جمع آوری اطلاعات صفحه ۱۲ علوم نهم
جمع آوری اطلاعات صفحه ۱۲ علوم نهم را از سایت پست روزانه دریافت کنید.
بایگانیهای اطلاعات جمع اوری کنید علوم نهم در مورد کاربرد انواع پلاستیک، ویژگی ها، میزان تولید سالیانه و کد بازگردانی آن ها اطلاعاتی را جمع آوری کنید - انشا باز
جمع آوری اطلاعات علوم نهم
تحقیق در مورد کاربرد انواع پلاستیک ویژگی ها میزان تولید سالیانه و کد بازگردانی آن ها اطلاعاتی را جمع آوری کنید
با مراجعه به منابع معتبر درباره کاربرد انواع پلاستیک، ویژگی ها، میزان تولید سالیانه و کد بازگردانی آن ها اطلاعاتی را جمع آوری کنید و به کلاس په گزارش دهید؟
پلاستیک ها به علت عایق حرارت و براق بودن، وزن سبک، ضد آب بودن واستحکام بالا کاربرد بسیار گسترده ای دارند.
کاربرد پلاستیک ها:
۱-ترموپلاست ها: به دفعات می توان با گرم و سرد کردن، پلاستیک را نرم یا سخت کرد. مانند نایلون، پلی اتیلن، قطعات اتصال زانو، پی وی سی بسته بندی، لوازم آشبزخانه، فیلم، دنده ماشین، الیاف مصنوعی، واشرها و..
۲-ترموست ها: بر اثر حرارت تغییر شکل نمی دهند و مقاومت بالایی در برابر حرارت دارند مانند: لاستیک تایر، لنت ترمز، ملامین، فایبرگلاس، لوله ها، عایق الکتریکی و..
۳-الاستومرها: دارای حالت کشسانی هستند و پس از برداشتن نیرویی که باعث تغییر شکل آن ها شده به حالت اولیّه برمی گردند.
میزان مصرف:
سالانه حدود۳۰۰هزار میلیون تن پلاستیک در جهان تولید می شود که ۱۷ هزارتن آن در ایران تولید می شود که فقط ۱۰/۰ آن را می توان بازیافت کرد.
کد بازگردانی:
بازیافت پلاستیک یا جمعآوری پلاستیکهای خرد و مصرفشده و تبدیل آنها به محصولات مفیدی که بعضی مواقع با فرم اولیه کاملا متفاوت است، کار آسانی نیست.
ذوب کردن بطریهای آب و تبدیل آنها به میز و صندلی خوشبینانهترین بخش است.
کدها و اعداد نشاندهنده نوع رزین پلاستیک است که به تفکیکشان از هم کمک میکنند.
کدها عبارتند از:
۱- PETE (پلاستیک کد ۱): پلیاتیلن ترفتالات، قابل بازیافتترین و معمولترین پلاستیک است که به عنوان بطریهای آب، نوشابه و ظرفهای یکبار مصرف و غیره استفاده میشود. محکم و در برابر گرما مقاوم است و با بازیافت به بطریهای آب، ساک، لباس، کفش، روکش مبل، فیبرهای پلیاستر و غیره تبدیل میشود.
۲- HDPE (پلاستیک کد ۲): پلیاتیلن با غلظت بالا که بهراحتی و به سرعت بازیافت میشود. پلاستیک نوع خشک است اما زود شکل میگیرد و معمولا در قوطی شویندهها، بطریهای شیر، قوطیهای آبمیوه، کیسههای زباله و غیره به کار میرود. با بازیافت تبدیل به لولههای پلاستیکی، قوطی شویندهها، خودکار، نیمکت و غیره میشود.
۳- PVC (پلاستیک کد ۳): پلیوینیل کلوراید سخت بازیافت میشود. با آن که محیط زیست و سلامت افراد را به خطر میاندازد، هنوز در همه جا در لولهها، میزها، اسباببازیها و بستهبندی و غیره به چشم میخورد. PVC بازیافت شده به عنوان کفپوش، سرعتگیر، پنل و گل پخشکن ماشین استفاده میشود.
۴- LDPE (پلاستیک کد ۴): پلیاتیلن با غلظت پایین است. ویژگی آن قابلانعطاف بودنش است. معمولا در نخهای شیرینی، بستهبندی، قوطیهای فشاری، کاورهای خشکشویی به کار میرود. بعد از بازیافت به عنوان بستههای حمل نامه، سطلهای زباله، سیمبند و غیره استفاده میشود.
۵- PP (پلاستیک کد ۵): پلیپروپیلن با غلظت پایین و در برابر حرارت فوقالعاده مقاوم است. به عنوان نی، درهای بطری و قوطی استفاده میشود. PP بازیافت شده در چراغ راهنمایی و رانندگی، پارو، جای پارک دوچرخه و قفسههای کشویی کاربرد دارد.
۶- PS (پلاستیک کد ۶): پلیاستایرن که به فوم معروف است در ظروف یکبار مصرف دردار و غیره به کار میرود. فوقالعاده سبک ولی حجیم است. PS به دلیل آن که گرما را زیاد منتقل نمیکند، کاربرد زیادی دارد. با آن که این ماده جزو برنامههای بازیافت شهرداریها نیست اما میتواند به عایقهای حرارتی، شانههای تخممرغ، خط کش و ظروف پلاستیکی تبدیل شود.
۷- سایر موارد (پلاستیک کد ۷): سایر پلاستیکها مانند پلیاورتان میتوانند ترکیبی از پلاستیکهای فوق باشند. جزو بازیافت نیستند. محصولات با کد ۷ میتوانند هر چیز از زین دوچرخه گرفته تا ظرفهای ۵ گالنی را شامل شوند. بسیاری از بازیافتکنندگان، پلاستیک با این کد را قبول نمیکنند اما رزین این پلاستیکها قابل تبدیل به الوارهای پلاستیکی و مواد سفارشی هستند.
(بیشتر…)
منبع مطلب : enshabaz.ir
مدیر محترم سایت enshabaz.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.جمع آوری اطلاعات صفحه 12 علوم نهم
جمع آوری اطلاعات صفحه 12 علوم نهم
با مراجعه به منابع معتبر درباره کاربرد انواع پلاستیک ، ویژگی ها ، میزان تولید سالیانه و کد بازگردانی آنها اطلاعاتی را جمع آوری کنید و به کلاس گزارش دهید
پلاستیک به دستهای از مواد مصنوعی و یا نیمه مصنوعی گویند که از فرایند بسپارش یا پلیمریزاسیون بدست میآیند. پلاستیکها دستهای از بسپارهای افزایشی یا تراکمی هستند. پلاستیکها را میتوان به شکلهای مختلف درآورد.
(برای دریافت پاسخ کامل در 5 صفحه فارسی بدون تبلیغات در یک فایل word و pdf لازم است از لینک پایین این فایل را خریداری کنید.)
1: پلیاتیلن ترفتالات، قابل بازیافتترین و معمولترین پلاستیک است که به عنوان بطریهای آب، نوشابه و ظرفهای یکبار مصرف و غیره استفاده میشود. محکم و در برابر …
(برای دریافت پاسخ کامل در 5 صفحه فارسی بدون تبلیغات در یک فایل word و pdf لازم است از لینک پایین این فایل را خریداری کنید.)
سایر پلاستیکها مانند پلیاورتان میتوانند ترکیبی از پلاستیکهای فوق باشند. جزو بازیافت نیستند. محصولات با کد…
(برای دریافت پاسخ کامل در 5 صفحه فارسی بدون تبلیغات در یک فایل word و pdf لازم است از لینک پایین این فایل را خریداری کنید.)
برای دریافت پاسخ کامل این تحقیق در فایل های word و pdf همراه با تصاویر مرتبط بدون تبلیغات، با قابلیت ویرایش و آماده ارائه به کلاس باید از طریق لینک زیر آن را خریداری کنید.
منبع مطلب : bistbama.ir
مدیر محترم سایت bistbama.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
... : اگه کمتر بود بهتر بود
ابولی : واسه بستن دهن معلم خوب بود
عقاب : کاش یکم جمع و جور تر بود
ناشناس : ممنون ولی کوتاه بود بهتر بود
ملیکا : کمی پاسخ هارا دقیق تر و کوتاه تر کنید
امیرمعراج : عالی
نا شناس: : سلام عالی بود ولی ای کاش کوتاه تر بود ماهمیشه برای نوشتن دنبال بهانه میگردیم ولی به هر حال عالی بود
۳۱۳ : خوب بود اما لطفا خلاصه کنید
امیر : ممنونم از اطلاعات خوبتون
ناشناس : عالی ممنونم ❤️
رضا مولائی : واقعا عالی است خیلی از شما تشکر می کنم ❤️❤️❤️❤️
گل یاس : عالی بود فقط ای کاش کمی کوتاه باشه
Dazi : ای کاش کوتاه تر بود
z : ممنون کع همکاری میکنن عالی بود فقط کوتا تر بود بهتر بود
زهره : کاربرد پلاستیک ها: ۱-ترموپلاست ها: به دفعات می توان با گرم و سرد کردن، پلاستیک را نرم یا سخت کرد. مانند نایلون، پلی اتیلن، قطعات اتصال زانو، پی وی سی بسته بندی، لوازم آشبزخانه، فیلم، دنده ماشین، الیاف مصنوعی، واشرها و.. ۲-ترموست ها: بر اثر حرارت تغییر شکل نمی دهند و مقاومت بالایی در برابر حرارت دارند مانند: لاستیک تایر، لنت ترمز، ملامین، فایبرگلاس، لوله ها، عایق الکتریکی و.. ۳-الاستومرها: دارای حالت کشسانی هستند و پس از برداشتن نیرویی که باعث تغییر شکل آن ها شده به حالت اولیّه برمی گردند. میزان مصرف: سالانه حدود۳۰۰هزار میلیون تن پلاستیک در جهان تولید می شود که ۱۷ هزارتن آن در ایران تولید می شود که فقط ۱۰/۰ آن را می توان بازیافت کرد. کد بازگردانی: بازیافت پلاستیک یا جمعآوری پلاستیکهای خرد و مصرفشده و تبدیل آنها به محصولات مفیدی که بعضی مواقع با فرم اولیه کاملا متفاوت است، کار آسانی نیست. ذوب کردن بطریهای آب و تبدیل آنها به میز و صندلی خوشبینانهترین بخش است. کدها و اعداد نشاندهنده نوع رزین پلاستیک است که به تفکیکشان از هم کمک میکنند. کدها عبارتند از: ۱- PETE (پلاستیک کد ۱): پلیاتیلن ترفتالات، قابل بازیافتترین و معمولترین پلاستیک است که به عنوان بطریهای آب، نوشابه و ظرفهای یکبار مصرف و غیره استفاده میشود. محکم و در برابر گرما مقاوم است و با بازیافت به بطریهای آب، ساک، لباس، کفش، روکش مبل، فیبرهای پلیاستر و غیره تبدیل میشود. ۲- HDPE (پلاستیک کد ۲): پلیاتیلن با غلظت بالا که بهراحتی و به سرعت بازیافت میشود. پلاستیک نوع خشک است اما زود شکل میگیرد و معمولا در قوطی شویندهها، بطریهای شیر، قوطیهای آبمیوه، کیسههای زباله و غیره به کار میرود. با بازیافت تبدیل به لولههای پلاستیکی، قوطی شویندهها، خودکار، نیمکت و غیره میشود. ۳- PVC (پلاستیک کد ۳): پلیوینیل کلوراید سخت بازیافت میشود. با آن که محیط زیست و سلامت افراد را به خطر میاندازد، هنوز در همه جا در لولهها، میزها، اسباببازیها و بستهبندی و غیره به چشم میخورد. PVC بازیافت شده به عنوان کفپوش، سرعتگیر، پنل و گل پخشکن ماشین استفاده میشود. ۴- LDPE (پلاستیک کد ۴): پلیاتیلن با غلظت پایین است. ویژگی آن قابلانعطاف بودنش است. معمولا در نخهای شیرینی، بستهبندی، قوطیهای فشاری، کاورهای خشکشویی به کار میرود. بعد از بازیافت به عنوان بستههای حمل نامه، سطلهای زباله، سیمبند و غیره استفاده میشود. ۵- PP (پلاستیک کد ۵): پلیپروپیلن با غلظت پایین و در برابر حرارت فوقالعاده مقاوم است. به عنوان نی، درهای بطری و قوطی استفاده میشود. PP بازیافت شده در چراغ راهنمایی و رانندگی، پارو، جای پارک دوچرخه و قفسههای کشویی کاربرد دارد. ۶- PS (پلاستیک کد ۶): پلیاستایرن که به فوم معروف است در ظروف یکبار مصرف دردار و غیره به کار میرود. فوقالعاده سبک ولی حجیم است. PS به دلیل آن که گرما را زیاد منتقل نمیکند، کاربرد زیادی دارد. با آن که این ماده جزو برنامههای بازیافت شهرداریها نیست اما میتواند به عایقهای حرارتی، شانههای تخممرغ، خط کش و ظروف پلاستیکی تبدیل شود. ۷- سایر موارد (پلاستیک کد ۷): سایر پلاستیکها مانند پلیاورتان میتوانند ترکیبی از پلاستیکهای فوق باشند. جزو بازیافت نیستند. محصولات با کد ۷ میتوانند هر چیز از زین دوچرخه گرفته تا ظرفهای ۵ گالنی را شامل شوند. بسیاری از بازیافتکنندگان، پلاستیک با این کد را قبول نمیکنند اما رزین این پلاستیکها قابل تبدیل به الوارهای پلاستیکی و مواد سفارشی هستند.
سونی : مطالب عالی و مفید ممنون
ناشناس : اگر کمتر بود خیلی بهتر بود
آیتک : دقیقاا
ناشناس : اگه خلاصه تر بود یکم عالی میشد ولی...
حسین : نمیدونم ، کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستند .
ناشناس : عالی بود
رسول : ممنون
امیر : عالی
امیر : ممنونم
Mohi : Awliiii
شیرین : ممنونم مچکر خوب بود
ناشناس : خوبه
پریناز : عالی بود
ناشناس : اگر کمتر بود خیلی بهتر بود
خوب : عالی
ممنون عالی بود دستت طلا
عالی
خیلی خوب بود ، ممنون
عالی
کاش کوتاه تر بود
به نظر من عالیه
بسیار عالی
سلام عالیه
خوبه دمتون گرم ممنون
به تو چه
عالی بود عشقی
عالی
خوب بود اما لطفا خلاصه کنید
باشه عالی بود بیست شدم
بسیار عالی
ممنون کع همکاری میکنن عالی بود فقط کوتا تر بود بهتر بود
عالی
کاش یکم جمع و جور تر بود
عالی بود
عالی بود
ممنون ولی کوتاه بود بهتر بود
عالی
عالی
ای کاش کوتاه تر بود
خوبه
واسه بستن دهن معلم خوب بود
اگر کمتر بود خیلی بهتر بود
اگر کمتر بود خیلی بهتر بود
اگه کمتر بود بهتر بود
مطالب عالی و مفید ممنون
عالی بود
خیلی خفن بود
عالی بود فقط ای کاش کمی کوتاه باشه
واقعا عالی است خیلی از شما تشکر می کنم ❤️❤️❤️❤️
خوبه
خوبه
خوب
ممنونم مچکر خوب بود
خوب بود
عالی
ممنونم ❤️
کاربرد پلاستیک ها:
۱-ترموپلاست ها: به دفعات می توان با گرم و سرد کردن، پلاستیک را نرم یا سخت کرد. مانند نایلون، پلی اتیلن، قطعات اتصال زانو، پی وی سی بسته بندی، لوازم آشبزخانه، فیلم، دنده ماشین، الیاف مصنوعی، واشرها و..
۲-ترموست ها: بر اثر حرارت تغییر شکل نمی دهند و مقاومت بالایی در برابر حرارت دارند مانند: لاستیک تایر، لنت ترمز، ملامین، فایبرگلاس، لوله ها، عایق الکتریکی و..
۳-الاستومرها: دارای حالت کشسانی هستند و پس از برداشتن نیرویی که باعث تغییر شکل آن ها شده به حالت اولیّه برمی گردند.
میزان مصرف:
سالانه حدود۳۰۰هزار میلیون تن پلاستیک در جهان تولید می شود که ۱۷ هزارتن آن در ایران تولید می شود که فقط ۱۰/۰ آن را می توان بازیافت کرد.
کد بازگردانی:
بازیافت پلاستیک یا جمعآوری پلاستیکهای خرد و مصرفشده و تبدیل آنها به محصولات مفیدی که بعضی مواقع با فرم اولیه کاملا متفاوت است، کار آسانی نیست.
ذوب کردن بطریهای آب و تبدیل آنها به میز و صندلی خوشبینانهترین بخش است.
کدها و اعداد نشاندهنده نوع رزین پلاستیک است که به تفکیکشان از هم کمک میکنند.
کدها عبارتند از:
۱- PETE (پلاستیک کد ۱): پلیاتیلن ترفتالات، قابل بازیافتترین و معمولترین پلاستیک است که به عنوان بطریهای آب، نوشابه و ظرفهای یکبار مصرف و غیره استفاده میشود. محکم و در برابر گرما مقاوم است و با بازیافت به بطریهای آب، ساک، لباس، کفش، روکش مبل، فیبرهای پلیاستر و غیره تبدیل میشود.
۲- HDPE (پلاستیک کد ۲): پلیاتیلن با غلظت بالا که بهراحتی و به سرعت بازیافت میشود. پلاستیک نوع خشک است اما زود شکل میگیرد و معمولا در قوطی شویندهها، بطریهای شیر، قوطیهای آبمیوه، کیسههای زباله و غیره به کار میرود. با بازیافت تبدیل به لولههای پلاستیکی، قوطی شویندهها، خودکار، نیمکت و غیره میشود.
۳- PVC (پلاستیک کد ۳): پلیوینیل کلوراید سخت بازیافت میشود. با آن که محیط زیست و سلامت افراد را به خطر میاندازد، هنوز در همه جا در لولهها، میزها، اسباببازیها و بستهبندی و غیره به چشم میخورد. PVC بازیافت شده به عنوان کفپوش، سرعتگیر، پنل و گل پخشکن ماشین استفاده میشود.
۴- LDPE (پلاستیک کد ۴): پلیاتیلن با غلظت پایین است. ویژگی آن قابلانعطاف بودنش است. معمولا در نخهای شیرینی، بستهبندی، قوطیهای فشاری، کاورهای خشکشویی به کار میرود. بعد از بازیافت به عنوان بستههای حمل نامه، سطلهای زباله، سیمبند و غیره استفاده میشود.
۵- PP (پلاستیک کد ۵): پلیپروپیلن با غلظت پایین و در برابر حرارت فوقالعاده مقاوم است. به عنوان نی، درهای بطری و قوطی استفاده میشود. PP بازیافت شده در چراغ راهنمایی و رانندگی، پارو، جای پارک دوچرخه و قفسههای کشویی کاربرد دارد.
۶- PS (پلاستیک کد ۶): پلیاستایرن که به فوم معروف است در ظروف یکبار مصرف دردار و غیره به کار میرود. فوقالعاده سبک ولی حجیم است. PS به دلیل آن که گرما را زیاد منتقل نمیکند، کاربرد زیادی دارد. با آن که این ماده جزو برنامههای بازیافت شهرداریها نیست اما میتواند به عایقهای حرارتی، شانههای تخممرغ، خط کش و ظروف پلاستیکی تبدیل شود.
۷- سایر موارد (پلاستیک کد ۷): سایر پلاستیکها مانند پلیاورتان میتوانند ترکیبی از پلاستیکهای فوق باشند. جزو بازیافت نیستند. محصولات با کد ۷ میتوانند هر چیز از زین دوچرخه گرفته تا ظرفهای ۵ گالنی را شامل شوند. بسیاری از بازیافتکنندگان، پلاستیک با این کد را قبول نمیکنند اما رزین این پلاستیکها قابل تبدیل به الوارهای پلاستیکی و مواد سفارشی هستند.
کمی پاسخ هارا دقیق تر و کوتاه تر کنید
Awliiii
ممنونم از اطلاعات خوبتون
ممنونم
عالی بود
عالی
عالی
نمیدونم ، کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستند .
قحنینییح
سلام ممنون از زحمات شما...من در این رابطه نظر و اطلاع خاصی ندارم با عذر پوزش از شما مراجعه کنندگان عزیز
عالی
ننن
گفت و گو کنید جوابش ؟
اگه خلاصه تر بود یکم عالی میشد ولی...
میگم ای خیلی زیاده یکم خلاصه کنین اخه ، منکه راضی نیستمو نمینویسمش
ممنون
ممنون
سلام خوبی
این واقعا عالیه
عالی ❤️❤️
عالی بود
عالی
متن ها عالی بود و یک تحقیق کامل بود👌
خوبه
اگه همین چیزی که نوشته برای ارسال نظر کلیک کنید حذف کنید عالی میشه
اگه همین چیزی که کنار صحفه اومده نوشته برای ارسال نظر کلیک کنید بره خیلی عالیه...
..