توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    برای پایین آوردن فشار خون چی بخوریم

    1 بازدید

    برای پایین آوردن فشار خون چی بخوریم را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

    برای کاهش سریع فشار خون چی بخوریم؟

    برای کاهش سریع فشار خون چی بخوریم؟

    فشار خون را قاتل خاموش نامیده‌اند چون معمولا بدون علامت باعث بروز عوارضی مانند سکته می‌شود. فشار خون بالا در سالمندان شایع‌تر است. برای کاهش سریع فشار خون چه بخوریم؟

    توصیه‌های مهم برای کاهش فشار خون بالا

    ۱ – برای کاهش فشار خون مصرف آب سالم و گوارا به میزان قابل توجه در روز توصیه می‌شود. یک لیوان آب میوه رقیق شده با اندکی پودر ویتامین C موجب بهبود عملکرد دستگاه ایمنی و ترمیم سرخرگ‌ها می‌‌شود.

    ۲- برای درمان فشار خون بالا مصرف نان‌ها و مواد کربوهیدراتی تهیه شده از آردهای سفید و بدون سبوس (تصفیه شده) را به حداقل برسانید و به جای آن نان حاوی سبوس جو دو دسر استفاده کنید.

    ۳- مصرف قند و شکر و سایر فرآورده‌های تهیه شده از آنها مانند انواع نوشابه‌ها، مربا، ژله، شکلات، کیک‌ها و شیرینی‌ها را محدود یا حذف کنید.

    ۴- سعی کنید غذا را کامل بجوید و حتما غذای خود را در محیطی‌ آرام و به دور از استرس و تشنج میل کنید.

    ۵- با اجتناب از مصرف غذاهای خیلی گرم یا خیلی سرد، فرایند هضم غذا را بهبود بخشیده و به کاهش فشار خون کمک کنید.

    ۶- نوشیدن هر نوع نوشیدنی را با غذا و در کنار غذای اصلی به دلیل تداخل در هضم محدود کنید.

    ۷- برای کاهش فشار خون از مصرف غذاهای سرخ کرده یا غذاهایی که در درجه حرارت بسیار بالا یا با مدت زمان طولانی تهیه می‌شوند، خودداری کنید و به خاطر داشته باشید، استفاده چند باره از روغن‌های آشپزی عاملی مهم و تاثیرگذار در بالا بردن فشار خون است. بنابراین از یک روغن برای چند بار پخت غذا استفاده نکنید.

    ۸- از مصرف مواد حاوی افزودنی‌ها و غذاهای فرایند شده که حاوی مقدار زیادی نمک و ادویه‌ها هستند، مانند انواع سوسیس و کالباس، غذاهای کنسروی، شورها، ترشی‌ها و چاشنی‌های کارخانه‌ای جداً خودداری کنید.

    ۹- اگر به دنبال کاهش فشار خون هستید، مصرف چای و شکلات را تا حد امکان محدود و به جای آنها از چای‌ها و دم کردنی‌‌های گیاهی خانگی (مثل گل‌ گاوزبان و نظایر آن) استفاده کنید.

    ۱۰- به جای مصرف نمک می‌‌توانید از سبزیجات تازه یا خشک، ادویه جات مفید (زردچوبه، دارچین و… )، پیاز و آب لیموی تازه برای مزه‌دار کردن غذاها استفاده کنید.

    زردچوبه۱۱ – موادی مانند کره، خامه، مارگارین، دنبه، سس‌‌ها و روغن‌هاى جامد را از برنامه غذایی حذف کرده و به جای آنها از روغن زیتون، روغن‌هـاى گیاهی مایع و روغن ماهی برای کاهش فشار خون استفاده کنید.

    ۱۲- مغزها و دانه‌های گیاهی مانند گردو، حاوى مواد مغذی بی‌شماری هستند. می‌‌توانید از آنها در رژیم غذایی روزانه بهره ببرید. استفاده از آنها در سالادها به خوش طعم و مقوی کردن آنها و در نتیجه پایین آوردن فشار خون شما کمک شایانی می‌‌کند.

    ۱۳- برای درمان فشار خون بالا حداقل ۳ بار در هفته ماهی بخورید و به جای گوشت‌‌های قرمز سعی کنید از گوشت سفید استفاده کنید.

    کاهش فشار خون با ماهی۱۴- از استرس بپرهیزید، زیرا یکی از عوامل بالا بردن فشار خون که بسیار سریع هم عمل می‌کند، استرس و عصبانیت است.

    ۱۵- هر روز زمانی را برای استراحت در نظر بگیرید و به خاطر داشته باشید کارکردن بی‌وقفه، بیشترین فشار را بر سلامتی شما وارد خواهد آورد.

    ۱۶ – حتی اگر عادت به خوابیدن در میانه روز ندارید، برای دقایقی چشم‌ها را روی هم گذاشته و به استراحت بپردازید.

    ۱۷- ورزش‌‌هایی مانند پیاده‌روی، شنا و دوچرخه سواری ورزش‌‌های مناسبی برای کاهش فشار خون به شمار می‌آیند. بنابراین حداقل ۳ بار در هفته و هر بار حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید.

    کنترل کلسترول با ورزش۱۸- از گلپر، آویشن، نعناع خشک، کنجد و… به جای نمک برای طعم‌دار کردن غذاها استفاده کنید.

    ۱۹- سیگار را به طور کامل از برنامه زندگی خود حذف کنید.

    برای کاهش فشار خون چه بخوریم؟

    ۱- نوشیدن مستمر شیر کم چرب کمک می‌کند فشار خون تان تا ۱۰ درصد پایین بیاید.

    ۲- مواد غذایی که سرشار از منیزیم هستند نیز برای کاهش فشار خون مفید هستند. مواد غذایی که منیزیم بالایی دارند شامل حبوبات (لوبیا، باقلا، لوبیا چشم بلبلی و…)، گریپ فروت، بادام، سیب، اسفناج، ذرت، غلات کامل، کلم بروکلی و شیر سویا هستند.

    پایین آوردن فشار خون با بادام۳- شکلات تلخ حاوی فلاووئوئید است که باعث کاهش فشار خون سیستولی و همچنین دیاستولی می‌‌شود.

    ۴- کدو، سویا، کشمش، آلو، زردآلو، سیب زمینی، قارچ، میوه خشک مخلوط، دانه‌‌های بی‌نمک، گوجه فرنگی و از این قبیل، به این دلیل که به بدن برای خلاص شدن از مایعات اضافی که قلب به آن نیاز ندارد کمک می‌‌کند، به کاهش فشار خون کمک می‌‌کنند.

    ۵- مواد غذایی سرشار از فیبر مانند جو، میوه‌ها و سبزیجات نیز می‌توانند فشار خون‌ تان را پایین بیاورند.

    سبزیجات۶- امگا ۳ هم یکی از موادی است که به کاهش فشار خون معروف است و روغن حاوی مقدار قابل توجهی امگا۳ است.

    همچنین می‌‌توانید مکمل‌‌های امگا ۳ را از داروخانه‌ها تهیه کنید. ماهی سالم‌ترین نوع گوشت است زیرا سرشار از پروتئین است و مقدار بسیار کمی چربی دارد.

    ۷- سیر، کرفس، گوجه فرنگی، هویج و پیاز نیز راهی بسیار عالی برای کاهش فشار خون است.

    بعضی گیاهانی که فشار خون را پایین می‌‌آورند عبارتند از ریشه زنجبیل، فلفل هندی، برگ زیتون و زردچوبه، مارچوبه، بامیه و زعفران نیز روش‌های درمانی گیاهی فوق‌العاده‌ای هستند.

    زنجبیل۸- کم آب شدن بدن نیز گاهی می‌‌تواند موجب بالا رفتن فشار خون شود و نوشیدن حداقل ۸ لیوان آب در روز، می‌‌تواند از آن جلوگیری کنید.

    ۹- مرکبات سرشار از ویتامین‌ها هستند و بعضی از آنها خاصیت ضد التهابی نیاز دارند و از لخته شدن خون جلوگیری می‌‌کنند.

    ۱۰- سرکه سیب نیز فشار خون را پایین می‌آورد می‌‌توانید یک چهارم قاشق غذاخوری از آن را در یک لیوان آب ریخته و بنوشید.

    همچنین می‌توانید یک‌چهارم قاشق چایخورى جوش شیرین برای بهتر کردن مزه آن اضافه کنید یا آن را به نوشیدنی‌های دیگر اضافه یا با عسل مخلوط کنید.

    منبع: سلامانه

    منبع مطلب : drhsnajafi.com

    مدیر محترم سایت drhsnajafi.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    برای کاهش فشار خون بالا چه بخوریم؟

    برای کاهش فشار خون بالا چه بخوریم؟

    – عضو انجمن قلب امريكا

    – موسس اولين كلينيك تخصصي فشار خون

    – عضو كميته كشوري ثبت سكته هاي قلبي

    – عضو انجمن قلب و جراحات قلب ايران

    – بورد تخصصي قلب وعروق از دانشگاه تهران

    – سهامدار بيمارستان پارسيان و عرفان در تهران

    منبع مطلب : drhendesi.com

    مدیر محترم سایت drhendesi.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    برای کاهش فشار خون چه بخوریم؟

    برای کاهش فشار خون چه بخوریم؟

    یکی از نگرانی هایی که همیشه درباره فشار خون وجود دارد این است که آن را حس نمی کنید و ممکن است اصلا متوجه نباشید که مبتلا به فشار خون هستید. ابتلا به فشار خون بالا می تواند خطر بیماری قلبی، سنگ کلیه، سکته مغزی یا آنوریسم را افزایش دهد.

    فشار خون بالا ۱۴۰ روی ۹۰ است. فشار خون طبیعی اما ۱۲۰ روی ۸۰٫ اگر عددی که خوانده می شود چیزی بین این دو باشد بدان معناست که درگیر پیش فشار خون بالا هستید. اگر دچار پیش فشار خون بالا باشید، اعمال تغییراتی در سبک زندگی می تواند از تبدیل شدن این مشکل به فشار خون بالا پیشگیری کند.

    در صورت ابتلا به فشار خون بالا هم تغییرات زیادی در سبک زندگی می توان اعمال کرد تا به کاهش فشار خون منجر شود.

    ” کاهش وزن، افزایش ورزش و ایجاد تغییر در برنامه غذایی تان

    می تواند تاثیر قابل توجهی روی فشار خونتان بگذارد “

    تاثیر غذایی روی درمان فشار خون بالا تا به حال توسط چندین تحقیق مختلف به اثبات رسیده است. برنامه غذایی سرشار از میوه و سبزیجات، لبنیات کم چرب، غلات کامل و آجیل ها و همچنین محدود در گوشت قرمز و قندهای اضافه شده می تواند بسیار کمک کننده باشد.چنین برنامه غذایی تاکیدش روی دریافت بالای مواد معدنی پتاسیم، کلسیم و منیزیم است.
    به دنبال چنین برنامه غذایی ای، کاهش وزن و افزایش ورزش و فعالیت بدنی می تواند راه های مناسب دیگری برای کاهش فشار خون باشد.

    در ادامه، غذاهایی را به شما معرفی خواهیم کرد که تاثیر ویژه ای روی کاهش فشار خون دارند. سعی کنید به برنامه غذاییتان بیشتر از این غذا اضافه کنید تا در جهت بهبود این مشکل کمکتان کنند.

    به خاطر داشته باشید تنها یک غذا نمی تواند جادویی عمل کند و مشکلتان را به کلی برطرف کند، بلکه این ترکیبی از چندین غذا و مواد مغذی است که نتیجه بخش است.

    لبنیات کم چرب

    لبنیات منبع طبیعی کلسیم و پتاسیم هستند، دو ماده مغذی که برای فشار خون مفید می باشند.

    تحقیقات نشان داده دریافت محصولات لبنی کم چرب می تواند برای کاهش فشار خون مناسب باشد. محققان در این تحقیقات اطلاعات مربوط به بیش از ۴۵۰۰۰ نفر را بررسی کرده اند. بین مصرف محصولات لبنی کم چرب و کاهش فشار خون رابطه ای مستقیم دیده شد. این ارتباط فقط در محصولات لبنی کم چرب دیده شده است، نه پر چرب.
    وجود پتاسیم و کلسیم می تواند تا حدودی روی اینکه لبنیات به کاهش فشار خون کمک می کنند تاثیر داشته باشد اما به غیر از این دو، ترکیبات دیگری نیز در شیر کم چرب وجود دارد که باعث کاهش فشار خون می شوند.
    متاسفانه بسیاری از مردم همچنان به اندازه نیاز روزانه از لبنیات استفاده نمی کنند. توصیه می شود در روز سه وعده از لبنیات استفاده کنید. منابع کم چرب می تواند شامل شیر کم چرب، ماست، کفیر یا پنیر باشد.

    بذر کتان

    بذر کتان منبع خوبی از امگا ۳، فیبر و آنتی اکسیدان است. مصرف بذر کتان بر اساس تحقیقات می تواند به پیشگیری از برخی سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی و دیابت کمک کند.
    بهترین حالت استفاده از بذر کتان زمانی است که به خوبی خرد شده باشند چون در این وضعیت بدن می تواند بیشترین مواد مغذی را از آن جذب کند.اگر بذر کتان را به صورت کامل بخورید ممکن است همانطور دست نخورده و بدون اینکه چیزی از آن، جذب بدنتان شود از سیستم گوارشی عبور کند.
    روغن بذر کتان نیز به عنوان مکمل مورد استفاده قرار می گیرد و همینطور در غذاهایی که به پختن نیاز ندارند و یا کمترین مقدار پخت را می خواهند مصرف می شود.

    آیا خوردن بذر کتان می تواند به کاهش فشار خون کمک کند؟

    بر اساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۴ انجام شد اضافه کردن بذر کتان به برنامه غذایی می تواند روی کاهش فشار خون تاثیر گذار باشد.

    محققان متوجه شدند وقتی شرکت کنندگانی که دچار بیماری های عروقی بودند به مدت ۶ ماه هر روز ۳۰ گرم بذر کتان مصرف می کردند فشار خونشان ۱۰ نمره پایین آمد.
    سخت است که بگوییم تنها امگا ۳ موجود در بذر کتان عامل کاهش فشار خون است چیز دیگری به نام اوکسی لیپینز در بذر کتان هم تاثیر زیادی روی کاهش فشار خون دارد.
    این را به خاطر داشته باشید فقط چون از بذر کتان استفاده می کنید بدان معنا نیست که تاثیرش جادویی است و همین یک تغییر برایتان کافی است.همچنان باید روی رعایت برنامه ای سالم تمرکز کنید و به همراهش بذر کتان نیز استفاده کنید.

    بذر کتان به صورت کلی بی خطر شناخته می شود، اما خانم های باردار و شیرده نباید به برنامه غذایی خود بذر کتان اضافه کنند.

    شکلات تلخ

    دانه های کاکائو در خود چیزی به نام فلاوانول دارند که منبع آنتی اکسیدان است.

    شکلات تلخ حاوی بالاترین درصد کاکائو است و در نتیجه مقدار زیادی از فلاوانول ها را به همراه شیر و یا شکلات سفید دارد.

    دانه های کاکائو همچنین منبعی غنی از منیزیم هستند که می تواند برای پایین آوردن فشار خون مفید باشد. وقتی فلاوانول های کاکائو هضم و جذب بدن می شوند، می توانند تاثیر عمیقی روی شل کردن عضلاتی که در خط رگ های خونی قرار دارند بگذارد.

    تاثیر این واکنش کاهش فشار خون است. بنابراین مصرف کاکائو که فلاوانول بالایی دارد می تواند تاثیرات مثبتی روی کمک به کاهش فشار خون بگذارد. در تحقیقی که سال ۲۰۰۵ انجام شد محققان به این نتیجه رسیدند این شکلات سیاه است که می تواند باعث کاهش فشار خون و حساسیت به انسولین بشود نه شکلات سفید.
    شرکت کنندگان در این تحقیق به مدت ۱۵ روز، روزانه ۱۰۰ گرم شکلات تلخ می خوردند. این را به خاطر بسپارید هرچه مقدار کاکائو بیشتر باشد قدرت فلاوانول نیز بیشتر می شود.

    چغندر

    مانند ترکیبات موجود در شکلات تلخ، چغندرها نیز حاوی ترکیباتی هستند که رگ های خونی را شل می کنند.

    ” در یک تحقیق ثابت شد روزانه خوردن یک فنجان آب چغندر

    می تواند فشار خون را تا ۵ نمره پایین بیاورد “

    نوشیدن روزانه یک فنجان آب چغندر کار نسبتا دشواری است، چون طعم آنچنان خوبی ندارد.

    با این حال، محققان بر این عقیده هستند که خوردن بیشتر چغندر ( به صورت کامل ) می تواند به اندازه همان آب چغندر روی کاهش فشار خون تاثیر مثبت داشته باشد.

    گیاهان دارای برگ های سبز همچنین دارای نیترات هستند که مسئول کاهش فشار خون است. برگ چغندر به غیر از نیترات، منبعی غنی از پتاسیم و آنتی اکسیدان هایی است که روی کاهش فشار خون تاثیر مثبت دارند.

    ۱- منیزیم

    منیزیم برای شل شدن عضلات بعد از انقباض نیاز است و می تواند به کنترل فشار خون بالا کمک کند. منیزیم را از سبزیجاتی بگیرید که برگ های سبز و تیره دارند مانند اسفناج، کلم بروکسل، برگ چغندر و از غلات کاملی مانند برنج قهوه ای، آجیل ها و دانه هایی مانند کاشو ( بادام هندی ) خام، کنجد و تخم کدو دریافت کنید.

    ۲- انار

    انار خواص بسیاری برای سلامت قلبی عروقی مان دارد. برای دریافت بیشترین بهره، دانه های انار را روی ماست طبیعی و معمولی بریزید و مقداری هم بذر کتان خرد شده اضافه کنید. با نوشیدن روزانه یک لیوان کوچک آب انار نیز می توانید کمک شایانی به کنترل فشار خون خود کنید.

    ۳- آنتی اکسیدان و ویتامین C

    میوه ها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C عبارتند از هویج، مارچوبه، کلم بروکلی، جوانه گندم، کلم بروکسل، کاکائو، کلم، گوجه فرنگی، زغال اخته، کیوی و کلم. اگر از جوانه های خوشتان نمی آید در روغن زیتون تفتشان دهید و در ۱۰ دقیقه پایانی پختن به آن سرکه بالزامیک اضافه کنید تا طعمی بسیار عالی به خود بگیرد.

    ۴- سیر خام

    اگر در خطر فشار بالای خون هستید ارزشش را دارد که دهانتان بوی بد بگیرد. سیر حاوی آلیسین است، یک آنتی بیوتیک طبیعی که با بهبود فشار خون در ارتباط است. سیر باید خام و فراوان باشد بنابراین می توانید آن را روغن زیتون و آب لیمو اضافه کنید و به عنوان سس سالاد به کار ببرید و یا می توانید همین ترکیب را در انتهای پخت برخی غذاها به آنها اضافه کنید.

    ۵- چغندر

    چغندر حاوی نیترات است که از که از واژینوز ( انقباض عروق خونی ) حمایت می کند و در نتیجه به کاهش فشار خون منجر می شود. آب چغندر، به همراه هویج، سیب و زنجبیل را بگیرید و از آن داخل سالاد استفاده کنید.

    ۶- ماهی چرب

    ماهی های چرب مانند قزل آلا، سالمون وحشی، ساردین و ماهی خال مخالی حاوی اسید چرب های ضد التهابی هستند که به عنوان کلسترول های خوب نیز شناخته می شوند. سعی کنید هفته ای دو تا سه مرتبه ماهی میل کنید.

    ۷- فیبر

    فیبر دریافتی خود را افزایش دهید. در غذاهای خود مانند سالاد از بذر کتان خرد شده استفاده کنید به عنوان میان وعده آجیل های خام، هویج و یا قطعات کرفس میل کنید. تمام کربوهیدرات ها را به غلات کاملی مانند برنج قهوه ای نان و پاستا سبوس دار تغییر دهید. به سوپ خود سبزیجات اضافه کنید و در کنار ساندویچ خود به جای خوردن چیپس سبزیجات و سالاد ها را بخورید.

    لیست گیاهانی که برای کاهش فشار خون مفید هستند (به همراه نحوه استفاده)

    برخی از بهترین گیاهان برای التیام فشار خون عبارتند از دارچین، سیر، بذر کرفس، پنجه گربه، چای سبز، هل، ریحان و دارچین.

    زالزالک

    به عنوان یک داروی باستانی چینی، سال های زیادی است که زالزالک را به عنوان گیاهی ضد التهابی و محافظ قلب می دانند.

    زالزالک قادر است جریان خون را بهبود دهد، فشار خون را پایین بیاورد و خطر لخته شدن خون را نیز کم کند.

    تمام این موارد می توانند سطح انرژی را افزایش دهند و از حمله قلبی و سکته مغزی پیشگیری کنند.

    نحوه استفاده:

    زالزالک را بیشتر به شکل چای استفاده می کنند.

    با این حال می توانید از برخی عطاری های معتبر آن را به شکل قرص و کپسول نیز دریافت کنید.

    چای سبز

    چای سبز سرشار  از آنتی اکسیدان هایی نظیر epigallocatechin و ترکیبات فنلی است.

    این نوشیدنی سرشار  از مواد ضد التهابی است و می تواند تمام آسیب هایی که در اثر فشار خون بالا ایجاد می شود را از بین ببرد.

    تحقیقات نشان داده مصرف مرتب چای سبز می تواند خطر ابتلا به فشار خون را تا ۵۰ درصد کاهش دهد.

    نحوه استفاده:

    شایع ترین روش مصرف چای سبز ، نوع نوشیدنی آن است.

    اما در سال های اخیر، استفاده از عصاره چای سبز نیز بسیار شایع است.

    نوشیدن ۳ تا ۵ فنجان چای سبز در روز مشکلی ندارد.

    هل

    تحقیقات نشان داده این ادویه محبوب آسیایی به شدت با فشار خون بالا در ارتباط است.

    ثابت شده است که استفاده مرتب از آن می تواند پایه فشار خون را پایین بیاورد و خطر ابتلا به عوارض قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

    این ادویه همچنین با کاهش سطح استرس و افسردگی نیز در ارتباط است.

    هر دو می توانند از عوامل افزایش دهنده ی  فشار خون باشند.

    نحوه استفاده:

    بعد از اینکه دانه های هل را باز کردید، می توانید از آن در نوشیدنی ها و حتی غذاها استفاده کنید.

    ریحان

    ریحان حاوی مقدار بالایی اسید اورسولیک و یوجینول است.

    بنابراین می تواند علائم فشار خون را کاهش دهد و بدن و ذهن را آرام کند.

    این ویژگی ها ریحان را  به یکی از بهترین گیاهان برای کاهش فشار خون تبدیل کرده است.

    نحوه استفاده:

    مصرف ریحان به صورت تازه بسیار شایع است، اما با این حال از عصاره آن نیز که خواص متمرکز تری دارد استفاده می کنند.

    می توانید برگ های ریحان را خیلی ساده به انواع غذاهای خود اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

    سیر

    سیر یکی از قوی ترین گیاهان حاوی آنتی اکسیدانی است که می توانید به برنامه غذایی تان اضافه کنید.

    ترکیبات فعال موجود در سیر می تواند پلاک ها را از دیواره شریان های حذف کند، سطح فشار خون را پایین بیاورد.

    میزان کلسترول را کم کند و به صورت کلی تمام سیستم قلبی و عروقی تان را قوی تر کند.

    نحوه استفاده:

    سیر را می توان در انواع غذاها به سادگی مورد استفاده  قرار داد، حتی می توان آن را به صورت خام یا عصاره خورد.

    زردچوبه

    زردچوبه در غذاهای هندی بسیار مشهور است و در ادویه کاری نیز کاربرد دارد.

    زردچوبه یک ترکیب فعال به نام کورکومین در خود دارد که تاثیر بالایی روی بدن دارد.

    این تاثیر شامل مهار گیرنده های آنژیوتانسین در سیستم عروق ، پیشگیری از تنگ شدن رگ های خونی و شریان ها و کاهش فشار از روی قلب می شود.

    نحوه استفاده: این ادویه خوش طعم را می توانید تقریبا به هر غذایی که دوست دارید اضافه کنید.

    پنجه گربه

    این گیاه که کمی هم غیر عادی است، هزاران سال است که مورد استفاده قرار می گیرد و با کاهش فشار خون نیز ارتباط مستقیم دارد.

    چون می تواند روی کانال های کلسیم که تعادل آب بدن را تنظیم می کند تاثیر بگذارد و در نتیجه منجر به کاهش علائم فشار خون  شود.

    نحوه استفاده:

    معمولا کپسول های حاوی عصاره این گیاه در دسترس است و می توانید آن را مورد استفاده قرار دهید.

    بذر کرفس

    مهم ترین ترکیب بذر کرفس فتالیدها هستند، مواد ضد التهابی که می توانند فشار خون را تا حدود زیادی کاهش دهند.

    برخی از این ترکیبات خاص بذر کرفس است و به همین دلیل یکی از بهترین موارد برای کاهش فشار خون به حساب می آید.

    نحوه استفاده:

    بذر کرفس را می توانید به غذاهای مختلفی اضافه کنید.

    در سالاد، سوپ و ساندویچ و حتی به صورت چای نیز می توانید بذر کتان را به کار ببرید.

    دارچین

    دارچین فقط خوش طعم نیست بلکه حاوی آنتی اکسیدان هایی است که فشار خون و کلسترول را کاهش می دهند.

    تمام این تاثیرات به لطف حضور سینامالدئید و دیگر  ترکیبات اورگانیک محلول در آب است.

    نحوه استفاده:

    دارچین را می توانید به دستور پخت های شیرین اضافه کنید.

    آن را به عنوان چای دم کنید و یا به عنوان رویه نوشیدنی ها استفاده کنید.

    منبع مطلب : kermany.com

    مدیر محترم سایت kermany.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید