توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    درست كردن خمير پيتزا در خانه

    1 بازدید

    درست كردن خمير پيتزا در خانه را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی ترد و پفکی با روشی سریع و آسان

    خمیر پیتزا | طرز تهیه “خمیر پیتزا” خانگی با 2 روش حرفه ای و خوشمزه

    خمیر پیتزا | طرز تهیه “خمیر پیتزا” خانگی با 2 روش حرفه ای و خوشمزه

     چجوری خمیر پیتزا رو به بهترین شکل درست کنم ؟

    فرمول پخت خمیر پیتزا را اگر یاد بگیرید نیاز نیست دیگر نگران چیزی باشید چون به بهترین نحو می توانید از صفر تا صد پخت پیتزا مخلوط و هر نوع پیتزای دیگری را انجام دهید و ما نیز در ادامه این مطلب دو دستور تهیه خمیر پیتزا معروف را برای شما مهیا نموده ایم :

    خمیر پیتزا خانگی

    مواد لازم برای خمیر پیتزا چند کاره :

    طرز تهیه خمیر پیتزای چند کاره :

    ابتدا شیر ولرم ، خمیر مایه و یک غذاشق غذاخوری از شکر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، روی کاسه را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای 10 دقیقه تا یک ربع کنار بگذارید تا کف کند.

    بعد از سپری شدن زمان فوق روغن مایع، تخم مرغ، نمک ، باقی مانده شکر و مخلوط خمیر مایه را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

    در این مرحله آرد را در سه مرحله روی مواد الک کرده و هر بار مواد را هم بزنید ، در آخرین مرحله اضافه کردن آرد مواد را با دست ورز دهید تا خمیر درست شود.

      روی خمیر یک لایه سلفون بکشید و روی ظرف را هم با یک حوله بپوشانید و برای 1 ساعت کنار بگذارید تا خمیر ورآید.  بعد از یک ساعت خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و روی آن کمی آرد بپاشید.

    خمیر را با دست خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود، سپس خمیر را به دو قسمت مساوی برش زده و هر قسمت را با دست به شکل گلوله درآورید. در مرحله بعد روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و یکی از خمیر ها را روی آن قرار داده و با وردنه باز کنید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید و با دست خمیر را پهن کنید تا به شکل دلخواهتان برسد.

    خمیر پیتزا خونگی

    خمیر آماده شده را برای 15 تا 20 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند، در این مرحله خمیر آماده است مخلفات پیتزا را روی آن بچینید و بپزید. میتوانید باقی مانده خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نگهداری کنید و یا فریز کرده و بعدا استفاده کنید. طرز تهیه این مدل خمیر پیتزا بسیار ساده است و کاربردهای زیادی دارد ، میتوانید با این خمیر نان درست کنید و یا برای درست کردن شیرینی های مختلف، پیراشکی و سمبوسه از آن استفاده کنید.

    طرز تهیه شماره 2 خمیر پیتزا حرفه ای

    در این دستور تهیه یک روش جدید و جالب خمیر پیتزا را بیان می کنیم که در مواد آن شاید ماءالشعیر و فلفل جالب باشد:

    مواد لازم خمیر پیتزا:

    طرز تهیه خمیر پیتزا جدید : 

    ابتدا پودر مخمر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کف کند.

    در این میان آرد، فلفل سفید، نمک و شکر را در یک کاسه مناسب مخلوط کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه خمیرمایه عمل آمد آن را به مخلوط آرد اضافه کرده و مخلوط نمایید.

    در این مرحله ماء الشعیر را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر درست شود. خمیر بدست آمده را کمی ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شده و نرم و لطف شود.

    خمیر بدست آمده را برای 4 تا 5 دقیقه روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا آماده شود.

    خمیر آماده شده را داخل یک کاسه قرار داده و روی آن را با یک حوله بپوشانید و کنار بگذارید تا ورآید. بعد از اینکه خمیر پف کرد و حجم آن دو برابر شد آن را روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید و به دو قسمت مساوی برش بزنید. هر قسمت از خمیر را به شکل چونه گرد در آورده و روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید و با دست به آن فرم دهید. خمیر آماده است میتوانید از آن برای پخت پیتزای مورد نظرتان استفاده نمایید.

    نکات تکمیلی در مورد خمیر پیتزا

    منبع مطلب : namnak.com

    مدیر محترم سایت namnak.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    طرز تهیه خمیر پیتزای ترد خانگی؛ به سبک فست فودی‌ها

    خمیر پیتزا یکی از اجزای خیلی مهم در پخت پیتزا است اگه خمیری که درست می‌کنید نتیجه دلخواهتون رو بده، ترد و خوشمزه باشه و بافت مناسبی هم داشته باشه، به جذابیت ظاهری و مهم تر از اون به طعم پیتزای شما کمک خیلی زیادی میکنه.
    طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی اصلا کار سختی نیست. اگر روش کار رو بلد باشید خیلی راحت با صرف زمان اندک می‌تونید خمیری خوشمزه برای پیتزا آماده کنید. این خمیر برای انواع پیتزاها از جملهپیتزا مخلوط و پیتزا گوشت و قارچ مور استفاده قرار می‌گیرد.
    خمیر اصلی پیتزا تخم مرغ و شیر نداره و خیلی ترد و خوشمزست وقتی به خمیر پیتزا تخم مرغ و شیر اضافه میشه تبدیل به خمیر جادویی میشه که پخت پیتزا باهاش خوبه اما خمیر اصلی پیتزا نتیجه فوق العاده عالی‌تری بهتون میده.
    در این مطلب طرز تهیه خمیر پیتزای اصلی با بافتی عالی و ترد رو بهتون آموزش میدیم

    یک سوم از آب رو (۱ پیمانه آب ذکر شده در مواد اولیه) داخل ظرفی بریزین. دمای آب برای عمل آوری خمیرمایه باید حدود سی و پنج الی چهل درجه باشه اگه دماسنج ندارین نوک انگشتتون رو داخل آب بزنید باید کاملا گرمای آب رو حس کنید اما در عین حال دستتون نسوزه این دما برای عمل اومدن خمیر مایه مناسبه
    مخمر فوری و شکر (مخمر از شکر تغذیه میکنه و شروع به فعالیت میکنه این شکر نقش تغذیه مخمر رو داره و باعث شیرینی طعم خمیر نمیشه) رو به آب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و روی ظرف رو بپوشونید و ده دقیقه زمان بدین تا پف کنه و عمل بیاد.

    اضافه کردن شکر و خمیر مایه به آب در خمیر پیتزا

    در این فاصله نمک رو به آرد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه روغن مایع رو به آرد اضافه و مخلوط کنید.

    طرز تهیه خمیر پیتزا
    و بعد خمیر مایه عمل اومده رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه.

    طرز تهیه خمیر پیتزا

    حالا نوبت اضافه کردن دو سوم آب باقی موندست چون کیفیت آردها و گلوتن موجود در اونها متفاوته ممکنه همه آب مصرف بشه یا اضافه بمونه بنابراین آب رو کم اضافه میکنیم کمی که آب اضافه کردیم با قاشق مواد رو مخلوط میکنیم مواد حالت خرده نون به خودش میگیره.

    طرز آموزش خمیر پیتزا

    از اینجا به بعد از دست کمک میگیریم بازم کمی آب اضافه میکنیم و سعی میکنیم خمیر رو کم کم جمع کنیم و در نهایت با اضافه کردن مقدار بیشتری آب خمیر جمع میشه (برای من حدود یک چهارم پیمانه از یک پیمانه آب ذکر شده در مواد اولیه اضافه موند)

    خمیر پیتزا در خانه
    خمیر به دست اومده لطیف نیست و شکل یکدستی هم نداره اما چسبندگی هم نداره.
    خمیر رو روی صفحه کار قرار میدیم و با دست شروع به ورز دادن خمیر میکنیم با انگشت های یک دست پایین خمیر رو نگه دارین و با قسمت انتهایی دست خمیر رو به سمت جلو هل بدین و به عبارتی خمیر رو ورز بدین و سعی کنین خمیر رو اصلا چنگ نزنین کم کم و با ورز دادن مناسب، خمیر حالت یکدست پیدا میکنه و دیگه از ترک های روی خمیر خبری نیست و خمیر نرم تر میشه.
    حدود پنج الی ۷ دقیقه خمیر رو ورز بدین، بعد از اضافه کردن خمیر مایه به آرد ورز دادن خمیر باعث میشه گلوتن موجود در آرد باز بشه و در نهایت خمیر نرم و لطیف بشه بنابراین مرحله ورز دادن خمیر خیلی در کیفیت کار تاثیر داره و نباید حذفش کرد.
    بعد از ورز دادن، خمیر رو چونه کنید و کف ظرف رو کمی با روغن مایع چرب کنید و خمیر رو داخل ظرف قرار بدین و روی خمیر رو هم خیلی کم چرب کنید و بعد روی ظرف سلفون بکشید و روی اون رو با دستمال بپوشونید و در فضای محیط به مدت یک الی دو ساعت استراحت بدین.

    طرز درست کردن خمیر پیتزا

    ( ترجیحا فضای استراحت خمیر گرم و تاریک باشه مثل داخل کابینت یا داخل فر “خاموش”)
    بعد از استراحت حجم خمیر دو برابر میشه.
    خمیر رو با دست فشار بدین تا پف خمیر بخوابه و دوباره کمی ورز بدین تا هوای داخل خمیر کاملا خارج بشه.
    بسته به اندازه پیتزا میتونین خمیر رو دو قسمت یا چهار قسمت کنید و برای تهیه پیتزای بزرگ میتونین از کل خمیر استفاده کنید.
    برای تهیه دو عدد پیتزای سایز متوسط خمیر رو دو قسمت کنید و هر قسمت رو چونه کنید و روی صفحه کار با وردنه شروع به باز کردن خمیر کنید. صفحه کار نیازی به آردپاشی نداره و خمیر چسبنده نیست. سعی کنید هنگام باز کردن خمیر پیتزا خمیر شکل دایره خودش رو حفظ کنه. خمیر رو به ضخامت دلخواهتون باز کنید بعضی ها پیتزا رو با خمیر نازک و بعضی با خمیر ضخیم‌تر میپسندن.
    قالب مخصوص پیتزا رو خیلی کم با روغن جامد چرب کنید و یا داخل قالب کاغذ روغنی قرار بدین و چربش کنید.
    خمیر رو داخل قالب پهن کنید و حالا خمیر پیتزای شما آمادست تا مخلفات پیتزا رو روش بریزین و داخل فر قرار بدین.
    اگه قالب مخصوص پیتزا ندارین کف سینی فر کاغذ روغنی بذارین و کمی با روغن جامد چرب کنید و خمیر پیتزا رو بعد از باز کردن روی سینی قرار بدین.

    خمیر پیتزا برای پیتزا خانگی
    نکات تهیه خمیر پیتزا:

    روش تهیه خمیر پیتزا خانگی تا حدودی مانند خمیر پیراشکی است. امیدواریم از این دستور لذت برده باشید. اگر در تهیه نان پیتزا به روش خانگی مشکل داشتید و نوع آماده آن هم در دسترس نبود، می‌توانید از پیتزا با نان ساندویچ استفاده کنید.

    منبع مطلب : blog.okala.com

    مدیر محترم سایت blog.okala.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید