در روز غدیر چه چیزی باعث ناامیدی کامل مشرکان و منافقان شد
در روز غدیر چه چیزی باعث ناامیدی کامل مشرکان و منافقان شد را از سایت پست روزانه دریافت کنید.
چرا در روز غدیر کافران و منافقان از نابودی اسلام ناامید شدند؟
پل های ارتباطی
بلوار کشاورز،خیابان نادری،نبش حجت دوست،پلاک 12
02181200000
منبع مطلب : article.tebyan.net
مدیر محترم سایت article.tebyan.net لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
غدیر است که دین را حفظ میکند/ روز ناامیدی منافقان و کفار
به گزارش خبرگزاری مهر، زیاد بن محمد گوید: بر امام صادق علیه السلام وارد شدم و گفتم: آیا مسلمانان عیدی غیر از عید قربان و عید فطر و جمعه دارند؟ امام علیه السلام فرمود: آری، روزی که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم، امیرمؤمنان علیه السلام را (به خلافت و ولایت) منصوب کرد.
روز غدیر، روز حماسه جاوید، روز ولایت، روز امامت، روز وصایت، روز اخوت، روز رشادت و شجاعت و شهامت و حفاظت و رضایت و صراحت شناخته شده است. روز نعمت، روز شکرگزاری، روز پیام رسانی، روز تبریک و تهنیت، روز سرور و شادی و هدیه فرستادن، روز عهد و پیمان و تجدید میثاق، روز تکمیل دین و بیان حق، روز راندن شیطان، روز معرفی راه و رهبر، روز آزمون، روز یأس دشمن و امیدواری دوست و خلاصه روز اسلام و قرآن و عترت است، روزی که پیروان واقعی مکتب حیاتبخش اسلام آن را گرامی می دارند و به همدیگر تبریک می گویند.
آیت الله العظمی جوادی آملی همواره در سخنان خود به اهمیت و جایگاه غدیر اشاره دارد که اکنون در این مجال مروری بر سخنان وی داریم:
از سقیفه حفظ دین ساخته نیست بلکه غدیر است که دین را حفظ می کند. خداوند در آیه (یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزلَ إِلَیْکَ مِن رَبِّکَ وَإِن لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ) که در حادثه غدیر نازل شد، فرمود: ای پیامبر ما! اگر خلافت و ولایت حضرت امیر(علیه السلام) را ابلاغ نکنی، اصلا کاری برای ما نکرده ای، برای اینکه تو رحلت می کنی چه کسی دین را باید حفظ کند!؟ مگر از سقیفه حفظ دین ساخته است!؟ اهل بیت عصمت و طهارت، عامل حفظ دین هستند، درست است که اهلبیت(علیهم السلام) ساکت بودند اما دیگران به برکت حقانیت اینها، توانستند دین را حفظ کنند، چرا که هرجا به مشکل بر میخوردند به حضرت امیر (علیه السلام) مراجعه میکردند، و خود آنها بارها گفتند: «اگر علی نبود، ما هلاک می شدیم».
آیت الله جوادی آملی در تفسیر آیه شریفه ابلاغ، با اشاره به فراز (وَإِن لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ)، بیان می دارد که خداوند خطاب به پیامبرش می فرماید که ما تو را برای این چند سال که مبعوث نکرده ایم، بلکه این راه باید تا ابد ادامه داشته باشد و این در سایه امامت و ولایت اهل بیت امکان می یابد، لذا به پیغمبرش می فرماید: اگر امر ولایت حضرت امیر را ابلاغ نکنی، هیچ کاری برای ما نکرده ای، چرا که رسول منقطعالاخر نمیتواند دین مردم را الی یوم القیامه حفظ کند! آنکه دین مردم را حفظ میکند اهل بیت و ولایت است.
سوالی که اینجا مطرح است این است که پیامبر در ابلاغ این امر از چه گروهی احساس خطر می کردند که خداوند خطاب به پیامبر می فرماید (وَاللّهُ یَعْصِمُکَ مِنَ النَّاس)؟ در حالی که کفار و مخالفین در جریان فتح مکه همه تسلیم شدند و ایمان آوردند و نزول این آیه بعد از فتح مکه است و رسول خدا (ص) فاتحانه وارد مکه شدند و همه تسلیم شدند، و هیچ احدی در جزیرةالعرب نبود که بتواند در برابر حضرت قیام کند، پس ترس حضرت برای چه بود؟ که حضرت علامه در این رابطه فرمودند: مشکل حضرت همین مسئله منافقین بود که مبادا کارشکنی کنند لذا خداوند می فرماید: (وَاللّهُ یَعْصِمُکَ مِنَ النَّاس).
آیت الله جوادی آملی روز غدیر را که روز ابلاغ ولایت و امامت امیرالمومنین علی علیه السلام است، روز ناامیدی منافقان و کفار بیان داشته، اظهار می دارد: اینکه خداوند می فرماید: (الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَرُوا) امروز کفار ناامید شدند، از چه چیزی؟ امروز کسانی که کافر شده اند از کارشکنی در دین شما نومید گردیده اند پس از ایشان مترسید و از من بترسید (فَلاَ تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ) امروز دین شما را برایتان کامل و نعمت خود را بر شما تمام گردانیدم. (الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَرَضِیتُ لَکُمُ الإِسْلاَمَ دینًا)
منبع مطلب : www.mehrnews.com
مدیر محترم سایت www.mehrnews.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
خبرگزاری شبستان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «حجتالاسلام قاسم لیوانی» امروز(جمعه 25 مرداد) در خطبههای عبادی و سیاسی نماز جمعه اظهار کرد: سالروز ولادت امام هادی(علیهالسلام) و همچنین بازگشت نخستین گروه از آزادگان را از زندانها و اردوگاههای مخوف صدام را که پس از مدتها رنج و سختی و ملامت به کشور برگشتند در پیشرو داریم و این روز را گرامی میداریم.
امام جمعه موقت گرگان ادامه داد: روز 28 مرداد نیز مصادف با کودتای آمریکایی و انگلیسی علیه نهضت ملی ایران و سرنگونی دولت قانونی دکتر مصدق در سال 1332 است و اگر چه زمان افرادی که در خاطر دارند میدانستند این یک کودتای آمریکایی و انگلیسی است ولی در این روزها این کودتا با توجه به افشاگری نویسندگان انگلیسی و آمریکایی ملموستر شده است.
حجتالاسلام لیوانی افزود: همه مستکبران به ویژه آمریکایجنایتکار و انگلیس روباه مکار در هر جای عالم توانشان باشد این نیت را دارند که کشورها را در سلطه خود قرار دهند.
وی بیان کرد: روز سه شنبه 29 مرداد مصادف با 18 ذیالحجه و مصادف با عید سعید غدیر خم و انتخاب حضرت علی(علیهالسلام) به جانشینی پیامبر مکرم اسلام (صلّی الله علیه و آله و سلّم) است پیامبر مکرم اسلام (صلّی الله علیه و آله و سلّم) در آخرین حجی که انجام دادند وقتی متوجه شدند آخرین حج ایشان است و پس از مراجعه به مدینه جناب اعزرائیل روح پیامبر مکرم اسلام(صلّی الله علیه و آله و سلّم) را قبض خواهد کرد در سفر به مکه مکرمه توصیههایی به مسلمانان داشتند و در «جحفه» در سر یک پنج راهی است که به یمن و شام و ... ختم میشد پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) دستور توقف میدهد و بیان میکند که کاروانهایی که در پیشرو هستند به عقب بازگردند و مسلمانان از زیرسایهبانان بیرون بیاند و مطلب مهمی را میخواهم با مردم در میان بگذارم و در حین سخنرانی به امیرالمومنین(علیهالسلام) بیان کرد که بیستند و دست امیرالمومنین(علیهالسلام) را بالا بردند و فرمودند بر هر کسی من ولایت دارد علی(علیهالسلام) نیز بر او ولایت دارد.
امام جمعه موقت گرگان خاطرنشان کرد: چهار ویژگی که در قرآن کریم به آن تاکید دارند در این روز اتفاق افتاد، نخست با انتخاب امیرالمومنی علی (علیهالسلام) به جانشینی پیامبر دشمنان کفار و مشرکین مایوس شدند.
حجتالاسلام لیوانی افزود: کفار و مشرکین میخواستند پس از رحلت پیامبر اسلام(صلّی الله علیه و آله و سلّم) اسلام را شکست دهند ولی با این کار پیامبر اسلام(صلّی الله علیه و آله و سلّم) راه اسلام ادامه پیدا خواهد کرد و این باعث سرشکستی کفار و مشرکین میشود.
وی بیان کرد: تکمیل دین دومین ویژگی این روز است و اتمام نعمت بر مسلمین و اسلام به عنوان یک دین برای ملت مسلمان برگزیده شد و نه تنها ملت مسلمان بلکه همه ملتهای جهان به عنوان دین برتر برگزیده شده است.
امام جمعه موقت گرگان خاطرنشان کرد: روز چهارشنبه 30 مرداد مصادف با آتشسوزی مسجد الاقصی در سال 1348 است و این روز به عنوان روز مسجد نامگذاری شده است و همایش و گردهمایی در تهران برگزار شد و وزارت خارجه و وزیر ارتباطات وقت پیشنهاد داد که این روز را به عنوان روز مسجد نامگذاری کنیم و کشورهای اسلامی در فراخور حال برنامههایی را برای این روز داشته باشند.
حجتالاسلام لیوانی افزود: 20 ذیالحجه پنجشنبه 31 مرداد نیز با میلاد امام موسی کاظم (علیهالسلام) مقارون است و این روز را گرامی میداریم.
منبع مطلب : shabestan.ir
مدیر محترم سایت shabestan.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
نونم