توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    خوراکی های مفید و غیرمفید کلاس اول

    1 بازدید

    خوراکی های مفید و غیرمفید کلاس اول را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    زنگ علوم (خوراکی های مفید و غیر مفید)

    یک کیسه نایلون بزرگ هم به گوشه دیوار آویزان کردم. و گفتم بچه این سطل زباله است . همه هاج و واج من را نگاه می کردند. تا از آنها سوال کردم که بچه ها کدام یک از خوراکی هایی که روی میز هستند برای سلامتی ما مضرند. همه گفتند: چیپس ، پفک ، آدامس ، شکلات و ... من هم یکی یکی آنها را به سطل زباله نایلونی منتقل کردم.

    بعد از بچه ها پرسیدم که چه چیزهایی بر روی میز باقی ماندند.آنها هم یکی یکی نام بردند.دو باره پرسیدم آیا این مواد برای سلامتی ما مفید هست ؟ همه با هم و یک صدا گفتند: بله . سپس هم در مورد خواص این خوراکی ها و معرفی گروه های غذایی (لبنیات ، غلات ...) صحبت کردم.

    منبع مطلب : avale-sarayeelm.blogfa.com

    مدیر محترم سایت avale-sarayeelm.blogfa.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    خوراکیهای مفید و مضر | اشنایی با خوراکیهای مفید و مضر برای سلامتی بدن

    خوراکیهای مفید و مضر | اشنایی با خوراکیهای مفید و مضر برای سلامتی بدن

    همه ما تقریبا با مواد غذایی سالم و ناسالم آشنایی داریم و می دانیم مثلا نوشابه ها و حتی فست فود ها چگونه می تواند فقط باعث اضافه وزن و در ادامه باعث انواع بیماری ها در سنین بالا برای ما بشوند. با پرشین وی همراه باشید تا خوراکیهای مفید و مضر را بشناسید.

    معرفی خوراکیهای مفید و مضر

    آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می
    شود. آیا می دانید ساندیسها, نوشابه ها, بیسکویتها, کیکها و… با قندهای مصنوعی چون
    ساخارین که ۱۰۰۰ برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد
    و کلیه می باشد.

    آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها, ساندیس ها, کیکها, آدامسها و…
    همه سرطان زا هستند.

    آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که
    کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و…میشود که کشنده است.

    آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمیشود و آب لیمو صنعتی
    از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن
    محتوای آب لیمو می باشد.

    اغذیه ی فوق العاده مضر که به هیچ وجه مصرف نشود :

    ۱ روغن نباتی

    ۲ روغن مایع

    ۳ کره ی گیاهی

    ۴ نوشابه

    ۵  گوشت گاو و گوساله

    .۶ سیگار

    ۷ سس مایونز

    ۸ ماکارونی

    ۹ سوسیس و کالباس

    ۱۰ موز

    ۱۱ پیتزا و همبرگر

    ۱۲ پفک و چیبس

    آشنایی با خوراکیهای مفید و مضر

    آیا می دانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی
    تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماریهای ایسکمیک قلبی می شود و شعار
    ((کره مارگارین (گیاهی) دوست قلب شما)) فریب افکار عمومیست.

    آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از
    ۷ ساعت حل می شود).

    آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است.

    آیا می دانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته میباشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات
    تا ۷ بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه
    هر نفر ۲ عدد می باشد. … و اما چه کنیم؟

    بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است.روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست.

    معرفی خوراکیهای مفید و مضر

    بهترین نان نانهای سبوس دار است مثل نان سنگک بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و…
    می باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشورما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها
    توصیه می شود مثل(چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن,استخودوس,…
    ) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده از خرما, ارده شیره انواع میوه ها کشمش, توت خشک,عسل بسیار بجاست.
    بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا میشود ظرف سنگی و مسی می باشد و رایج درکشورمان بوده است.

    بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند(مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی
    بوده است) غذاهای خورشی سنتی,غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و
    لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود(اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس
    دست ساز طبیعی (مخلوط تخم مرغ وسرکه) بطور تازه قابل استفاده است.کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن
    میوه در غیر فصل آن خودداری شود.ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است.پوست میوه ها بعنوان
    ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است
    میو ها و سبزی جات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند

    و فقط سنگ نمک و پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند.استفاده از
    چوب مسواک(بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی کننده طبیعی و مالش
    دهنده لثه ها خواهند بود.

    با سنگ نمک بیشتر آشنا شوید

    ـ پزشکان یونان باستان، به بیماران مبتلا به مشکلات تنفسی پیشنهاد می دادند که بخار خارج شده از آب نمک را نفس بکشند.

    ـ در نسخه های پزشکی رومی، ذکر شده است که املاح نمک برای سلامت بسیار مفیدند.

    ـ در جنگ جهانی دوم، پزشکان آلمانی برای درمان سربازان بیمار، از غارهایی که حاوی نمک فراوان
    بودند، استفاده می کردند و این بیماران را به آن غارهای نمکی منتقل می کردند.

    ـ در سال ۱۹۹۹ در لیتوانی، ۲۵۰ کودک و ۵۰۰ بزرگسال که به مشکلات تنفسی دچار بودند، در هر روز
    یک ساعت از سنگ نمک دریایی استفاده کردند و از هر ۱۰ نفر، ۹ نفر بهبود یافتند.

    هیپوکراتس Hypokrats طبیبی یونانی بود که به خواص استنشاق بخار آب‌نمک اشاره کرده و آن را برای
    امراض تنفسی سودمند تشخیص داده بود.

    سنگ نمک دراسترالیا، چین، کشورهای عربی و اروپا با کاربردهای تزئینی و درمانی مورد استفاده قرار
    می‌گیرد. دانشگاه نیوساوت ولز در شهر سیدنی استرالیا هم خواص درمانی سنگ نمک را تأیید کرده است.

    شعار سال ـ میزان

    منبع مطلب : persianv.com

    مدیر محترم سایت persianv.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    خوراکی‌های مفید و مضر برای دانش آموزان

    خوراکی‌های مفید و مضر برای دانش آموزان

    به گزارش بولتن نیوز، محمد کاظم زاده با اشاره به اینکه سال‌هایی که کودک در مدرسه ابتدایی می‌گذراند، از نظر تغذیه دوره مهمی است، اظهار داشت: رشد کودک در این سنین ادامه دارد، اگرچه سرعت رشد او کمتر از سال‌های اول زندگی است، ولی باید توجه داشت که هر مرحله از رشد، وابسته به مرحله قبل بوده و مرحله بعد را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

    وی با اشاره به مهم بودن تعادل و تنوع غذایی در این سنین افزود: اصولا دانش‌آموزان به سه وعده غذایی اصلی و دو میان‌ وعده در طول روز نیاز دارند و باید از همه گروه‌های غذایی شامل شیر، لبنیات، گوشت، حبوبات، سبزیجات، میوه ‌جات و گروه نان و غلات مصرف کنند.

    کاظم زاده با تاکید بر نقش موثر وعده صبحانه در سلامت جسمی و فکری دانش‌آموزان اظهار کرد: به دنبال نخوردن غذا در طی خواب شب، اگر دانش‌آموز صبحانه نخورد، به دلیل پایین افتادن قند خون، توانایی و شرایط لازم را برای یادگیری مطالب در مدرسه نخواهد داشت.

    وی افزود: دانش‌آموزانی که صبحانه نمی‌خورند، کم ‌دقت، خسته و بی‌حوصله هستند و نمی‌توانند کمبود انرژی، ویتامین‌ها و املاح معدنی را با خوردن وعده‌های غذایی دیگر جبران کنند. بنابراین مادران باید هر روز صبح، صبحانه کودک خود را قبل از این‌که به مدرسه برود، آماده کنند.

    وی با اشاره به اهمیت تهیه میان ‌وعده‌های مناسب و مغذی گفت: در ساعات نزدیک ظهر، کودک ممکن است گرسنه شود و این گرسنگی، نشستن سر کلاس را برای او غیر قابل تحمل‌ می ‌کند.

    غذاهای مضر

    مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان، افراط در مصرف شکلات و شیرینی را موجب بی ‌اشتهایی و سیری کاذب در کودکان برشمرد و اظهار کرد: استفاده از موارد یاد شده دانش آموز را از مصرف غذاهای اصلی بازداشته و موجب اختلال رشد در آنها خواهد شد.

    وی توصیه کرد: بهتر است در منزل، شکلات و شیرینی نگه ندارید تا به این ترتیب، دسترسی دائمی کودکان به این نوع مواد کاهش یابد. از دادن شکلات و شیرینی به عنوان جایزه یا تغذیه به کودکان خودداری کنید.

    کاظم زاده، مصرف بی ‌رویه تنقلات کم ‌ارزش را یکی دیگر از مشکلات دانش‌آموزان بیان کرد و افزود: متاسفانه بعضی از تنقلات تجارتی مانند انواع پفک و چیپس به ‌طور بی‌رویه از سوی کودکان و دانش‌آموزان مصرف می‌شوند.

    کاظم زاده یاد آور شد: مصرف پفک به ویژه قبل از وعده‌های غذایی به دلیل ایجاد سیری کاذب، کودکان را از خوردن غذاهای اصلی که باید مواد مغذی مورد نیاز رشد کودک تامین کنند، باز می‌دارد. از سوی دیگر نمک، ذائقه کودک را به خوردن غذاهای شور عادت می‌دهد.

    وی افزود: همواره به والدین توصیه می‌کنیم که کودکان را به مصرف تنقلات سنتی مثل نخودچی و کشمش، گردو، بادام،‌پسته، گندم برشته، برنجک، عدس برشته شده، توت خشک، انجیر خشک و برگه‌ها تشویق کنند و سر سفره به جای نوشابه، برای افراد خانواده از دوغ استفاده کنند.

    مواد غذایی لازم‌

    کاظم زاده، میزان انرژی مورد نیاز کودکان مدرسه‌ ای را به علت تفاوت در اندازه بدن، میزان تحرک و سرعت رشد، متفاوت برشمرد و اظهار کرد: اگر انرژی مورد نیاز کودکان از طریق کربوهیدرات و چربی تامین نشود، پروتئینی که باید صرف رشد و ترمیم بافت ‌های بدن ‌شود، برای تامین انرژی به مصرف می‌رسد.

    وی شایع‌ترین کمبودهای ویتامینی در این دوران را کمبود ویتامین A و D و شایع‌ترین کمبودهای املاح، کمبود ید، آهن و کلسیم بیان و تاکید کرد: هویج، منبع ارزانی از ویتامین A است و والدین می‌توانند از آن در برنامه غذایی روزانه کودک شان استفاده کنند.

    کاظم زاده به اهمیت دریافت مقادیر کافی کلسیم از طریق برنامه غذایی روزانه در سنین مدرسه و بلوغ برای حفظ تراکم طبیعی استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان در بزرگسالی اشاره کرد و افزود: بستنی و شیر پاستوریزه، منبع خوبی از کلسیم هستند و مصرف آنها در میان‌ وعده کودکان در تامین بخشی از کلسیم مورد نیاز کودکان موثر است.

    این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، نان و پنیر را میان ‌وعده مناسب دیگری برای تامین کلسیم برشمرد که همراه سبزی، گوجه ‌فرنگی، خیار یا گردو، یک میان‌وعده سالم و مغذی برای دانش ‌آموزان به شمار می‌رود.

    کاظم زاده با اشاره به نقش پر اهمیت خانواده‌ها در تامین تغذیه دانش آموزان اظهار کرد: تغذیه دانش‌آموز از هر جا که تهیه شود، نوع و کیفیت آن مهم است. این کیفیت تنها مربوط به مدرسه نیست. تغذیه چه در خانه، چه در مدرسه و چه در راه مدرسه باید مورد توجه قرار گیرد و این مسئله تنها از طریق آموزش صحیح به خانواده‌ها امکان ‌پذیر است.

    توجه به تغذیه فرزندان از مهم‌ترین وظایف والدین است، زیرا فرهنگ و عادات غذایی در خانه شکل می ‌گیرد و در مدرسه تثبیت می ‌شود.

    مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تاکید کرد: نمی‌توان کودکان را از خرید مواد خوراکی در راه مدرسه منع کرد، ولی می‌توان آنها را متقاعد کرد تا از مصرف مواد مضر برای بدن شان خودداری کنند که این امر می‌تواند با عرضه غذاهای مناسب بر سر سفره در خانه آغاز شود و در مدرسه ادامه یابد.

    بوفه مدرسه مهم است

    کاظم زاده در ادامه به بوفه مدارس اشاره کرد و گفت: بهداشت بوفه مدارس، سلامت فروشندگان بوفه و مواد غذایی موجود در آن موضوعی است که در سلامت دانش‌آموزان که در واقع مشتریان بوفه‌ها هستند، تاثیر زیادی دارد و توجه به آن، در واقع توجه به سلامت نسل جوان و آینده ی کشور است.

    وی با بیان اینکه متاسفانه والدین از خصوصیات بوفه استاندارد، ویژگی‌های خوراکی‌ هایی که در آن عرضه می‌شود و یا اینکه بوفه‌ها چه باید داشته باشند اطلاعی ندارند، افزود: بوفه قسمتی از تشکیلات یک مدرسه است، پس نظارت مدیر مدرسه روی این بخش ضروری است. همچنین وزارت بهداشت با فرستادن ماموران بهداشت به مدارس می‌تواند از بسیاری از بیماری‌هایی که ممکن است از طریق مواد غذایی ناسالم به دانش‌آموزان سرایت کند، جلوگیری به عمل آورد.

    منبع مطلب : www.bultannews.com

    مدیر محترم سایت www.bultannews.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 17 روز قبل
    1

    عالی بود

    1
    ناشناس 17 روز قبل

    بله عالی 🌺🌺🌺

    ناشناس 8 ماه قبل
    1

    .

    برای ارسال نظر کلیک کنید