توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    دمپختک غذای محلی کدام شهر است

    1 بازدید

    دمپختک غذای محلی کدام شهر است را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    معرفی معروف ترین غذاهای استان تهران

    اصیل ترین غذاهای محلی استان تهران را می شناسید؟

    سر گنجشکی: غذاهای استان تهران

    آیا شما نیز به دنبال صرف یکی از بهترین غذاهای استان تهران هستید؟ آیا می دانید که بهترین غذاهای استان تهران از چه مواد اولیه ای تهیه و آماده می شود؟ از شما دعوت می شود که ما را تا آخر مقاله پیش روی خود همراهی کنید و اطلاعات ارزنده ای را در مورد غذاهای استان تهران به دست بیاورید.

    تهران علاوه بر داشتن جاذبه های طبیعی و تاریخی خود توانسته است با غذاهای خود نیز توجه بسیاری از گردشگران و توریست ها را به سوی خود جذب کند. از مهمترین غذاهای استان تهران می توان به اشکنه اسفناج، دمی بلغور جو، دمپختک، آش شله قلم و سر گنجشکی اشاره داشت.

    غذای سرگنجشکی یکی از اصلی ترین و خوشمزه ترین غذاهای استان تهران می باشد که بسیاری از گردشگران و مسافرانی که از این شهر بازدید می کنند به دنبال صرف لذیذترین و بی نظیرترین سر گنجشکی می باشد تا بتواند یکی از اصیل ترین غذاهای استان تهران را میل کند. از مواد مورد استفاده در این غذا می توان به گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، مرزه، رب و پیاز اشاره کرد.


    مقاله-ریسمون-غذاهای-تهران-min.jpg

    اشکنه اسفناج

    بسیاری از افراد با هدف چشیدن طعم لذیذ غذاهای مختلف هر منطقه، اقدام به شرکت در تورهای ایرانگردی می کنند. در این میان، غذاهای اصیل و بومی استان تهران شاید کمتر مورد توجه واقع شده باشند. اشکنه اسفناج از دیگر مهمترین غذاهای استان تهران به شمار می آید که از زمان های بسیار دور مورد توجه بسیاری از مردم ایرانی واقع بوده و دارای طعم فوق العاده لذیذی می باشد. اگر قصد دارید تا یکی از بهترین و شگفت انگیزترین غذاهای استان تهران را میل کنید می توانید اشکنه اسفناج را در اولویت های خود قرار دهید. از مهمترین مواد استفاده شده در این غذا می توان به تخم مرغ، آب سماق، آرد، پیاز داغ، سیب زمینی و اسفناج زیر شده اشاره کرد. در بسیاری از رستوران های سنتی و قدیمی تهران می توانید بهترین و مشهورترین اشکنه ها را مشاهده کرده و سفارش دهید. این غذا یکی از مناسب ترین غذاها برای فصل های سرد می باشد که می تواند بدن از انواع میکروب ها و ویروس ها محافظت نماید و به همین دلیل در میان مردم محلی تهران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

    دمی بلغور جو: غذاهای استان تهران

    از دیگر لذیذترین غذاهای استان تهران می توان به دمی بلغور جو اشاره کرد که از قدیمی ترین و اصیل ترین غذاهای این شهر بوده و در زمان های دور یکی از پرطرفدارترین غذاهای به شمار می آمده است و امروزه نیز در بسیاری از رستوران های سنتی تهران شاهد پخت و سرو این غذا هستیم. اگر شما نیز به دنبال یکی از بی نظیرترین غذاهای استان تهران هستید می توانید دمی بلغور جو را در اولویت های خود قرار دهید. از مهمترین مواد اولیه آن می توان به بلغور جو، نعنا، عدس، برنج، پیاز، لوبیا چیتی  و آب اشاره کرد.

    دمپختک، از معروف ترین غذاهای استان تهران

    دمپختک از دیگر لذیذترین غذاهای استان تهران به شمار می آید که یکی از اصلی ترین غذاها در زمان های قدیم به شمار می آمده است و امروزه نیز بسیاری از مردم علاقه مندی زیادی را به این غذا از خود نشان می دهند. از مهمترین مواد استفاده شده برای پخت این غذای تهرانی می توان به برنج، باقلا، گوشت چرخ کرده و زعفران اشاره کرد. اگر شما نیز به دنبال صرف یکی از بهترین غذاهای استان تهران هستید می توانید دمپختک را در اولویت های خود قرار داده و لذت یک غذای کاملا ایرانی را بچشید. طرز پخت و سرو این غذا بسیار آسان می باشد و شما می توانید دستور پخت آن را از یک سرآشپز بسیار ماهر تهران فرا گرفته و اقدام به تهیه آن داشته باشید.


    مقاله-ریسمون-غذاهای-تهران1-min.jpg

    آش شله قلمکار، یکی از محبوب ترین غذاهای استان تهران

    یکی دیگر از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای استان تهران می توان به آش شله قلمکار اشاره کرد که از مهمترین مواد لازم برای پخت و تهیه این غذا می توان به گوشت قرمز، سبزی آش، لوبیا چیتی، عدس، گندم، پیاز، کشک، نعناع و برنج اشاره کرد. طرز تهیه و پخت این آش بسیار ساده و راحت می باشد به شرطی که تمام حبوبات لازم را از شب قبل خیس کنید. امروزه در بسیاری از سفره خانه های سنتی و مناطق گردشگری تهران شاهد سرو آش مذکور هستیم و اگر شما نیز به دنبال یکی از بهترین غذاهای استان تهران هستید می توانید این آش را در اولویت های خود قرار دهید. شما می توانید با شرکت در تورهای ریسمون از نزدیک با فرهنگ و آداب مردم تهران آشنا شوید.


    مقاله-ریسمون-غذاهای-تهران3-min.jpg

    1 دیدگاه

    28 آذر 1398

    منبع مطلب : www.rismoun.com

    مدیر محترم سایت www.rismoun.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    غذاهای محلی تهران

    مرورگر شما از این ویدیو پشتیبانی نمیکنید.

    غذاهای محلی تهران

    تهران ۲۳۰ سال است که پایتخت کشورمان است و با دیدنی ها و جاذبه های فوق العاده اش همه ساله پذیرای تعداد زیادی از گردشگران است. این شهر سوغات، صنایع دستی، تفریحات و البته غذاهای محلی تهران بسیار خوشمزه است که پیشنهاد می کنیم، اگر سری به تهران زدید حتما آنها را امتحان کنید.

    افراد زیادی از سراسر کشور در پایتخت زندگی می کنند و فرهنگ های مختلفی را به این شهر و استان آورده اند؛ از این رو شاید صحبت کردن از غذاهای محلی تهران، کاری دشوار باشد. در هر صورت غذاهایی وجود دارد که محبوب اصیل های تهرانی است.با سایت سپنجا همراه باشید تا با بعضی از این غذاهای محلی تهران آشنا شویم.

    خوشمزه ترین غذاهای محلی تهران

    دمپختک ، اولین غذای محبوب تهرانی ها

    دمپختک یکی از محبوب ترین غذاهای محلی تهران است که در جاهای مختلف دیگر ایران هم آن را سرو می کنند.

    اقامت در سوئیت مبله در تهران

    ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا، برنج است و به شکل های متفاوت می توانید آن را بپزید. در ادامه دستور پخت این غذا برای دو نفر ارائه شده است.

    مواد لازم

    طرز تهیه دمپختک تهرانی

    در گام اول باید لپه باقلا را با آب جوش خیس کنید و پس از گذشت ۲۰ دقیقه، آن را با آب جوش بپزید. دقت داشته باشید که لپه ها له نشود. در ظرفی دیگر یمک قاشق رب گوجه فرنگی را در آب جوش بریزید تا به خوبی با آب حل شود. در طول این مدت اجازه دهید تا برنج ها خیس بخورد.

    اقامت در آپارتمان مبله در تهران

    سپس برنج ها را به آب جوش رب ها  اضافه کنید و پس از گذشت مدتی، آن را آبکش کنید. گوشت های چرخ کرده را همراه با پیاز سرخ شده تف می دهیم و به این ترکیب، لپه ها را هم اضافه می کنیم. باقی رب ها را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. باز هم توجه داشته باشید که لپه ها له نشود.

    اگر می خواهید غذایتان ته دیگ هم داشته باشد، مقداری برنج را برای آن کنار بگذارید. برنج ها را همراه با زعفران برای درست کردن ته دیگ درون قابلمه بریزید و پس از آن برنج های ترکیبی تان را به آن اضافه کنید. گوشت هارا هم می توانید در کنار دمپختک و هم می توانید قاطی شده با آن استفاده کنید.

    اشکنه اسفناج، غذایی اصیل و سالم

    اشکنه اسفناج یکی دیگر از غذاهایی است که مردم اصیل تهران آن را دوست دارند و پیشنهاد می کنیم برای یک بار هم که شده آن را امتحان کنید.

    غذاهای محلی استان های مختلف

    این غذا بسیار سالم است و جزو غذاهای سنتی ایرانی بدون گوشت به حساب می آید، همچنین تهیه آن بسیار راحت است و زمان کمی از شما می گیرد. در بین غذاهای محلی تهران این غذا را از دست ندهید.

    طرز تهیه اشکنه اسفناج

    پس از آنکه پیاز داغ ها را تف دادید و درست شدند، ادویه ها همراه با آرد، اسفناج و آب را به آن اضافه کنید. آب که جوش آمد، در گام بعدی سیب زمینی ها را به ترکیبتان اضافه کنید تا نیم پز شود.

    اقامت در هتل آپارتمان در تهران

    ۲ تا از هم تخم مرغ هارا خوب هم بزنید و همراه با نمک به آب اضافه کنید. پس از آنکه ۲ یا ۳ دقیقه گذشت، باقی تخم مرغ هارا به صورت درسته به آرامی درون قابلمه بریزید. در آخر هم در صورت تمایل می توانید آب سماق را به غذایتان بیفزایید. اشکنه خوشمزه شما آماده است.

    والک پلو، غذایی خوشمزه و متفاوت

    یکی از متفاوت ترین غذاهایی که تهرانی ها می خورند، والک پلو است. والک یک گیاه کوهی است که مشهور ترین غذایی که با آن درست می شود، همین والک پلو است. این غذا بسیار لذیذ است و توضیه می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

    مواد لازم

    طرز تهیه والک پلو

    برنج ها را بشویید و همراه با مقداری نمک به میزان دلخواه خیس کنید. والک ها به خوبی بشویید و به صورت درشت درشت خورد کنید. برنج ها را همراه با ۸ پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید.

    والک ها را هم به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا آب جوش بیاید و آب برنج جمع شود. در این هنگام حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید. اگر از دم کنی استفاده کنید، خیلی بهتر است.

    اگر می خواهید، غذایتان خوش عطر هم شود، به برنج ها یک یا دوشاخه سیر اضافه کنید. برنج شما آماده است. این غذا را هم می توان در کنار گوشت و هم می توان بدون آن نوش جان کرد.

    غذاهای محلی کرج

    دمی بلغور جو، آخرین پیشنهاد غذاهای محلی تهران

    دمی بلغور جو یکی دیگر از غذاهای خوشمزه تهرانی است که بیشتر در منطقه لواسان آن را سرو می کنند. این غذا دارای نوعی سبزی خاص به نام تبله است.

    مواد لازم

    طرز تهیه دمی بلغور جو

    بلغور و حبوبات دیگری را که تهیه کرده اید به جز عدس ها از شب قبل باید در آب خیس کنید. آنها را آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. یک لیتر آب به آنها اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.

    پس از به جوش آمدن آب، شعله راکم کنید و یک ساعت که گذشت عدس هارا همراه با سبزی ها به آن اضافه کنید. در آخر باید ادویه ها، پیاز و نعنا داغ را به آن بیفزایید تا آب غذا کشیده شود. برنج ها را هم درون قابلمه بریزید و اهسته هم بزنید تا کم کم آب آن خشک شود. در این مرحله دقت داشته باشید که دمی تان کاملا مغز پخت شود. غذای شما حاضر است!

    تجربه غذاهای محلی تهران، از واجبات سفر به این شهر است!

    بدون شک، غذا خوردن و شکم گردی یکی از جذاب ترین بخش های هر سفری است. سفر به تهران هم یکی از بهترین مقاصد گردشگری است که برای یک بار هم که شده باید آن را تجربه کنیم. پیشنهاد می کنیم در سفر به پایتخت، در کنار بازدید ازبهترین جاهای دیدنی تهران از نظر گردشگران، تحت هیچ شرایطی غذاهای محلی اش را از دست ندهید!

    پس از آتکه از رزرو اقامتگاه در تهران راحت شدید، به راحتی می توانید از غذاهای محلی در رستوران ها استفاده کنید و خاطره ای به یاد ماندنی را بسازید! آیا شما هم تجربه نوش جان کردن غذاهای محلی تهران را دارید، در بخش نظرات با ما و دیگر خوانندگان به اشتراک بگذارید! راستی! پیش از سفر مطلب”راهنمای جامع سفر به تهران” را از دست ندهید!

    سازمان غذا و دارو

    منبع مطلب : sepanja.com

    مدیر محترم سایت sepanja.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    غذاهای سنتی شهرهای مختلف ایران (تهران)

    پل های ارتباطی

    بلوار کشاورز،خیابان نادری،نبش حجت دوست،پلاک 12

    [email protected]

    02181200000

    منبع مطلب : article.tebyan.net

    مدیر محترم سایت article.tebyan.net لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 10 ماه قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید