توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    حدیث در مورد حضرت زینب سلام الله

    1 بازدید

    حدیث در مورد حضرت زینب سلام الله را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    خبرگزاری شبستان

    خبرگزاری شبستان

    به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، ۱۵ رجب المرجب، سالروز وفات پیام آور کربلا، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است؛ این مناسبت، به ویژه در سال های اخیر و به جهت تقارن با آخرین روز اعتکاف بسیار مورد توجه قرار گرفته و بهانه ای برای پرداختن بیشتر به شخصیت والای آن بانوی بزرگوار و نیز عرض توسل به ایشان شده است.

    حضرت زینب(سلام الله علیها) پس از بازگشت از شام و رجعت به مدینه، همواره در مجالس خود از راه امام حسین(علیه السلام ) و مصایب عاشورا سخن می ‏راند و مردم را علیه حکومت جور تحریک می‏ کرد. کم کم کار به جایی رسید که اقامت آن حضرت در مدینه با مخالفت والی شهر روبرو گردید و ایشان عازم شام شد.

    سرانجام آن حضرت در سن ۵۶ سالگی به سرای باقی شتافت. محل دفن آن بانوی مجلله مورد اختلاف است و برخی شام، مدینه و عده ‏ای مدفن ایشان را در سرزمین مصر می‏ دانند.

    این مناسبت بهانه ای شد تا با مراجعه به حدیث نت، از پایگاه های معتبر معارفی، احادیثی درباره آن حضرت جستجو کنیم که در زیر به آن اشاره می شود.

    پیامبرصلی الله علیه وآله فرمودند: هر کس بر مصیبت‏ های این دختر (زینب‏ علیها السلام) بگرید ، همانند کسی است که بر برادرانش ، حسن و حسین‏ علیهما السلام ، گریسته باشد.(وفیات الأئمه، ص ۴۳۱ )

    امام حسین‏ علیه السلام می فرمایند: ای خواهرم ! مرا در نماز شب فراموش نکن( وفیات الأئمه، ص ۴۴۱)

    امام سجّادعلیه السلام  فرمودند: عمّه ‏ام زینب، با وجود همه مصیبت‏ ها و رنج‏هایی که در مسیرمان به سوی شام به او روی آورد، حتّی یک شب اقامه نماز شب را فرو نگذاشت(همان)

    امام سجّادعلیه السلام در روایت دیگری می فرماید: [ای زینب !] تو ، بحمداللَّه، عالمی هستی که نزد کسی تعلیم ندیدی و دانایی هستی که نزد کسی نیاموختی( بحار الأنوار ، ج ۴۵ ، ص ۱۶۴ ) و نیز در جای دیگر به نقل از آن حضرت آمده است: او هیچ گاه چیزی از امروز برای فردای خود نیندوخت.( وفیات الأئمه ، ص ۴۴۱)

    شاید یکی از عمیق ترین جملاتی که اهل علم باید کتاب ها درباره آن بنویسند، فرمایش خود آن بانو در کربلاست که فرمودند: ما رأیت الا جمیلا؛ هیچ چیز جزء زیبایی ندیدم.

    منبع مطلب : shabestan.ir

    مدیر محترم سایت shabestan.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    یازده حدیث خواندنی و گهربار از زینب کبری (س)

    به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترتگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت زینب کبری (س) سومین فرزند امام علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) و نوه گرامی پیامبر اکرم (ص)، روز پنجم جمادی الاول سال پنجم هجری قمری در مدینه به دنیا آمدند. ایشان به دلیل اینکه صاحب دانش و علمی بودند که از جانب خدا به آن حضرت اختصاص داده شده بود، دارای مقام و منزلت خاصی در میان اعراب بودند. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد ایشان داشتن علم حدیث است.

    گزیده‌ای از احادیث حضرت زینب کبری (س)

    حدیث اول؛

    قالَتْ (علیها السلام): إنْ کُنْتَ تَعْمَلُ بما امَرْناکَ وَ تَنْتَهی عَمّا زَجَرْناکَ عَنْهُ، قَانْتَ مِنْ شیعَتِنا، وَ إلاّ فَلا.

    فرمود: اگر آنچه را که ما ـ اهل بیت عصمت و طهارت ـ دستور داده ایم عمل کنی و از آنچه نهی کرده ایم خودداری نمایی، تو از شیعیان ما هستی وگرنه خیر.

    حدیث دوم؛

    قالَتْ (علیها السلام): مَنْ اصْعَدَ إلیَ اللّهِ خالِصَ عِبادَتِهِ، اهْبَطَ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ لَهُ افْضَلَ مَصْلَحَتِهِ.

    فرمود: هرکس عبادات و کار‌های خود را خالصانه برای خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت‌ها و برکات خود را برای او تقدیر می‌نماید

    حدیث سوم؛

    قالَتْ (علیها السلام): إنَّ السَّعیدَ کُلَّ السَّعید، حَقَّ السَّعید مَنْ احَبَّ عَلیّاً فی حَیاتِهِ وَ بَعْدَ مَوْتِهِ.

    فرمود: همانا حقیقت و واقعیت تمام سعادت‌ها و رستگاری‌ها در دوستی با علیّ (علیه السلام) در زمان حیات و پس از رحلتش خواهدبود.

    حدیث چهارم؛

    قالَتْ (علیها السلام): شیعَتُنا مِنْ خِیارِ اهْلِ الْجَنَّهِ وَکُلُّ مُحِبّینا وَ مَوالی اَوْلیائِنا وَ مُعادی اعْدائِنا وَ الْمُسْلِمُ بقَلْبهِ وَ لِسانِهِ لَنا.

    فرمود: شیعیان و پیروان ما و همچنین دوستداران اولیای ما و آنان که دشمن دشمنان ما باشند و نیز آن هایی که با قلب و زبان تسلیم ما هستند، بهترین افراد بهشتیان خواهند بود.

    حدیث پنجم؛

    قالَتْ (علیها السلام): جَعَلَ اللّهُ الاْیمانَ تَطْهیراً لَکُمْ مِنَ الشّـِرْکِ، وَ الصَّلاهَ تَنْزیهاً لَکُمْ مِنَ الْکِبْرِ، وَ الزَّکاهَ تَزْکِیَهً لِلنَّفْس، وَ نِماءً فِی الرِّزقِ، وَ الصِّیامَ تَثْبیتاً لِلاْخْلاصِ، وَ الْحَّجَ تَشْییداً لِلدّینِ

    فرمود: خداوند سبحان، ایمان و اعتقاد را برای طهارت از شرک و نجات از گمراهی‌ها و شقاوت‌ها قرار داد؛ و نماز را برای خضوع و فروتنی و پاکی از هر نوع تکّبر، مقرّر نمود؛ و زکات (و خمس) را برای تزکیه نفس و توسعه روزی تعیین نمود؛ و روزه را برای استقامت و اخلاص در اراده لازم دانست؛ و حجّ را برای استحکام اساس شریعت و بنای دین اسلام واجب نمود.

    حدیث ششم؛

    قالَتْ (علیها السلام): خَیْرٌ لِلِنّساءِ انْ لا یَرَیْنَ الرِّجالَ وَ لا یَراهُنَّ الرِّجالُ.

    فرمود: بهترین چیز برای حفظ شخصیت زن آن است که مردی را نبیند و نیز مورد مشاهده مردان قرار نگیرد.

    حدیث هفتم؛

    قالَتْ (علیها السلام): حُبّبَ إلَیَّ مِنْ دُنْیاکُمْ ثَلاثٌ: تِلاوَهُ کِتاب اللّهِ، وَالنَّظَرُ فی وَجْهِ رَسُولِ اللّهِ، وَالاْنْفاقُ فی سَبیلِ اللّهِ.

    فرمود: سه چیز از دنیا برای من دوست داشتنی است: تلاوت قرآن، نگاه به صورت رسول خدا؛ و انفاق و کمک ـ به نیازمندان ـ در راه خداوند متعال.

    حدیث هشتم؛

    قالَتْ (علیها السلام): الْزَمْ رِجْلَها، فَإنَّ الْجَنَّهَ تَحْتَ اقْدامِها، و الْزَمْ رِجْلَها فَثَمَّ الْجَنَّهَ.

    فرمود: همیشه در خدمت مادر و پایبند او باش، چون بهشت زیر پای مادران است؛ و نتیجه آن نعمت‌های بهشتی خواهد بود.

    حدیث نهم؛

    قالَتْ (علیها السلام): اَلْبُشْری فی وَجْهِ الْمُوْمِنِ یُوجِبُ لِصاحِبهِ الْجَنَّهَ، وَ بُشْری فی وَجْهِ الْمُعانِد یَقی صاحِبَهُ عَذابَ النّارِ.

    فرمود: تبسّم و شادمانی در برابر مومن موجب دخول در بهشت خواهد گشت و نتیجه تبسّم در مقابل دشمنان و مخالفان سبب ایمنی از عذاب خواهد بود.

    حدیث دهم؛

    قالَتْ (علیها السلام): لا یَلُومَنَّ امْرُءٌ إلاّ نَفْسَهُ، یَبیتُ وَ فی یَدهِ ریحُ غَمَر.

    فرمود: کسی که بعد از خوردن غذا، دست‌های خود را نشوید دست هایش آلوده باشد، ـ چنانچه ناراحتی برایش بوجود آید ـ کسی جز خودش را سرزنش نکند.

    حدیث یازدهم؛

    قالَتْ (علیها السلام): إنَّ اللّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمیعاً وَلایُبالی.

    فرمود: همانا خداوند متعال تمامی گناهان بندگانش را می‌آمرزد و از کسی باکی نخواهد داشت.

    حدیث دوازدهم؛

    قالَتْ (علیها السلام): خابَتْ اُمَّهٌ قَتَلَتْ إبْنَ بنْتِ نَبیِّها.

    فرمود: رستگار و سعادتمند نخواهند شد آن گروهی که فرزند پیامبر خود را به قتل رسانند.

    انتهای پیام/

    منبع مطلب : www.yjc.ir

    مدیر محترم سایت www.yjc.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 2 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    -1
    ناشناس 20 روز قبل

    باسلام ودرودبرپیامبرخداوخاندانش

    برای ارسال نظر کلیک کنید