توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر

    1 بازدید

    ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    طرز تهیه هات داگ تنوری خوشمزه و مخصوص با قارچ و پنیر

    طرز تهیه هات داگ

    هات داگ , کالری هات داگ , طرز تهیه هات داگ , ihj nh'

    هات داگ

    هات داگ یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین ساندویچ ها در کل جهان می باشد که اصالت آن مانند ساندویچ پرطرفدار همبرگر متعلق به کشور آلمان می باشد. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد و به همین دلیل برای زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید مناسب است.

    با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر هات داگ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری هات داگ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی آلمانی هات داگ با سایت پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم هات داگ

    دستور پخت

    طرز تهیه هات داگ

    ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار به خوبی تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته ورقه ورقه برش می دهیم و در تابه کمی روغن می ریزیم و کمی که داغ شد قارچ ها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم.حرارت را زیاد می کنیم

    تا آب آن ها سریع تبخیر شده و سرخ شوند و بعد تابه را کنار می گذاریم. سپس سوسیس ها را روی تخته قرار می دهیم و ابتدا و انتهای سوسیس را به اندازه ۲ سانت از وسط برش می زنیم و بعد به صورت مارپیچ با چاقو روی آن برش سطحی می زنیم

    و در تابه ای  روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد حرارت را ملایم می کنیم و ابتدا ۲ تا سوسیس را در تابه قرار می دهیم و تابه را از دسته می گیریم و کمی تکان می دهیم تا سوسیس ها کاملا در روغن قل بخورند

    و بعد ۲ تا سوسیس دیگر را اضافه می کنیم و مجددا دسته تابه را می گیریم و تابه را تکان می دهیم تا سوسیس ها در روغن غلطت بخورد و زمانی که رنگ سوسیس ها تغییر کرد حرارت را کم می کنیم تا سوسیس ها مغز پخت شوند.

    بالای نان ها برش می زنیم و داخل آنها  را خالی می کنیم و (کف نان ها را سس فرانسوی می زنیم ) گوجه فرنگی ها را می شوییم و حلقه حلقه برش می دهیم و در نان قرار می دهیم و خیارشور و کاهوها را نیز خرد می کنیم

    و در نان می گذاریم و قارچ های سرخ شده را نیز می افزاییم و هاگ داگ ها که سرخ شدن داخل نان قرار می دهیم و یک ورقه پنیر روی آن می گذاریم تا داغی سوسیس آن را آب کند و با سس فرانسوی و یا هر نوع سس دلخواهتان نوش جان کنید.

    نکات پخت هات داگ

    نان مخصوص ساندویچ هات داگ

    برای تهیه ساندویچ هات داگ به طور متداول از نان ساندویچی معمولی ( نان باگت یا تنوری ) استفاده می شود ، البته در صورتی که نان ساندویچی معمولی در دسترس نداشته باشید می توانید از نان ساندویچی گرد مخصوص همبرگر یا حتی نان لواشی هم استفاده کنید.

    همچنین ببینید

    منبع مطلب : parsiday.com

    مدیر محترم سایت parsiday.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    ساندویچ هات داگ با قارچ و پنیر

    طرز تهیه هات داگ

    طرز تهیه هات داگ

    طرز تهیه هات داگ تنوری , هات داگ سوخاری مرغ ,  هات داگ در سولاردم با نان لواش , xvc jidi ihj nh 

    هات داگ یکی از انواع ساندویچ های بین المللی و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش آشپزی فوری در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

    همچنین ببینید : طرز تهیه سوسیس بندری اصل مثل بیرون به روش خوزستانی

    دستور پخت هات داگ

    مرحله اول

    ابتدا روی سوسیس ها به صورت مارپیچ با یک کارد تیز برش ایجاد می کنیم تا زمان سرخ کردن مغز پخت شوند. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و باید به اندازه ای روغن داخل تابه بریزیم که هات داگ ها داخل روغن شناور باشند.

    مرحله دوم

    با این روش هات داگ ها پفکی و بزرگ می شوند ولی خب چون ریختن این اندازه روغن به صرفه نیست می توانید هات داگ ها را به صورت معمولی در روغن کم سرخ کنید. پس از اینکه هات داگ سرخ شد چند قطره آب داخل تابه می اندازیم و درب آن را می گذاریم تا بخار ایجاد شود.

    مرحله سوم

    با این کار هات داگ ما حجیم و مثل هات داگ های خیابانی پفکی می شود. حالا داخل نان های باگت مقداری سس فرانسوی یا هر نوع سس دیگری به دلخواه می زنیم و سوسیس هات داگ سرخ شده را داخل نان قرار می دهیم.

    همچنین ببینید : طرز تهیه همبرگر معمولی رستورانی خوشمزه و مخصوص مک دونالد

    مرحله چهارم

    داخل ساندویچ هات داگ به جز سوسیس و سس چیز دیگری وجود ندارد اما اگر دوست داشته باشید می توانید مقداری گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده به همراه چیپس سیب زمینی خلالی نیز داخل ساندویچ خود قرار دهید.

    مرحله پنجم

    حالا ساندویچ ما اماده است و باید قارچ و پنیر را اماده کنیم. ابتدا قارچ را خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا آب اضافی شا تبخیر شود، سپس پنیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود.

    مرحله ششم

    حالا قارچ و پنیر را داخل نان باگت روی هات داگ می ریزیم و ساندویچ را به صورت داغ سرو می کنیم. البته اگر می خواهید هات داگ را به روش تنوری سرو کنید باید قارچ را تفت دهید و به همراه پنیر روی ساندویچ بریزید.

    همچنین ببینید : طرز تهیه فلافل خوشمزه و مخصوص رستورانی به روش آبادانی

    مرحله هفتم

    ساندویچ  هات داگ اماده شده را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پینر ذوب شود، سپس گریل را چند دقیقه روشن می کنیم تا پنیر روی ساندویچ طلایی شود، سپس سرو می کنیم.

    منبع مطلب : chishi.ir

    مدیر محترم سایت chishi.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید