توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار

    1 بازدید

    طرز تهیه عدسی خوشمزه و لعابدار را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    طرز تهیه عدسی لعاب دار و خوشمزه؛ با سیب زمینی و رب!

    وقتی در فصل‌های سرد سال هستید ترجیح می‌دهید که وقتی از بیرون و یا سر کار می‌آیید یک غذایی که بسیار راحت و گرم باشد درست کنید.  بهترین غذایی که برایسرماخوردگی می‌تونین بخورین که هم سریع و راحت آماده می‌شود و هم گرم است و از لحاظ مواد مغذی بسیار غنی است. عدسی را هم می‌توان به مقدار کم به عنوان پیش غذا و هم با حجم بیشتر به عنوان غذای اصلی مصرف کرد. این غذای راحت و گرم را شما می‌توانید به عنوان صبحانه، نهار و شام میل کنید و این غذا به خاطر وجود عدس در آن سرشار از پروتئین، آهن و سایر مواد مغذی و ویتامین‌ها می‌باشد.

    مواد لازم برای تهیه‌ی عدسی:

    مواد اولیه پخت عدسی

    طرز تهیه‌ی عدسی مجلسی:

    1- برای تهیه خوراک عدسی، ابتدا عدس را شسته و همراه با چند لیوان آب به مدت ۲ ساعت آن را خیس کنید.

    2- پیاز و سیر را خرد کنید و با روغن تفت دهید تاسبک شود. (اگر دوست ندارید پیاز زیر دندان بیاید می‌توانید آن را رنده کنید)؛ سپس زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.

    3- سیب زمینی نگینی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس رب را اضافه کرده و تا زمانی که بوی خامی رب از بین برود تفت دهید.

    4- سپس عدس را داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید و بگذارید تا کاملا بپزد! (اگر می‌خواهید  سیب زمینی نریزید، می‌توانید به جای آن از یک قاشق آرد استفاده کنید.)

    5- در صورت تمایل می‌توانید از مقداری قارچ خرد شده نیز استفاده کنید؛ در هنگام سرو می‌توانید از آبلیمو و روغن زیتون استفاده کنید و در صورت تمایل به غذاهای تند، فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.

    نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن عدسی:

    امیدوارم مطالب این پست برای شما مفید بوده باشد، عدسی را میتوان به عنوان یک شام سبک و همراه با نان خانگی میل کرد.

    منبع مطلب : blog.okala.com

    مدیر محترم سایت blog.okala.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه رستورانی به سبک سنتی

    طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه رستورانی به سبک سنتی

    عدسی از جمله خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای نونی و سنتی ایرانی است. عدسی را معمولا با نان میل می‌کنند و با پیاز داغ و ادویه‌های مختلف مثل پودر سیر و پیاز مزه‌دار می‌کنند. عدسی یک وعده غذای ساده و خوشمزه نونی برای ناهار و صبحانه و شام است. طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه رستورانی به سبک سنتی را در مجله کوروش بخوانید.

    طرز تهیه عدسی لعابدار خوشمزه رستورانی

    طرز تهیه عدسی لعابدار و خوشمزه رستورانی به سبک سنتی

    مواد لازم

    جوش شیرین: ۱/۸ قاشق مرباخوری 

    روغن: ۵ قاشق غذاخوری

    آرد: ۲ قاشق غذاخوری

    ۳۰۰ گرم عدس

    آب گوشت یا مرغ یا سبزی: ۸ لیوان فرانسوی دسته‌دار

    پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری

    ادویه عدسی شامل: زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار کافی

    طرز تهیه

    روش درست کردن عدسی چندان پیچیده نیست. از ۲۴ ساعت قبل عدس را در آب و جوش شیرین خیس می‌کنیم. در این فاصله چند بار آب عدس‌ها را عوض کنید. سپس آب تازه روی عدس‌ها می‌ریزیم و می‌گذاریم تا با مقداری زردچوبه و روغن مایع یا روغن زیتون بپزد. فوت و فن عدسی این است که بعد از پخت عدس‌ها عدس پخته را از الک رد می‌کنیم و همزمان آرد را در روغن سرخ می‌کنیم و با پیاز که قبلا سرخ کرده ‌یم مخلوط می کنیم. در مرحله بعد آب سبزی یا گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا روی شعله ملایم گاز خوب بپزد. در این فاصله به پوره عدس نمک وفلفل را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به مدت نیم ساعت دیگر بپزد. برای تزیین روی عدسی می‌توانید از مقداری پیازداغ استفاده کنید. بد نیست بدانید کالری عدسی رژیمی در هر لیوان فرانسوی دسته‌دار با مقدار روغن کم ۱۸۵ کالری است.

    منبع مطلب : blog.okcs.com

    مدیر محترم سایت blog.okcs.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه عدسی لعاب دار خوشمزه

    طرز تهیه عدسی لعاب دار خوشمزه

    غذای عدسی یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین غذا میباشد که در هوای سرد بیشتر پخت میشود که ما در اینجا یک عدسی لعاب دار خوشمزه را برای شما پخت میکنیم.

    این غذا برای سرما خوردی و برای کودکان که به آهن نیاز دارند مفید میباشد که این غذا خیلی سریع و راحت پخت میشود.

    شما میتوانید این غذای مقوی را بعنوان یک پیش غذا یا برای نها یا شام یا حتی صبحانه نیز استفاده کنید.

    مواد لازم

    طرز تهیه عدسی لعاب دار

    ابتدا سیب زمینی ها را شسته و بعد درون قابلمه میپزیم بعد از پخت پوست آن هارا در آورده و به قطعات کوچک تبدیل میکنیم.

    بعد پیاز را نگینی خرد کرده و درون ماهی تابه با مقدار کمی روغن سرغ میکینم که یکم مایل به پیاز داغ طلایی شود و فلفل سیاه و زرد چوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

    سپس عدس ها را درون قابلمه ریخته و ۷-۶ لیوان آب درون قابلمه ریخته و مواد را مخلوط میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم تا عدس ها بپزند با حرارت ملایم.

    سپس وقتی عدس هایمان پخت سیب زمینی ها را اضافه کرده و ۳ لیوان دیگر آب اضافه میکنیم و هم میزنیم و بمدت نیم ساعت با حرارت ملایم مخلوط میکنیم.

    نکات کلیدی تهیه عدسی

    برای پخت عدسی میتوانید سیب زمینی ها را خام درون مواد بریزید و بعد با هم بپزند یا سیب زمینی های پخته شده را له کنید و درون مواد بریزید.

    میتوانید عدس را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید بعد بپزید این باعث میشود که عدس ها زود تر بپزند.

    همچنین میتوانید مقداری قارچ درون مواد بریزید

    منبع مطلب : beytop.ir

    مدیر محترم سایت beytop.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید