توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز استفاده از خامه قنادی کاله

    1 بازدید

    طرز استفاده از خامه قنادی کاله را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    طریقه کار با خامه قنادی

    یکی از روش ها واسه اماده کردن خامه فرم گرفته مخصوص کیک و شیرینی و دسرها استفاده از خامه های قنادی فریزری  هست

    خامه قنادی فریزری

    برای فرم دادن به این خامه نیاز به افزودن ماده ی خاصی نیست

    کارخونه های مختلفی این نوع خامه رو تولید میکنن از جمله کاله ،کولاک ،پرستوک وبن سای و..

    و حتما هم باید توی فریزر نگهداری کنید و هر موقع که نیاز داشتید از فریزر خارج کنید

    این خامه رو از لوازم قنادی ها و سوپری های بزرگ میتونید تهیه کنید

    طرز تهیه:

    خامه فریزری

    ابتدا به مقدار لازم خامه جدا کرده و درظرفی بریزید و در دمای محیط بزارید

    اجازه بدید خامه یخش باز بشه و حالت بستنی بگیره آب نشه در حدی باشه که پره های همزن داخلش فرو بره 

    الان دیگه وقتشه که با همزن همش بزنید

    خامه فریزری

    خامه فریزری

    با دور متوسط همزن بزنید تا خامه حجمش چند برابر بشه و جای پره های همزن روی خامه بمونه

    طوری که وقتی همزن رو عمود بر خامه بالا بکشید حالت قندیل برعکس بشه

    حدودا 8 تا 10 دقیقه طول میکشه

    خامه فرم گرفته مون آماده هست

    خامه فریزری

    نکته :

    هم زدن بیش از اندازه این خامه اونو تبدیل به کره میکنه

    اگه مقدار خامه فرم گرفته تون زیاد بود میتونید مابقیش رو فریز کنید(حتما توی ظرف دردار و دور از مواد بودار نگه دارید تا خامه بو نگیره ) و برای مصرف مجدد دوباره اون رو بزنید 

    ولی اینم بدونید مثل بار اول خوب فرم نمی گیره البته نه اینکه فکر کنید به درد نمیخوره هان بهتر واسه لا به لای کیک و دسر استفاده کنید چون به درد کار کردن با قیف نمیخوره

    این راه بهترین روش برای داشتن خامه فرم گرفته هست یعنی راحت و آسون کافیه همیشه یه بسته بخرین و توی فریزر نگه دارین و در مواقعی که نیاز دارین استفاده کنید

    منبع مطلب : cafebanoo.niniweblog.com

    مدیر محترم سایت cafebanoo.niniweblog.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    فرم دادن خامه قنادی

    فرم دادن خامه قنادی

    اگر شما نیز علاقه مند به کیک پزی و تزئین کیک هستید، حتما فیلم تهیه خامه کیک تولد را بارها و بارها دیده اید. خامه کیک یکی از اصلی ترین و مهمترین موادی است که نه تنها به عنوان خامه تزیین کیک بلکه خامه روی کیک به عنوان روکش نیز استفاده می شود. در این فیلم ها طرز تهیه خامه برای کیک خامه ای که رایج ترین نوع آن است آسان به نظر می رسد اما در واقع مشکلات فرم دهی خامه از جمله شل شدن آن را نیز به همراه دارد. دلیل شل شدن خامه فرم گرفته بسیار است و اگر برای شما نیز سوال است که چگونه خامه فرم گرفته درست کنم که شل نشود باید بدانید که می توان با اطلاع از دلیل شل شدن خامه قنادی پاسخ سوال اگر خامه شل شد چه کنیم را پاسخ دهید. در این مقاله با طرز تهیه خامه فرم گرفته آشنا شوید. ما با آموزش فرم دادن خامه قنادی به شما نشان می دهیم که نیازی به دیدن فیلم فرم دادن خامه قنادی نیست و تنها با رعایت چند نکته می توانید نه تنها به راحتی روش فرم دادن خامه قنادی یخ زده را یاد بگیرید بلکه با دانستن برخی نکات بدانید علت شل شدن خامه چیست.

    طرز تهیه خامه فرم گرفته

    چگونه خامه کیک را درست کنیم

    همان طور که می دانید خامه برای کیک حکم ماده اصلی را دارد. لذا اگر میخواهید کیک خامه ای درست کنید دانستن طرز تهیه خامه فرم گرفته ضروری است حتی اگر خامه تزئین کیک باشد. طرز تهیه خامه کیک بسیار آسان است و می توان با روش های مختلف خامه فرم گرفته درست کرد. به هر صورت درست کردن خامه قنادی در منزل در صورتی که نکات مهم برای فرم گرفتن خامه قنادی را بدانید بسیار لذت بخش خواهد بود و شما را تشویق خواهد کرد تا بتوانید انواع کیک خامه ای را به راحتی درست کنید. طرز استفاده از خامه قنادی فرم گرفته محدود به خامه ی کیک نیست و شما می توانید با تهیه خامه فرم گرفته از آن در انواع شیرینی از جمله شیرینی خامه ای و انواع دسر نیز استفاده کنید. به ویژه آن که می توان خامه فرم گرفته رو میشه در فریزر نگه داشت و در صورت نیاز در مواقع دیگر از آن استفاده کرد هرچند کیفیت خامه ی فرم گرفته ای که همان لحظه درست می کنید را نخواهد داشت. در ادامه با ما همراه شوید تا اگر شما نیز می پرسید چرا خامه فرم نمیگیره نکاتی را یادآور شویم که بدانید قبل از هم زدن خامه قنادی، هنگام همزدن خامه قنادی و پس از فرم دادن خامه با خامه قنادی چه کنید تا هم خامه ی با کیفیت و سفت داشته باشید و هم بدانید علت شل شدن خامه قنادی چیست.

    دلیل شل شدن خامه قنادی

    برای فرم گرفتن خامه قنادی چه باید کرد

    فرم دادن خامه قنادی منجمد یکی از آسان ترین روش های درست کردن خامه فرم گرفته است. این روش به فرم دادن خامه با خامه قنادی آماده مربوط می شود و نیازی به تهیه مواد اولیه ندارد. خرید خامه فرم گرفته آماده در بازار کار را برای شما آسان تر می کند و طرز تهیه خامه کیک رو آسان تر می کند. اولین نکته که باید در خرید خامه قنادی به آن توجه کنید علاوه بر قیمت خامه فرم گرفته آماده ، میزان چربی خامه قنادی است. هر چه درصد چربی خامه قنادی بیشتر باشد به فرم گرفتن خامه بیشتر کمک می کند. لذا خامه قنادی بخرید که بالای 30 درصد چربی داشته باشد. روش نگهداری خامه قنادی قرار دادن آن در فریزر است. هنگام مصرف مقدار مورد نیاز از آن را که میخواهید فرم دهید داخل یخچال بگذارید تا یخ آن به آرامی آب شود. هنگامی که اطراف خامه قنادی آب شد و وسط آن یخ باقی ماند، خامه قنادی آماده فرم دهی است. از نکاتی که قبل از هم زدن خامه قنادی باید رعایت کنید مربوط به پره های همزن و ظرفی است که برای خامه فرم گرفته انتخاب می کنید. فرقی نمی کند فرم دادن خامه قنادی با همزن برقی را انتخاب می کنید یا فرم دادن خامه قنادی با همزن دستی. در هر دو صورت باید پره های همزن شما کاملا سرد و عاری از هر گونه چربی باشد. همچنین انتخاب ظرفی که برای فرم دادن به خامه از آن استفاده می کنید نیز علاوه بر سرد بودن آن مهم است. بهتر است از ظرف فلزی یا چینی برای فرم دادن خامه استفاده کنید زیرا سرما را بیشتر نکه می دارد و به خامه منتقل می کند. همچنین ظروف پلاستیکی با جذب چربی خامه از فرم گرفتن خامه جلوگیری می کند و علاوه بر آن، چربی به خوبی از این ظروف پاک نمی شود. درست است که خامه فرم گرفته رو میشه در فریزر نگه داشت و دوباره از آن استفاده کرد اما این خامه برای کیک و شیرینی به عنوان روکش گزینه ی مناسبی نخواهد بود. پس اگر خامه کیک شل شد چه کنیم ؟ می توانید خامه فرم گرفته نشده را در ظرف در دار بریزید و در فریزر نگهداری کنید و از آن در انواع دسر یا بستنی خامه ای استفاده کنید.

    خامه کیک

    فرم دادن خامه قنادی

    هنگام هم زدن خامه قنادی دمای خامه قنادی بسیار اهمیت دارد. اگر خامه قنادی گرم و آبکی و شل باشد فرم نمی گیرد. همچنین خامه اگر خیلی سرد باشد نیز در فرم گرفتن مشکل ایجاد خواهد کرد. پس اگر می پرسید چرا خامه فرم گرفته شل میشود یکی از دلایلش می تواند همین مسئله باشد. خامه ای که از قبل از فریزر در آوردید و در  یخچال قرار دادید را در ظرف بریزید و دو دقیقه با دور کند بزنید تا خامه همگن و یکدست شود و 10 دقیقه با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد و رد پره های همزن روی آن بماند. شاید بپرسید جای پره روی قسمت رویی خامه ظاهر شد پس علت شل شدن خامه فرم گرفته چیست؟

    فرم گرفتن خامه قنادی با همزن دستی

    به هم زدن ادامه دهید. میزان همزدن شما باید به اندازه ای باشد که نه تنها قسمت رویی خامه بلکه کل خامه سفت شود و وقتی ظرف خامه را بر می گردانید خامه تکان نخورد. البته فرم دادن خامه قنادی بدون همزن برقی نیز امکان پذیر است و اگر همزن برقی ندارید می توانید فرم گرفتن خامه قنادی با همزن دستی را نیز امتحان کنید. فرم دادن خامه قنادی با چنگال نیز امکان پذیر است و تنها ممکن است زمان بیشتری ببرد. فرم دادن خامه قنادی با مخلوط کن نیز امکان پذیر بوده و حتی می توان گفت خامه فرم گرفته با مخلوط کن از سایر انواع خامه فرم گرفته سفت تر خواهد شد.

    فرم دادن خامه با خامه قنادی

    از نکاتی که بعد از فرم گرفتن خامه باید به آن توجه کرد مصرف فوری خامه قنادی فرم گرفته است. بعد از فرم گرفتن خامه قنادی بلافاصله آن را برای فیلینگ و کاور کیک و شیرینی استفاده کنید تا انسجام و رنگ خود را از دست ندهد و شل نشود. اگر احساس می کنید زمان خامه کشی کیک با خامه قنادی ممکن است طول بکشد می توانید بقیه خامه فرم داده رو در یخچال به مدت کوتاه نگهداری کنید. اگر خامه را بیش از حد زدید و حس کردید خامه فرم گرفته برای آستر کشی کیک زیاد سفت است و مناسب نیست می توانید برای نرم شدن خامه قنادی به ازای 1 کیلو خامه فرم گرفته سفت شده، یک قاشق خامه قنادی منجمد که هنوز فرم داده نشده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. می توانید بعد از فرم گرفتن خامه با افزودن شکلات و یا رنگ های خوراکی و رنگ کردن خامه آن را زیباتر کنید. برای رنگ کردن خامه رنگ خوراکی را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و بعد به خامه اضافه کنید زیرا در صورت گرم بودن می تواند باعث شل شدن خامه بشود. همچنین برای تهیه خامه شکلاتی نیز می توانید به ازای هر کیلو خامه قنادی 70 گرم پودر کاکائو مرغوب الک شده به خامه فرم گرفته اضافه کنید. استفاده از پودر کاکائو با کیفیت می تواند علاوه بر طعم بهتر خامه به تیره نشدن رنگ آن نیز کمک کند.

    فرم دادن خامه قنادی با همزن دستی

    اگر خامه فرم گرفته شل شد چه کنیم

    استفاده از خامه قنادی آماده شل شدن خامه را به حداقل می رساند اما همچنان این امکان وجود دارد که به هر دلیل خامه فرم گرفته شده نیز شل شود. لذا استفاده از پودر خامه یک روش سفت کردن خامه است که می تواند از شل شدن خامه قنادی جلوگیری کند. خامه فرم گرفته با پودر خامه این اطمینان را به شما می دهد که خامه شما به راحتی شل نخواهد شد. برای فرم دادن خامه با پودر خامه نیز می توانید پودر قند و پودر خامه را به اندازه ی یک پیمانه با هم مخلوط کنید. سپس یک پیمانه  شیر یا خامه به آن ها اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه و سپس حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم بزنید. فرم دادن خامه با پودر خامه باعث می شود خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده شود. خامه فرم گرفته با پودر ژلاتین و یا خامه فرم گرفته با پنیر ماسکارپونه نیر از دیگر روش سفت کردن خامه است که می توانید امتحان کنید. اگر می خواهید خودتان خامه قنادی درست کنید خامه فرم گرفته با سفیده بهترین روش تهیه آن است که می توانید از سفت بودن خامه مطمئن شوید. برای درست کردن خامه کیک در منزل می توانید به فرم دادن خامه قنادی شف طیبه و یا طرز تهیه خامه کیک خانگی ایران کوک مراجعه کنید.

    خامه فرم گرفته با پودر خامه

    منبع مطلب : irancookshop.com

    مدیر محترم سایت irancookshop.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی

     

    محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

    منبع مطلب : www.cookery.ir

    مدیر محترم سایت www.cookery.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    میخوام تجربمو بگم 4 ماه قبل
    1

    طبق تجربه ی مم خامه رو داخل یخچال بذارید و دو تا سه ساعت صبر کنید باید طوری باشه که وقتی با دور متوسط همزن می‌زنید شل شل بشه ینی عین بستنی که داره آب میشه وقتی دستتو فشار میدی راحت توی خامه فرو بره و فقط یه تیکه ی کوچیک در حد یه گردو وسطش سفت و یخ زده بمونه اون موقع میتونید فرم بدید ینی حتما حتما باید سرد و دارای یک تیکه ی هر چند کوچیک از یخ باشه بعد با دور آهسته ی همزن انقد هم بزنید تا روان و شل بشه و اگر ظرف رو کج کنید خامه ازش بیرون بریزه اون موقع میتونید دور تند بذارید و انقد بزنید تا فرم بگیره و سفت بشه و هم خوردنش سخت بشه

    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید