توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    تحقیق درباره ی سعدی برای کلاس ششم

    1 بازدید

    تحقیق درباره ی سعدی برای کلاس ششم را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    زندگی نامه ی سعدی

    سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند:

    مرا در نظامیه ادرار بود

    شب و روز تلقین و تکرار بود

    نکته در خور توجه، رفاه دانشمندان در این زمانه، بود. خواجه نظام الملک طوسی، نخستین کسی بود که مستمری ثابت و مشخصی برای مدرسین و طلاب مدارس نظامیه، تنظیم نمود. این امر، موجب شد تا اهل دانش، به لحاظ اجتماعی و اقتصادی، از جایگاه ویژه و امنیت خاطر فراوانی بهره‌مند شوند.[۴]

    غیر از نظامیه، سعدی در مجلس درس استادان دیگری از قبیل شهاب‌الدین عمر سهروردی نیز حضور یافت و در عرفان از او تأثیر گرفت. این شهاب الدین عمر سهروردی را نباید با شیخ اشراق، یحیی سهروردی، اشتباه گرفت. معلم احتمالی دیگر وی در بغداد ابوالفرج بن جوزی (سال درگذشت ۶۳۶) بوده‌است که در هویت اصلی وی بین پژوهندگان (از جمله بین محمد قزوینی و محیط طباطبایی) اختلاف وجود دارد. پس از پایان تحصیل در بغداد، سعدی به سفرهای گوناگونی پرداخت که به بسیاری از این سفرها در آثار خود اشاره کرده‌است. در این که سعدی از چه سرزمین‌هایی دیدن کرده میان پژوهندگان اختلاف نظر وجود دارد و به حکایات خود سعدی هم نمی‌توان بسنده کرد و به نظر می‌رسد که بعضی از این سفرها داستان‌پردازی باشد (موحد ۱۳۷۴، ص ۵۸)، زیرا بسیاری از آنها پایه نمادین و اخلاقی دارند نه واقعی. مسلم است که شاعر به عراق، شام و حجاز سفر کرده‌است[نیازمند منبع] و شاید از هندوستان، ترکستان، آسیای صغیر، غزنین، آذربایجان، فلسطین، چین، یمن و آفریقای شمالی هم دیدار کرده باشد.

    سعدی در حدود ۶۵۵ قمری به شیراز بازگشت و در خانقاه ابوعبدالله بن خفیف مجاور شد. حاکم فارس در این زمان اتابک ابوبکر بن سعد زنگی(۶۲۳-۶۵۸) بود که برای جلوگیری از هجوم مغولان به فارس به آنان خراج می‌داد و یک سال بعد به فتح بغداد به دست مغولان (در ۴ صفر ۶۵۶) به آنان کمک کرد. در دوران ابوبکربن سعدبن زنگی شیراز پناهگاه دانشمندانی شده بود که از دم تیغ تاتار جان سالم بدر برده بودند. در دوران وی سعدی مقامی ارجمند در دربار به دست آورده بود. در آن زمان ولیعهد مظفرالدین ابوبکر به نام سعد بن ابوبکر که تخلص سعدی هم از نام او است به سعدی ارادت بسیار داشت. سعدی بوستان را که سرودنش در ۶۵۵ به پایان رسید، به نام بوبکر سعد کرد. هنوز یکسال از تدوین بوستان نگذشته بود که در بهار سال ۶۵۶ دومین اثرش گلستان را بنام ولیعهد سعدبن ابوبکر بن زنگی نگاشت و خود در دیباچه گلستان می‌گوید. هنوز از گلستان بستان بقیتی موجود بود که کتاب گلستان تمام شد.[۳]

    سعدی جهانگردی خود را در سال ۱۱۲۶ آغاز نمود و به شهرهای خاور نزدیک و خاور میانه، هندوستان، حبشه، مصر و شمال آفریقا سفر کرد(این جهانگردی به روایتی سی سال به طول انجامید)؛ حکایت‌هایی که سعدی در گلستان و بوستان آورده‌است، نگرش و بینش او را نمایان می‌سازد. وی در مدرسه نظامیه بغداد دانش آموخته بود و در آنجا وی را ادرار بود. در سفرها نیز سختی بسیار کشید، او خود گفته‌است که پایش برهنه بود و پاپوشی نداشت و دلتنگ به جامع کوفه درآمد و یکی را دید که پای نداشت، پس سپاس نعمت خدایی بداشت و بر بی کفشی صبر نمود. آن طور که از روایت بوستان برمی آید، وقتی در هند بود، سازکار بتی را کشف کرد و برهمنی را که در آنجا نهان بود در چاله انداخت و کشت؛ وی در بوستان، این روش را در برابر همه فریبکاران توصیه کرده‌است. حکایات سعدی عموماً پندآموز و مشحون از پند و و پاره‌ای مطایبات است. سعدی، ایمان را مایه تسلیت می‌دانست و راه التیام زخم‌های زندگی را محبت و دوستی قلمداد می‌کرد. علت عمر دراز سعدی نیز ایمان قوی او بود.[۵]

    اختلاف نظر در تاریخ تولد و فوت

    بر اساس تفسیرها و حدس‌هایی که از نوشته‌ها و سروده‌های خود سعدی در گلستان و بوستان می‌زنند، و با توجه به این که سعدی تاریخ پایان نوشته شدن این دو اثر را در خود آن‌ها مشخص کرده‌است، دو حدس اصلی در زادروز سعدی زده شده‌است. نظر اکثریت مبتنی بر بخشی از دیباچهٔ گلستان است (با شروع «یک شب تأمل ایام گذشته می‌کردم») که براساس بیت «ای که پنجاه رفت و در خوابی» و سایر شواهد این حکایت، سعدی را در ۶۵۶ قمری حدوداً پنجاه‌ساله می‌دانند و در نتیجه تولد وی را در حدود ۶۰۶ قمری می‌گیرند. از طرف دیگر، عده‌ای، از جمله محیط طباطبایی در مقالهٔ «نکاتی در سرگذشت سعدی»، بر اساس حکایت مسجد جامع کاشغر از باب پنجم گلستان (با شروع «سالی محمد خوارزمشاه، رحمت الله علیه، با ختا برای مصلحتی صلح اختیار کرد») که به صلح محمد خوارزمشاه که در حدود سال ۶۱۰ بوده‌است اشاره می‌کند و سعدی را در آن تاریخ مشهور می‌نامد، و بیت «بیا ای که عمرت به هفتاد رفت» از اوائل باب نهم بوستان، نتیجه می‌گیرد که سعدی حدود سال ۵۸۵ قمری، یعنی هفتاد سال پیش از نوشتن بوستان در ۶۵۵ قمری، متولد شده‌است. بیشتر پژوهندگان (از جمله بدیع‌الزمان فروزانفر در مقالهٔ «سعدی و سهروردی» و عباس اقبال در مقدمه کلیات سعدی) این فرض را که خطاب سعدی در آن بیت بوستان خودش بوده‌است، نپذیرفته‌اند. اشکال بزرگ پذیرش چنین نظری آن است که سن سعدی را در هنگام مرگ به ۱۲۰ سال می‌رساند. حکایت جامع کاشغر نیز توسط فروزانفر و مجتبی مینوی داستان‌پردازی دانسته شده‌است، اما محمد قزوینی نظر مشخصی در این باره صادر نمی‌کند و می‌نویسد «حکایت جامع کاشغر فی‌الواقع لاینحل است». محققین جدیدتر، از جمله ضیاء موحد (موحد ۱۳۷۴، صص ۳۶ تا ۴۲)، کلاً این گونه استدلال در مورد تاریخ تولد سعدی را رد می‌کنند و اعتقاد دارند که شاعران کلاسیک ایران اهل «حدیث نفس» نبوده‌اند بنابراین نمی‌توان درستی هیچ‌یک از این دو تاریخ را تأیید کرد.

    آثار

    از سعدی آثار بسیاری در نظم و نثر برجای مانده‌است:

    از میان چاپ‌های انتقادی آثار سعدی دو تصحیح محمدعلی فروغی و غلامحسین یوسفی از بقیه معروف‌ترند.[نیازمند منبع]

    بوستان

    منبع مطلب : farhankhodadad.blogfa.com

    مدیر محترم سایت farhankhodadad.blogfa.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    تحقیق کوتاه در مورد سعدی

    تحقیق کوتاه در مورد سعدی

    تحقیق در مورد سعدی

    ابومحمد مُصلِح‌الدین بن عَبدُالله نامور به سعدی شیرازی و مشرف الدین (۵۸۵ یا ۶۰۶ – ۶۹۱ هجری قمری، برابر با: ۵۶۸ یا ۵۸۸ – ۶۷۱ هجری شمسی) شاعر و نویسنده پارسی‌گوی ایرانی است.

    آوازه او بیشتر به خاطر نظم و نثر آهنگین، گیرا و قوی اوست. جایگاهش نزد اهل ادب تا بدان‌جاست که به وی لقب استاد سخن و شیخ اجل داده‌اند. آثار معروفش کتاب گلستان در نثر و بوستان در بحر متقارب و نیز غزلیات و دیوان اشعار اوست که به این سه اثر کلیات سعدی می‌گویند.

    سعدی در شیراز زاده شد. وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد.

    سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسه نظامیه بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد).

    تحقیق کوتاه در مورد سعدی

    از سعدی آثار بسیاری در نظم و نثر برجای مانده‌است:

    بوستان: منظومه‌ای است حاوی حکایات اخلاقی.
    گلستان: به نثر مسجع.
    دیوان اشعار: شامل غزلیات و قصاید و رباعیات و مثنویات و مفردات و ترجیع‌بند و غیره (به فارسی) و چندین قصیده و غزل عربی.
    مواعظ: کتابی است چون دیوان اشعار.
    صاحبیه: مجموعه چند قطعه فارسی و عربی است که سعدی در ستایش شمس‌الدین صاحب دیوان جوینی، وزیر اتابکان سروده‌است.

    قصاید عربی سعدی حدود هفتصد بیت است که بیشتر محتوای آن غنا، مدح، اندرز و مرثیه‌است. قصاید فارسی در ستایش پروردگار و مدح و اندرز و نصیحت بزرگان و پادشاهان آمده‌است.

    قصاید بلند سعدی است که بیشتر آن در رثای آخرین خلیفه عباسی المستعصم بالله سروده شده‌است و در آن هلاکوخان مغول را به خاطر قتل خلیفه عباسی نکوهش کرده‌است.

    مفردات سعدی شامل مفردات و مفردات در رابطه با پند و اخلاق است.

    بوستان

    بوستان کتابی است منظوم در اخلاق در بحر متقارب (فعولن فعولن فعولن فعل) و چنان‌که سعدی خود اشاره کرده‌است نظم آن را در ۶۵۵ ه‍. ق. به پایان برده‌است. کتاب در ده باب تألیف و به ابوبکر بن سعد زنگی تقدیم شده‌است. معلوم نیست خود شیخ آن را چه می‌نامیده‌است. در بعضی آثار قدیمی به آن نام «سعدی‌نامه» داده‌اند.

    تحقیق کوتاه در مورد سعدی

    بعدها، به قرینه نام کتاب دیگر سعدی (گلستان) نام بوستان را بر این کتاب نهادند.

    آنچه عیان است اینکه بوستان بر سبک مثنوی حماسی سروده شده و احتمالاً سعدی آن‌را به تقلید از فردوسی و بر وزن شاهنامه سروده‌است.

    غزلیات سعدی در چهار کتاب طیبات، بدایع، خواتیم و غزلیات قدیم گردآوری شده‌است.
    نمونه‌هایی از غزل‌های سعدی

    نه طریق دوستانست و نه شرط مهربانی

    که به دوستان یک‌دل، سر دست برفشانی

    نفسی بیا و بنشین، سخنی بگو و بشنو

    که به تشنگی بمردم، برِ آب زندگانی

    دل عارفان ببردند و قرار پارسایان

    همه شاهدان به صورت، تو به صورت و معانی

    سعدی در خانقاهی که اکنون آرامگاه اوست و در گذشته محل زندگی او بود، به خاک سپرده شد که در ۴ کیلومتری شمال شرقی شیراز، در دامنه کوه فهندژ، در انتهای خیابان بوستان و در کنار باغ دلگشا است. این مکان در ابتدا خانقاه شیخ بوده که وی اواخر عمرش را در آنجا می‌گذرانده و سپس در همان‌جا دفن شده‌است.تحقیق کوتاه در مورد سعدی

    تحقیق در مورد سعدی

    لینک دانلود 3 تحقیق آماده ورد

    سعدي را بي اغراق مي توان در زمره بزرگمرداني دانست که از ابتداي شکل گيري زبان و ادبيات فارسي تا به امروز از جايگاه ويژه اي درجهت حفظ و گسترش زبان فارسي برخوردار بوده اند. شاعري که با وجود گذشت ساليان دراز هنوز لقب استاد سخن را از دست نداده و کسي هم ياراي همانندي با او را نيافته است.

    به عقيده بسياري از کارشناسان و صاحبنظران در حوزه زبان و ادبيات فارسي، زبان فاخري که ما ايرانيان امروز به آن سخن مي گوييم، مرهون خدمات بي دريغ اين استاد و شاعر فارسي گوست.

    سعدی عشق را در زبان معیار بر کرسی نشانده و سکه سخن را در غزل، مثنوی، قصیده و حتی نثر موزون به نام خود زده است.
    شاید بهترین این باشد که گفته آید، شعر فارسی در همه زمینه‌ها به نام او سکه زده شده است و او الفت‌دهنده قلوب همه فارسی‌زبان‌هاست.

    سعدي با هنرمندي تمام کلمات عربي را در زبان فارسي جاسازي کرد. تلفيقي هنرمندانه از زبان دري و عربي که توسط استاد سخن صورت گرفت. تحولي که در زبان فارسي اتفاق افتاد که به حق مي توان نام زبان سعدي را بر آن نهاد.

    در مقدمه ديباچه گلستان مي توان به وضوح ديد که سعدي چگونه همچون گوهرتراشي قدر، زبان فارسي را مزين به نگين کلمات عربي مي کند.

    «منت خداي را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزيد نعمت٬ هر نفسي که فرو مي رود ممد حيات است و چون برون مي آيد مفرح ذات پس در هر نفس دو نعمت موجود است و بر هر نعمت شکري واجب.»

    اين نمونه اي از نثري است که سعدي در گلستان به کار برده است. اين زبان، زبان اديبي است که به زيبايي هرچه تمام تر به فارسي تکلم مي کرده است. گلستاني که کوتاه ترين داستاني که از بشر به صورت مکتوب باقي مانده، در آن نوشته شده است.

    «هندويي نفط اندازي همي کرد. حکيمي گفت: تو را که خانه نيين است، بازي نه اين است.»
    يا درجاي ديگري مي گويد: «يکي برنمي خاست تا دوگانه اي (اشاره به نماز صبح) گذارد يگانه را»

    اين زبان سعدي در مرحله اي از کار اوست که در نهايت در ديباچه گلستان نمايان مي شود. بايد گفت که سعدي با خلق «گلستان» و بسياري از غزليات و ديگر آثارش، زبان نويني اختراع کرد که شايد بد نباشد آن را زبان سعدي بناميم.

    اگر به مطالعه زبان و ادبيات فارسي در دوره هاي مختلف بپردازيد، متوجه اين مطلب خواهيد شد که زبان و ادبيات فارسي بسياري از داشته هاي امروزش را مرهون قلم و تفکر سعدي، شاعر بلندآوازه کشورمان است.

    به هر تقدير او با زبان شعر و نثر ابداعي خويش در جهت تحکيم زبان فارسي گام برداشته و به آن خدمت بزرگي کرد. خدمتي که منجر به ماندگاري اين زبان با وجود گذشت سالياني دراز شد.

    لینک دانلود 3 تحقیق آماده ورد

    پاورپوینت درس چهاردهم مطالعات اجتماعی پنجم دبستان

    پاورپوینت درس سیزدهم مطالعات اجتماعی پنجم دبستان

    پاورپوینت درس دوازدهم مطالعات اجتماعی پنجم دبستان

    پاورپوینت تصفیه آب


    منبع : KelaseDarsi.ir

    منبع مطلب : kelasedarsi.ir

    مدیر محترم سایت kelasedarsi.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    تحقیق سعدی | بزرگترین شاعران فارسی‌زبان | ایده‌آل مگ

    تحقیق سعدی | بزرگترین شاعران فارسی‌زبان | ایده‌آل مگ

    *

    منبع مطلب : idehalmag.com

    مدیر محترم سایت idehalmag.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    ناشناس : عالی من به خودم افتخار میکنم که سعدی شاعر کشورمان است

    زهرا : اگه همشون رو بنویسی میشه یه تومار کامل میشه حالا مجبورم خلاصه کنم من زدم خلاصه ولی همشون یه تومار هستن ای خدا

    محمد مهدی : کاشکی خلاصه بو این زیاد است

    نجمه : آره خیلی زیاد است من هم نمی توانم این همه را بنویسم آخه من کلاس شیشم هستم و این همه برای نگارش جا نمیشه

    کیانا محمد زاده : این متن زیاد است اما میتوانیم تمام زندگی نامه سعدی بزرگ را بنویسیم این یک شانس بزرگ است که میتوانیم سعدی را بشناسیم

    طاها طهماسبی : من ازاین متن بسیار استفاده کردم و بسیار عالی بود

    امیر : خیلللللللللللی خوبببببب

    امیر حسین : خیلی زياده

    ناشناس 😉 : خیلی طولانی یود

    ناشناس : سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود

    Asal : طولانیه تو کتاب جا نمیشه🙁 ولی عالیه ✅

    نازنین پیکران : سلام بسیار عالی بود لطفاً از این تحقیق استفاده کنید 😍😍

    ناشناس : خیلی طولانی حوصلم سر میره.

    کیانا محمد زاده : عالی است

    ......... : دقیقا

    مبین : نمی دو نم چی بگم تو اسمس میاد میگه به ما مطالب بده من هم ندادم کاری خوبی کردم من از سعدی چیزی نمی دانم

    سحر : سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود

    مبینا قدردان کلاس ششم : این تحقیق در مورد سعدی خیلی عالیه لطفا همه شاعر ها رو بزارید تا بتونیم از اینترنت برداریم و بنویسیم ممنون از برنامه شما

    مبینا قدردان کلاس ششم : وقتی می نویسیم متن کوتاه یه متنی میارن که از این دنیا هم طولانی تره . کوتاه یعنی چهار پنج متن نه یه عالمه . لطفا دقت و توجه داشته باشید

    ناشناس : شلام

    نسترن شرین زاده ❤😇 : عالیه واقعا ،کاملا خوشم امد✅ دستت شما درد نکنه 😇راستی کمی طولانیه ولی خلاصش کردم

    ندا : مشکلی نیستش اول یک بار بنویسیم

    آلمان : من گفتم متن کوتاه نه زیاد

    محمد : خیلی‌زیاده‌خلاصه‌کسی‌داره؟

    ناشناس : عالی

    معین جعفري ترفيع : گایدم

    ریحانه : فردوسی

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    فاطمه لطفی 17 روز قبل
    0

    سعدی

    0
    فاطمه 17 روز قبل

    عالی بود

    هلن 3 ماه قبل
    0

    عالی بود

    امین 3 ماه قبل
    1

    عالی بود

    نازنین 3 ماه قبل
    0

    عالی بود

    اتنا 4 ماه قبل
    0

    بد نبود

    سارینا 4 ماه قبل
    1

    خوب بود بدردم خورد

    م 5 ماه قبل
    0

    خیلی جالب بود

    ناشناس 5 ماه قبل
    1

    خیلی زیاده باید خلاصه می کردی

    ثنا 5 ماه قبل
    1

    مفید نبود

    باید کوتاه و خلاصه باشه

    ثنا 5 ماه قبل
    0

    مفید نبود

    باید کوتاه و خلاصه باشه

    امیر 5 ماه قبل
    3

    سلام خوب بود فقط اگه دقت کنید ۳ بار تکرار شده و طولانی نیست

    ناشناس 5 ماه قبل
    1

    عالیه ♡

    خیلی خوب 5 ماه قبل
    -1

    خیلی خوب بود ممنون

    خیلی خوب 5 ماه قبل
    2

    خیلی خوب بود ممنون

    خیلی خوب 5 ماه قبل
    0

    خیلی خوب بود ممنون

    ناشناس 5 ماه قبل
    0

    اونایی ک میگید زیاده زیاد نیص

    همش دو ص شد

    عرفان 5 ماه قبل
    0

    عالی

    ناشناس 5 ماه قبل
    0

    زیاده ولی خوبه🤐

    سلطان 5 ماه قبل
    -2

    این خیلی خوبه

    مائده 5 ماه قبل
    0

    عالیه

    رقیه 5 ماه قبل
    -2

    خیلی زیباست

    بهار رحیمی نژاد 5 ماه قبل
    -2

    خوب بود

    . 5 ماه قبل
    0

    خوب است

    خیلی 5 ماه قبل
    -1

    خیلی خوب

    .. 5 ماه قبل
    0

    خوب

    حنانه 5 ماه قبل
    3

    خیلی خوب ممنونیم❤️❤️🌻🌻❤️🌷🌹🌹🥀😍😍🥀🌷🎈🎈

    ایمان 6 ماه قبل
    0

    ممنون که اینقد فعال هستین

    سنا 6 ماه قبل
    1

    سلام بنظرم خیلی طولانیه گفت گزارش کوتاه

    شما چکار کردید جا نمیشه من که باید تو نگارشم جا بدم

    سحر 1 سال قبل
    5

    سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند: مرا در نظامیه ادرار بود شب و روز تلقین و تکرار بود

    بسیار عالی 1 سال قبل
    1

    بسیار عالی و خوب بود

    امیر 1 سال قبل
    6

    خیلللللللللللی خوبببببب

    نازی💙💚 1 سال قبل
    2

    به نظرم خوب توضیح داد👌

    ااااا 1 سال قبل
    -2

    لدلددللداد

    ناشناس 1 سال قبل
    -2

    سلام کاش میشد یه کمی خلاصه میشد چون من برای تحقیق می خواستم و نه از ۱۰ تا بیشتر باشه نه از ۱۰کمتر. ممنون میشم اگه خلاصه اش را هم بنویسید🙄🤓

    -1
    ناشناس 1 سال قبل

    لطفاً هر کی پایست بله بگهههههه و 👌این استیکر رو بگذاره

    ستایش 1 سال قبل
    2

    سلام به نظر من عالی هست فقط خیلی زیاد هست و خلاصه نمیسه

    روناک 1 سال قبل
    1

    من اینو برای درس ازاد فارسی می خوام ولی این خیلی زیاده

    0
    امیر 5 ماه قبل

    خیر طولانی نیست فقط ۳ بار تکرار شده

    ریحانه 1 سال قبل
    0

    سلام من درمورد شاعران تحقیق

    مائده 1 سال قبل
    3

    عالی

    معین جعفري ترفيع 1 سال قبل
    4

    گایدم

    ناشناس 1 سال قبل
    4

    عالی

    3
    عالی 1 سال قبل

    عالی بود

    ناشناس 1 سال قبل
    2

    خیلی عالی هست

    زهرا 1 سال قبل
    8

    اگه همشون رو بنویسی میشه یه تومار کامل میشه حالا مجبورم خلاصه کنم من زدم خلاصه ولی همشون یه تومار هستن

    ای خدا

    2
    روناک 1 سال قبل

    اره واقعا

    1
    ریحانه 1 سال قبل

    سلام

    bzidbhrbr 1 سال قبل
    1

    عزک

    مبین 1 سال قبل
    5

    نمی دو نم چی بگم تو اسمس میاد میگه به ما مطالب بده من هم ندادم کاری خوبی کردم من از سعدی چیزی نمی دانم

    4
    ریحانه 1 سال قبل

    فردوسی

    ......... 1 سال قبل
    3

    عالی

    ح 1 سال قبل
    2

    سلام

    غزل 1 سال قبل
    2

    خیلی طولانیی بود

    5
    ......... 1 سال قبل

    دقیقا

    کیانا محمد زاده 1 سال قبل
    7

    این متن زیاد است اما میتوانیم تمام زندگی نامه سعدی بزرگ را بنویسیم این یک شانس بزرگ است که میتوانیم سعدی را بشناسیم

    5
    کیانا محمد زاده 1 سال قبل

    عالی است

    ناشناس 1 سال قبل
    5

    خیلی طولانی حوصلم سر میره.

    ناشناس 1 سال قبل
    2

    شاعر مترجمو محقق توانای معاصر است.وی از سال 1314 بهشعرو شاعری روی اورد.درزمینه ی موسیقی اصیل ایرانی نیز فعالیت داشت و سراینده ی نخستین سرود جمهوری اسلامی ایران بود. از وی اثارادبی و فرهنگی فراوانی در زمینه های طنز ,شعر,ادبیات و ترجمه باقی است./دیوان حالت/از جمله اثار اوست که این اثر نمایانگر عمق دانش ادبی وی است.

    ثمین هستم

    جواد 1 سال قبل
    1

    خیلی بده کیرم تو دهنت سازنده

    2
    ناشنای 1 سال قبل

    عالی بود خوشم اومد دمت گرم سعدی

    ناشناس 1 سال قبل
    2

    عالی

    ناشناس 1 سال قبل
    3

    خوب

    نازنین پیکران 1 سال قبل
    5

    سلام بسیار عالی بود لطفاً از این تحقیق استفاده کنید 😍😍

    ناشناس 1 سال قبل
    3

    خو نمی تونید خودتون خلاصش کنید من خودم خلاصه کردم

    فاطمه 1 سال قبل
    3

    عالی

    عالی😉😊 1 سال قبل
    1

    خیلی‌خیلی‌عالی

    عالی😉😊 1 سال قبل
    1

    خیلی‌خیلی‌عالی

    ناشناس 1 سال قبل
    0

    من که از سه چهار خط به بعد هیچی نفهمیدم

    ناشناس 1 سال قبل
    2

    من که از سه چهار خط به بعد هیچی نفهمیدم

    سارا 1 سال قبل
    2

    خوب ولی تولاتی

    ناشناس 1 سال قبل
    3

    خوب

    محمد 1 سال قبل
    4

    خیلی‌زیاده‌خلاصه‌کسی‌داره؟

    ندا 1 سال قبل
    1

    اصلا به شما چه ربطی داره بابا😂 ولی خیلی متنش طولانی بود بالاخره نوستمش😂

    حدیث 1 سال قبل
    2

    گفتیم خلاصه نگفتیم تومار

    2
    کس ننت 1 سال قبل

    بی ناموس ها

    4
    آلمان 1 سال قبل

    من گفتم متن کوتاه نه زیاد

    3
    ندا 1 سال قبل

    بابا این خیلی طولانی هستش من فقت ی متن کوتاه از زندگی این اقا سعدی میخواستم😂😁

    امیرعلی.اباذری 1 سال قبل
    3

    خوبه ولی مردم رو گول نزنین ننویسین متن کوچیک که دیگه اینجا یه متن بزرگ بیاد

    ناشناس 1 سال قبل
    0

    متن زیادی است

    🙃💙✨ 1 سال قبل
    0

    🙃♥️💫

    Asal 1 سال قبل
    5

    طولانیه تو کتاب جا نمیشه🙁

    ولی عالیه ✅

    نسترن شرین زاده ❤😇 1 سال قبل
    4

    عالیه واقعا ،کاملا خوشم امد✅ دستت شما درد نکنه 😇راستی کمی طولانیه ولی خلاصش کردم

    ناشناس 1 سال قبل
    4

    شلام

    خلاف 1 سال قبل
    1

    عالی بود

    رمیصا 1 سال قبل
    -2

    عزیز من خودم جواب می خوام تو داری میگی من مطلب بنویسم 😂🤣🤣😂

    فاطمه جوادی 1 سال قبل
    0

    عالی بود

    پدرام 1 سال قبل
    0

    خیلی ok هست

    ناشناس 1 سال قبل
    2

    کاش یکی از دوستان بنویسن🙏

    1
    اره 1 سال قبل

    اره

    گاو 1 سال قبل
    -1

    مگزگ؟کف ک کلک

    محنا 1 سال قبل
    3

    سلام منم کلاس ششم کاش خلاصش بود تو کتاب جا میشد

    0
    سارا 1 سال قبل

    خوب تو دفتر بنویس😕😕

    1
    محنا 1 سال قبل

    اره

    محنا 1 سال قبل
    2

    سلام منم کلاس ششم کاش خلاصش بود تو کتاب جا میشد

    3
    ایلدیز 1 سال قبل

    اره منم ششم هستم کاش خلاصه بود 😳😳

    عالی عالی عالی 1 سال قبل
    2

    بسیار زیاد وعالی

    ویدا 1 سال قبل
    2

    خیلی خوبه

    ههههههه 1 سال قبل
    0

    بدلااااااا

    ههههههه 1 سال قبل
    1

    بغلاتذتذذااذذذذذرزببزر

    ناشناس 1 سال قبل
    3

    درسته

    ناشناس 1 سال قبل
    0

    .

    ناشناس 1 سال قبل
    3

    خوب ولی زیاد

    جنگانی 1 سال قبل
    -2

    اه اه

    سعدی 1 سال قبل
    -1

    اتح

    محمد رحمانی 1 سال قبل
    2

    وای خیلی طولانی است ما یه گزارش کوتاه میخوایم نه انقدر طولانی

    0
    محمد امین یوسفوند 5 ماه قبل

    راست میگه من خلاصه اش کردن

    خوب بود 1 سال قبل
    0

    معمولی بود

    . 1 سال قبل
    0

    .

    سارا 1 سال قبل
    1

    من شعر های سعدی رو خیلی دوست دارم

    ناشناس 1 سال قبل
    0

    خیلی این مطالب خوب بود

    سپهر سلیمی 1 سال قبل
    1

    عالی بود فقط باید خلاصه کنم.

    سپهر سلیمی 1 سال قبل
    3

    عالیه ممنونم از گوگل 😘

    ناشناس 1 سال قبل
    1

    من کلاس ششم هستم و واسه تحقیق میخواستم این خیلیییی زیاده

    خوب 1 سال قبل
    -1

    خوب

    """ ARTIN ||| NOROUZI """ 1 سال قبل
    -1

    خیلی خوب نبود

    عالی 1 سال قبل
    -1

    عالی

    السا 1 سال قبل
    0

    خیلی زیاده ‌دوسات‌کشید‌بنویسم

    ناشناس 1 سال قبل
    0

    عالی

    عالی 1 سال قبل
    1

    عالییییی

    اوین 1 سال قبل
    1

    عالی بود

    .. 1 سال قبل
    0

    خوبه

    پرهام 1 سال قبل
    0

    بالایی

    پلسچغسل.پیچفنبغزازنچا

    نجمه 1 سال قبل
    7

    آره خیلی زیاد است من هم نمی توانم این همه را بنویسم آخه من کلاس شیشم هستم و این همه برای نگارش جا نمیشه

    ناشناس 1 سال قبل
    5

    سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند:

    مرا در نظامیه ادرار بود

    شب و روز تلقین و تکرار بود

    سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند:

    مرا در نظامیه ادرار بود

    شب و روز تلقین و تکرار بود

    سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند:

    مرا در نظامیه ادرار بود

    شب و روز تلقین و تکرار بود

    سعدی در شیراز زاده شد.[۲]وی کودکی بیش نبود که پدرش در گذشت. در دوران کودکی با علاقه زیاد به مکتب می‌رفت و مقدمات دانش را می‌آموخت. هنگام نوجوانی به پژوهش و دین و دانش علاقه فراوانی نشان داد. اوضاع نابسامان ایران در پایان دوران سلطان محمد خوارزمشاه و به ویژه حمله سلطان غیاث‌الدین، برادر جلال الدین خوارزمشاه به شیراز (سال ۶۲۷) سعدی راکه هوایی جز به دست آوردن دانش در سر نداشت برآن داشت شیراز را ترک نماید.[۳] سعدی در حدود ۶۲۰ یا ۶۲۳ قمری از شیراز به مدرسهٔ نظامیهٔ بغداد رفت و در آنجا از آموزه‌های امام محمد غزالی بیشترین تأثیر را پذیرفت (سعدی در گلستان غزالی را «امام مرشد» می‌نامد). سعدی، از حضور خویش، در نظامیه بغداد، چنین یاد می‌کند:

    مرا در نظامیه ادرار بود

    شب و روز تلقین و تکرار بود

    1
    زهرا 1 سال قبل

    من هم مثل تو الان ۲ روزه دارم خلاصه میکنم

    0
    ناشناس 1 سال قبل

    بپا مغزت نترکه

    ناشناس 1 سال قبل
    2

    من همه رو نوشتم

    1
    24 1 سال قبل

    خوش به حالت

    ویمی 1 سال قبل
    1

    وسویننیمیمیممسس

    کاش خلاصه بود

    ناشناس 1 سال قبل
    1

    باش

    ناشناس 1 سال قبل
    0

    عالی

    ناشناس 1 سال قبل
    -1

    عالی اما خیلی طولانی هست

    آناهیتا 1 سال قبل
    -1

    خیلی عالی بود ممنون

    ناشناس 1 سال قبل
    -1

    خفه

    علیرضا 1 سال قبل
    -2

    بسیار عالی سپاسگزارم

    هلن 1 سال قبل
    -2

    عالی من خیلی دوست داشتم

    گل 1 سال قبل
    0

    خوب بود فقط زیاد بود با لنبا

    ناشناس 1 سال قبل
    -1

    عالیه

    -1
    غزل 1 سال قبل

    اره

    علی 1 سال قبل
    -2

    عالی

    عالی 1 سال قبل
    -1

    عالی

    مبینا قدردان کلاس ششم 1 سال قبل
    4

    وقتی می نویسیم متن کوتاه یه متنی میارن

    که از این دنیا هم طولانی تره . کوتاه یعنی چهار پنج متن نه یه عالمه . لطفا دقت و توجه داشته باشید

    مبینا قدردان کلاس ششم 1 سال قبل
    4

    این تحقیق در مورد سعدی خیلی عالیه

    لطفا همه شاعر ها رو بزارید تا بتونیم از اینترنت برداریم و بنویسیم

    ممنون از برنامه شما

    محمدمهدی 1 سال قبل
    2

    خیلی طولانی خود سعدی انقدر مطلب درباره خودش ندیده بود که ماخوندیم

    معلوم نیست تحقیق یا تومار 1 سال قبل
    2

    معلوم نیست تحقیق کوچولو یا مقاله تومار

    ناشناس 😉 2 سال قبل
    5

    خیلی طولانی یود

    K 2 سال قبل
    3

    از نظر من به خوبی توضیح داده شده است

    Sg 2 سال قبل
    3

    یکم زیاده من حوصلم نمیشه اینارو بنویسم

    2
    الیاس 1 سال قبل

    خب کپی پیست کن تو ورد پرینت کن ;-)

    1
    زهرا 1 سال قبل

    راست میگی

    2
    زهرا 1 سال قبل

    راست میگی

    طاها طهماسبی 2 سال قبل
    6

    من ازاین متن بسیار استفاده کردم و بسیار عالی بود

    ناشناس 2 سال قبل
    8

    عالی من به خودم افتخار میکنم که سعدی شاعر کشورمان است

    0
    خیلی بزرگه 1 سال قبل

    به تو چه ربطی داره احمق 😂😂

    1
    رمیصا 1 سال قبل

    بابا چی فکر کردی 🤣

    خوب باشه

    به تو چه ربطی داره

    😂😂😂😂😂😂😂😂

    0
    زهراگل اقایی 1 سال قبل

    بابا تو هیچ ربطی نداره که به خودت افتخار میکنی 🤣🤣

    محمد مهدی 2 سال قبل
    7

    کاشکی خلاصه بو این زیاد است

    5
    امیر حسین 2 سال قبل

    خیلی زياده

    فففف 2 سال قبل
    -1

    من این رو برای فارسی میخواستم چون کلاس ششم هستم برای همین توی نگارش نوشته بود گزارش تهیه کنید ولی این همه جمله توی کتابم جا نمیشه باید خودم هم کمی از ان را خلاصه کنم

    4
    ندا 1 سال قبل

    مشکلی نیستش اول یک بار بنویسیم

    برای ارسال نظر کلیک کنید