طرز تهیه سوپ برای بیمار کرونایی
طرز تهیه سوپ برای بیمار کرونایی را از سایت پست روزانه دریافت کنید.
طرز تهیه سوپ سرماخوردگی | خوشمزه و مقوی برای مبارزه با ویروس کرونا
به گزارش همشهری آنلاین، هیچچیز به اندازه غذاهای گرم و مایع نمیتواند حال یک سرماخورده را بهتر کند. اگر شما هم این روزها را با خارش و گرفتگی گلو میگذرانید و نمیدانید که سرما خوردهاید یا به ویروسهای خطرناکتری مانند کرونا مبتلا شدهاید، باید سراغ غذاهای مقوی بروید و سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید. در این مطلب طرز تهیه یک سوپ ساده، سوپ سرماخوردگی، اما پرخاصیت را به شما آموزش میدهیم. غذایی با طعم آشنا و روش پخت ساده که میتوانید در روزهای بیماری بیشتر سراغش بروید.
طرز تهیه حلیم | این بار حلیم برنج را به سفره افطارتان بیاورید
گوجهفرنگی پوره شده؛ ۴ عدد
پیاز نگینی خرد شده؛ یک عدد بزرگ
فلفل قرمز؛ یک قاشق چایخوری
آب مرغ غلیظ؛ ۲ فنجان
کره پاستوریزه؛ ۲ قاشق غذاخوری
آرد؛ ۲ قاشق غذاخوری
نمک؛ یک قاشق غذاخوری
شکر؛ ۲ قاشق چایخوری
آب لیموی تازه؛ یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده؛ ۲ قاشق غذاخوری
چند نکته
میتوانید میزان آرد این دستور را نصف کنید و به جایش دوسوم فنجان جو دوسر پرکشده به آن اضافه کنید.
برای متفاوت شدن طعم این سوپ میتوانید دو حبه میخک به آن اضافه کنید.
اگر وگان هستید به جای کره این سوپ را با روغن زیتون مخصوص پختوپز آماده کنید.
► مرحله اول
معمولا سوپهای قرمز را با استفاده از جو یا گندم آماده میکنند یا در سوپ رشته گوجهفرنگی میریزند؛ اما برای تهیه سوپ گوجهفرنگی روشهای متفاوتی وجود دارد؛ مثلا برای تهیه این سوپ، نیازی به استفاده از جو پخته شده یا جو پرک ندارید. برای شروع قابلمه را روی حرارت ملایم گرم کرده و کره را در آن آب کنید. پیاز خرد شده را در کره تفت دهید تا سبک شده و رنگش تغییر کند. حواستان باشد که برای تهیه این سوپ باید پیازها را کاملا ریز خرد کنید. سپس آرد، فلفل قرمز و شکر را هم در پیاز تفت دهید و فورا سراغ مرحله بعدی بروید.
► مرحله دوم
آب مرغ را به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد کف ظرف نچسبد و بهخوبی با آب مرغ ترکیب شود. بعد از به جوش آمدن ترکیب آب مرغ، پیاز و آرد، پوره گوجهفرنگی را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را ببندید. میتوانید یکی از گوجهفرنگیها را به جای پوره کردن ریز خرد کنید و ده دقیقه بعد از پورهها در قابلمه بریزید تا در زمان سرو، روی زبان احساس شود.
► مرحله سوم
حدود ۲۰ دقیقه به مواد برای جوشیدن در کنار یکدیگر زمان بردهید و در آخر آب لیموی تازه را اضافه کرده و پنج دقیقه بعد سوپ را از روی حرارت بردارید. سوپ را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و جعفریهای خرد شده را برای تزیین روی آن بریزید. میبینید؟ برای تهیه این غذای مقوی تنها به حدود نیم ساعت زمان نیاز داشتید.
منبع: کتاب کاله
منبع مطلب : www.hamshahrionline.ir
مدیر محترم سایت www.hamshahrionline.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
غذاهای مناسب برای مبتلایان به کرونا
تسریع روند بهبود مبتلایان به کرونا با رژیم غذایی صحیح
گرفتن رژیمهای لاغری سخت در دوران کرونا ممنوع
اهمیت مصرف آب در تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا
افزایش التهاب بدن با مصرف بالای امگا ۶
مصرف خودسرانه دمنوشها برای کروناییها ممنوع
مواد مغذی برای افزایش ایمنی بدن در برابر کرونا را بشناسید
توصیه به مصرف ویتامین D به صورت مکمل
ویتامین C از ویتامینهای مهم تقویت کننده ایمنی بدن
کنترل فشارخون در دوره کرونا را جدی بگیرید
کروناییها پروبیوتیک مصرف کنند
مبتلایان به کرونا چطور با بی اشتهایی مبارزه کنند؟
توصیه جدی برای افرادی که در دوران نقاهت کرونا هستند
فایده فوق العاده کلم برای بیماران کرونایی
سوپی که مانند دارو برای مبتلایان به کرونا است
ویتامینهای تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
توصیههای WHO برای تهیه غذای آماده در روزهای کرونایی + عکس
علائم گوارشی کرونا و چند نکته مهم درباره آن
دستگاه بخور باعث رشد بیشتر ویروس کرونا میشود
منبع مطلب : shahraranews.ir
مدیر محترم سایت shahraranews.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
بیماران کرونایی چه غذاهایی مصرف کنند؟
سوری صغری راغبی درباره رژیم غذایی بیماران کرونایی گفت: هنگام بیماری ضروری است پروتئین، کالری و انرژی مورد نیاز بیمار را تامین کنیم لذا توصیه میشود بیمار در تعداد وعدههای بیشتر با حجم کمتر غذا میل کند.
وی افزود: همچنین انواع سوپها که شامل غلات، گوشتهایی نظیر سینه مرغ و ترجیحا گوشتهایی که بتواند نیاز پروتئین بدن را تامین کند و انواع سبزیجات در سوپ بیمار استفاده شود؛ سوپ را میتوان با چاشنیهایی نظیر لیمو ترش که خود میتواند به بهبودی بیمار کمک کند در وعدههای متفاوت استفاده کرد.
کارشناس مسوول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: برای تامین کالری مورد نیاز بیمار باید از روغنهایی نظیر روغن زیتون و روغن کانولا که حاوی امگا ۳ یا امگا ۹ است به دلیل دارا بودن خاصیت ضدالتهابی حتما در رژیم غذایی فرد بیمار استفاده شود.
وی مصرف انواع مغزها نظیر پسته، بادام، گردو به صورت میان وعده در وعدههای غذایی و هم در رژیم غذایی ماست بیمار یک یا دو قاشق پوره انواع مغزها را توصیه کرد.
راغبی درباره اهمیت مصرف لبنیات هنگام بیماری گفت: ترجیحا لبنیات مصرفی بیمار در شرایط ابتلا به کرونا از نوع پرچرب باشد.
وی تصریح کرد: غذاهای سرخ شده را در رژیم غذایی بیمار وارد نکنیم و بیشتر غذاها به صورت کبابی شده، آبپز شده و با چاشنی مناسب صرف شود.
کارشناس تغذیه افزود: از آب میوههای تازه به عنوان میان وعده در ۲ تا سه نوبت در روز برای تامین ویتامینهای مورد نیاز بیمار به ویژه ویتامین c، همچنین از تخم مرغ ترجیحا به صورت روزانه یک تا ۲ عدد تخم مرغ کامل به صورت آبپز شده در رژیم غذایی بیمار استفاده شود.
وی گفت: مصرف این دسته از مواد غذایی هنگام بیماری میتواند در بهبودی هرچه سریعتر فرد بیمار موثر باشد.
منبع مطلب : donya-e-eqtesad.com
مدیر محترم سایت donya-e-eqtesad.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.