرغ سوخاریتهیه کنید. درست کردن قارچ سوخاری در منزل کار بسیار آسانی است به خصوص که وقتی قارچ سوخاری در منزل تهیه شود از سلامت روغن آن اطمینان حاصل میکنید و سالم تر و خوشمزه‌تر از نوع رستورانی آن است. برای درست کردن قارچ سوخاری روش های زیادی وجود دارد با دستوری که دراکالا بلاگبه شما آموزش میدهیم. میتوانید قارچ سوخاری فوق العاده ترد و خوشمزه تهیه کنید بدون اینکه روکش سوخاری قارچ از آن جدا شود.

    مواد لازم قارچ سوخاری

    ۱- داخل ظرفی آرد سفید و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید (آرد و نشاسته ذرت ترجیحا الک شده باشن تا ناخالصی داخلشون نباشه)
    و نمک را اضافه میکنیم.

    اضافه کردن نمک به آرد در قارچ سوخاری

    ۲- بکینگ پودر رو به مخلوط آرد اضافه کنید توجه کنید که مقدار نمک گفته شده رو بسته به ذائقه تون میتونید بیشتر یا کمتر کنید
    مواد خشک رو با همزن دستی کاملا مخلوط کنید.

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    ۳-  آب یا دلستر ساده رو در دو مرحله به مواد خشک اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا در نهایت کاملا صاف و یکدست بشه، غلظت مایه نه خیلی سفت و نه خیلی آبکی است.

    اضافه کردن دلستر و آب به مواد قارچ سوخاری

    ۴- قارچ ها رو شسته و بلافاصله با دستمال کاملا خشک کنید و اجازه بدید چند دقیقه ای بمونه تا رطوبتش کاملا خشک بشه(بهتره این کار رو در ابتدا انجام بدین)

    قارچ های خشک شده رو به صورت برعکس روی ظرفی بچینید، اینکه ساقه قارچ رو کوتاه کنید یا بلند نگه دارید کاملا اختیاری هست
    داخل هر قارچ از قسمت ساقه و مرکز اون یک عدد سیخ چوبی فرو کنید.

    فرو کردن قارچ در مایع قارچ سوخاری
    ۵- به کمک سیخ چوبی قارچ رو کاملا داخل مایه ای که تهیه کردیم فرو کنید و بعد از داخل مایه خارج کنید و اضافات مایه رو بگیرین یعنی اجازه بدین مایه اضافی کاملا شره کنه و بریزه و با تکان دادن قارچ به این عمل سرعت ببخشین.

    طریقه سوخاری کردن قارچ سوخاری۶- بعد قارچ رو داخل پانکو یا پودر سوخاری قرار بدین و با دست از پانکو روی قارچ بریزین و به کمک سیخ قارچ رو حرکت بدین تا کناره و پشت و روی اون کاملا با پانکو کاور بشه. همه قارچ ها رو به همین روش کاور کنید و داخل ظرف بچینید.

    قارچ سوخاری
    ۷- داخل ظرف گود و کوچکی روغن مخصوص سرخ کردن بریزین (از ظرف کوچک استفاده کنید تا مقدار کمتری روغن مصرف بشه)
    ظرف رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا کاملا داغ بشه و بعد قارچ ها رو داخل روغن قرار بدین تا ظرف پر بشه و روغن روی قارچ ها رو بگیره. وقتی قارچ ها کمی طلایی شدن حرارت رو کم کنید تا کاملا مغز پخت بشن و وقتی کاملا سرخ شدن (ممکنه حدود شش الی هفت دقیقه طول بکشه)
    اونها رو از روغن خارج کنید و داخل صافی قرار بدین تا روغن اضافی اونها خارج بشه ( یا قارچ ها رو روی دستمال های روغن گیر قرار بدین تا روغن اضافیشون گرفته بشه)

    سرخ کردن قارچ سوخاری
    ۸- قارچ سوخاری رو میتونید به همراه انواع سبزیجات وسیب زمینی سرخ کرده سرو کنید بهترین سس برای قارچ سوخاری سس سیر هست ولی میتونید اون رو با سس گوجه فرنگی، سس خردل یا سس فلفل تند هم سرو کنید همچنین میتونید به صورت ساده و خالی هم اون رو میل کنید چون به اندازه کافی خوشمزه و عالی هست.

    طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه
    نکات کلیدی طرز تهیه قارچ سوخاری:

    امیدوارم از طرز تهیه قارچ سوخاری خوشتان آمده باشد. برای مشاهدهغذاهای سریعبیشتر اینجا کلیک کنید. 

    منبع مطلب : blog.okala.com

    مدیر محترم سایت blog.okala.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

    دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

    به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیش‌غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیب‌زمینی سوخاری، سیب زمینی سرخ‌کرده و پیاز سوخاری انواع ساید‌دیش (دورچین) پیش‌غذاهای محبوبی هستند که همراه با فست‌فودهایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف می‌شوند.

    طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی نسبت به تهیه سیب‌زمینی سرخ کرده کمی سخت‌تر است و قلق خاص خود را دارد زیرا اگر ریزه‌کاری‌های خاص آن رعایت نشود، مواد دور قارچ در حین سرخ‌شدن باز شده و قارچ سوخاری شما خراب می‌شود.در اینجا طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی را به چند روش مختلف به شما آموزش می‌دهیم.

    قارچ سوخاری رستورانی

    مواد لازم:

    -قارچ تازه: 300 گرم
    -آرد سفید : 1 پیمانه
    -نشاسته ذرت: 1/2 پیمانه
    -بکینگ پودر: 3/4 ق چای‌خوری
    -نمک: 1/4 ق چای‌خوری
    -آب: 1 پیمانه
    -پودر سوخاری (پودر پانکو): 2 پیمانه

    دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

    یک نکته مهم: برای درست‌کردن قارچ سوخاری رستورانی، مهم است که قارچ‌ها را به جای شستن، با یک دستمال مرطوب پاک کنید. البته اگر به این صورت از تمیز‌شدن کامل قارچ‌ها مطمئن نیستید، می‌توانید کمی حوصله به‌خرج داده و بعد از اینکه قارچ‌ها را با دستمال مرطوب تمیز کردید و تمام قسمت‌های سیاه آن‌ها را گرفتید، قارچ‌ها رو یکی‌یکی زیر آب گرفته و بعد با دستمال خشک کنید. اگر به جای این‌کار از روش شستشوی معمولی استفاده کنید، قارچ‌ها آب جذب می‌کنند و موقع سرخ‌کردن آب می‌اندازند. بهتر است این مورد را در همه روش‌هایی که در پایین آمده رعایت کنید.

    طرز تهیه:

    1. ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در بالا تمیز کرده و کنار بگذارید.

    2. داخل یک کاسه، آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ‌پودر و نمک ریخته و آب را کم‌کم به آن‌ها اضافه کنید. غلطت این ترکیب باید کمی بیشتر از ماست باشد.

    3. قارچ‌ها را یکی‌یکی با چنگال داخل ترکیب بالا زده و چند ثانیه صبر کنید تا اضافه مواد آن بریزد سپس داخل پودرسوخاری بزنید.

    4. هرکدام از قارچ‌هایی که آماده کردید را روی یک توری سیمی قرار دهید و همین‌کار را برای همه قارچ‌ها تکرار کنید.

    5. قارچ‌ها را یکی‌یکی داخل روغن داغ بیندازید و وقتی نیمه‌سرخ شدند، آنها را با چنگال از داخل تابه خارج کنید. حرارت زیر تابه باید به اندازه‌ای باشد که خمیر دور قارچ‌ها و خود قارچ‌ها به خوبی پخته شوند. (توجه کنید که
    حرارت بالا، باعث می‌شود روی خمیر سرخ شده و مغز آن خام بماند.)

    6. وقتی همه قارچ‌ها به حالت نیمه‌سرخ‌شده آماده شدند، این بار چند‌تا-چندتا دوباره داخل روغن داغ بریزد و صبر کنید تا به رنگ مورد نظر برسند. این کار برای این است که همه قارچ‌ها به یک اندازه سرخ و ترد شوند و علاوه
    بر این موقع سرو، همه قارچ‌ها گرم باشند.

    قارچ سوخاری زعفرانی

    مواد لازم:

    -قارچ متوسط: نیم کیلو
    -تخم‌مرغ : 1 عدد
    -ماست: 4 قاشق غذاخوری
    -نمک و فلفل: به میزان لازم
    -آردسوخاری ساده: به میزان لازم
    -آردسوخاری درشت: به میزان لازم
    -آبلیمو: 1 ق مرباخوری
    -زعفران آب‌کرده: 1 ق چای‌خوری

    دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

    طرز تهیه:

    1. ابتدا ماست و تخم‌مرغ را داخل ظرف باهمدیگر مخلوط کنید.

    2. نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

    3. آردسوخاری ساده‌ را کم‌کم به مایع اضافه کنید تا کمی غلظت پیدا کند. حتما آرد را کم‌کم بریزید زیرا اگر خیلی غلیظ شود، مایع به قارچ‌ها نمی‌چسبد.

    4. قارچ‌ها را شسته و با دستمال خشک کنید و داخل مواد بیندازید و خوب قارچ‌ها را به مواد آغشته کنید. حدود نیم‌ساعت صبر کنید تا قارچ‌ها خوب طعم‌دار شوند.

    5. در یک قابلمه گود، مقداری روغن بریزید و اجازه‌ دهید خوب داغ شود.

    6. در یک ظرف گود دیگر، آردسوخاری درشت یا پودر پانکو بریزید و یکی‌یکی قارچ‌ها را داخل آن بیندازید و خوب آغشته کنید و بعد داخل روغن داغ بیندازید.

    7. وقتی که قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس سرو کنید.

    قارچ سوخاری تند با تخم مرغ

    مواد لازم:

    -قارچ: 1 کیلوگرم
    -نمک: نصف ق چای‌خوری
    -تخم‌مرغ: 1 عدد
    -شیر: 1 ق غذاخوری
    -آردسوخاری ادویه‌دار: نصف پیمانه

    دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

    طرز تهیه:

    1. قارچ‌ها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.

    2. تخم‌مرغ را شکسته، به‌آرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید.

    3. قارچ‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن‌ها متمایل به قهوه‌ای شود.

    4. این پیش غذا را می‌توانید با سس تارتار سرو کنید.

    نکته: می‌توانید برای پف‌کردن قارچ‌ها، به مخلوط شیر و تخم‌مرغ مقداری ماء‌الشعیر یا دلستر ساده اضافه نمایید.

    بیشتر بخوانید: بادمجان عثمانی خوشمزه و لذیذ + دستور تهیه

    قارچ سوخاری با پنیر

    مواد لازم:

    -قارچ: 1 کیلوگرم
    -آرد ذرت: به میزان لازم
    -نمک: نصف ق چای‌خوری
    -تخم‌مرغ: 1 عدد
    -شیر: 1 ق چای‌خوری
    -پودر سیر: نصف ق چای‌خوری
    -آردسوخاری: نصف پیمانه
    -پنیر پیتزا: نصف پیمانه

    دستور پخت قارچ سوخاری به چند روش خوشمزه

    طرز تهیه :

    1. ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در ابتدای متن تمیز کنید و به آن‌ها نمک بزنید.

    2. قارچ‌ها را در آرد بغلتانید.

    3. تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.

    4. قارچ‌ها را در مایه تخم‌مرغ فرو ببرید

    5. آردسوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط کنید.

    6. قارچ‌ها را در آردسوخاری و پنیر بغلتانید و کمی فشار دهید تا قارچ‌ها آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرند.

    7. مقداری روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

    8. قارچ‌ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ کنید به‌ طوری‌که به خوبی ترد شوند، فقط دقت کنید که نسوزند.

    قارچ سوخاری را به هر یک از روش‌های بالا که تهیه کنید در نهایت یک پیش‌غذای خوشمزه و لذیذ خواهید داشت اما رعایت نکات ذکر شده در مورد اول به نزدیک‌شدن به کیفیت رستورانی تاثیر بسزایی دارد.

    منبع:وب‌سایت ستاره

    انتهای پیام/

    طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه به چند روش

    منبع مطلب : www.yjc.ir

    مدیر محترم سایت www.yjc.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید