توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    روش کندن پوست سبز بادام درختی

    1 بازدید

    روش کندن پوست سبز بادام درختی را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    روش خشک کردن بادام و گردو تازه

    روش خشک کردن بادام و گردو تازه

    گردوهایی را انتخاب کنید که پوسته آن ها هنوز سبز باشد و قهوه ای نشده باشند

    روش خشک کردن بادام و گردو تازه

    ابتدا زمانی که می خواهید گردو تازه بخرید دقت کنید گردوهایی را انتخاب کنید که پوسته آن ها هنوز سبز باشد و قهوه ای نشده باشند. گردوهایی را بخرید که پوستشان ترک خورده باشد.

    خشک کردن گردو از خشک کردن بادام و پسته و ... کمی سخت تر است.

    برای خشک کردن گردو ابتدا پوست سبز رنگ آن را جدا کنید اگر می خواهید دست هایتان رنگ نگیرد ابتدا دستکش های پزشکی به دست کنید و اگر دستکش ظرفشویی که به کارتان نمی آید هم می توانید روی آن به دست تان کنید گردوها را در مکانی که زمین آن آسفالت باشد ببرید آن ها را روی زمین بریزید و با کفش روی آن ها کمی فشار بدهید و به جلو حرکت بدهید می توانید به جای کفش از یک تخته کمک بگیرید و تخته را روی آن ها بکشید فشار باید در حدی باشد که پوست گردو ها نشکند.

    بعد از آن گردوها را جدا کنید و در ظرفی بریزید و روی آن بگیرید و بشویید دقت کنید گروهایی که روی آب آمدند پوک هستند آن ها را جدا کنید و گردوهای پر به ته ظرف می روند. گردوهای تازه را درون آبکش بریزید تا آب آن ها کشیده شود. سپس در مکانی که هوا جریان دارد آن ها را پهن کنید و اجازه بدهید خشک شوند اگر کاملا زیر آفتاب باشند مغز آن ها سیاه می شود باید مکانی باشد که هم سایه باشد و هم کمی آفتاب باشد.

    گردوها را زیر و رو و جابه جا کنید که همه اطراف آن خشک شود و مغز آن یکسان باشد. بعد از 2 روز از گردوها یکی بشکنید اگر کاملا خشک شده بود آن را در جایی خنک و تاریک در سبد یا توری های پلاستیکی نگهداری کنید.

    زمانی گردوها کاملا خشک شده اند که مغز و پوسته نازک روی آن کاملا شکننده باشد اگر خشک نشده بودند باز هم به آن اجازه بدهید تا خشک شوند و سپس آن ها را جمع کنید اگر نم دار باشند و آن ها را جمع کنید باعث کپک زدن مغز گردوها و فاسد شده آن ها می شود.

    بادام هایی را بخرید که پوست آن ها قاچ خورده باشد

    نحوه خشک کردن بادام تازه :

    برای خشک کردن بادام ها هم مانند گردو عمل کنید فقط با این تفاوت که دیگر نیازی به شستن ندارد و بعد آن ها را در مکانی با جریان هوا وجود دارد پهن کنید و آن ها را جابه جا کنید. تا همه اطراف بادام به صورت یکسان خشک شوند.

    گردآوری: بخش خانه داری بیتوته

    پوست کن بادام (پوست سبز بادام)

    بادام تازه چیده شده از درخت، دارای پوست سبز بوده که برای تبدیل کردن به بادام مورد قبول بازار بایستی پوست اولیه آن کنده شود و سپس خشک گردد.

    دستگاه پوست سبز کن بادام به عنوان یکی از محصولات قدیمی شرکت تبریزکار بوده که از دیرباز تا کنون در حال تولید است. این دستگاه صرفا در یک فصل کاری و به تعداد محدود، قبل از به بار نشستن درختان بادام تولید و پیش فروش میگردد.

    استفاده در باغات، سادگی کارکرد، استحکام بالا و هزینه نگهداری و سرویس پایین و استقبال مشتریان سبب گردیده است تا این دستگاه علاوه بر قدیمی بودن مکانیزم آن همچنان با همان شکل تولید گردد.

    برخی از ویژگی ها:                                                                                        

    - ساختار محکم و سادگی در اپراتوری

    - در دو مدل برای بادام سنگی و برای بادام کاغذی

    - دارای دریچه تنظیم

    - امکان انتخاب موتور 3فاز و یا تکفاز و بدون چرخ و با چرخ

    - توپی با رویه استیل

    - کلید چپگرد / راست گرد

    - امکان تست رایگان در محل شرکت بعد از سفارش ( تضمین کارکرد )

    - 12 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 2 ماه قبل
    0

    من دنبال راه حل مناسبی جهت پوست کندن بادام درختی بودم که موفق نشدم شما راه حلی نداشتید ممنون از مطلبی که نوشتید و ببخشید قربان شما

    برای ارسال نظر کلیک کنید