ایا امتحانات نوبت اول حضوری است
ایا امتحانات نوبت اول حضوری است را از سایت پست روزانه دریافت کنید.
امتحانات نهایی دی ماه به صورت حضوری برگزار خواهد شد
خسرو ساکی رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی در گفتگو باخبرنگار مهر در خصوص برگزاری امتحانات نهایی دی ماه و اینکه آیا به قوت خود باقی است، گفت: بله این امتحانات در دی ماه برگزار میشود.
وی درباره اینکه نحوه برگزاری این امتحانات چگونه خواهد بود، بیان کرد: این امتحانات به همان صورتی که در خردادماه برگزار شد، برگزار شود. دلایل ما هم همان دلایلی است که امتحانات خرداد را حضوری برگزار کردیم. حتماً هم پروتکلهای بهداشتی رعایت میشود اما امتحانات نهایی به خاطر تاثیری که دارد نمیتواند به شیوه دیگری برگزار شود.
به گزارش مهر، سال گذشته نیمه اول دی ماه این امتحانات در شرایطی برگزار شد که با توجه به آلودگی هوا احتمال تعطیلات امتحانات قوت گرفته بود که با اعلام وزارت آموزش و پرورش این امتحانات در موعد مقرر برگزار شد و دلیل هم این بود که: «یک سری آزمونها کشوری هستند و نمیتوان زمان آن را جا به جا کرد و باید در تاریخ مقرر برگزار شوند. پس حتی استانداری هم نمیتواند تاریخ آن را تغییر دهد.»
خرداد ماه نیز علیرغم شیوعکرونا در کشور و به دلیل آنچه اهمیت پایایی و اعتبار نمرات این امتحان در کنکور دارد، این امتحانات با حضور ۶۵۹ هزار و۴۵۶ هزار دانشآموز و در ۶۷۸۰ حوزه امتحانی در سراسر کشور برگزار شد.
امتحانات نهایی نوبت شهریورماه ۱۳۹۹ تمامی رشتههای سال سوم دوره متوسطه (نظری، فنی و حرفهای)، پیشدانشگاهی و پایه دوازدهم نیز برگزار شد.
در هر دو نوبت این امتحانات دو نوع سوال طراحی و ارائه شد که نوع اول سؤالات از ۲۰ درصدی است که بهصورت غیرحضوری تدریس شده و نوع دوم، مجدداً از ۸۰ درصدی است که بهصورت حضوری تدریس شده است و دانش آموزان مجاز بودند از بین این دو گروه به سوالات پاسخ دهند.
سال گذشته در دی ماه بیش از ۱۴۶ هزار دانشآموز در ۱۰۳۴ حوزه اجرا در امتحانات نهایی دیماه شرکت کردند که پیش بینی میشود امسال تعداد بیشتری دانشآموز برای امتحانات دی ماه در نوبت باشند. باید دید آیا شیوه طراحی سوالات نیز به شیوه آزمون در خرداد و شهریور است.
هنوز درباره امتحانات داخلی دی ماه تصمیمی گرفته نشده است اما خرداد سال گذشته به جز پایه نهم که نمرات تاثیر مستقیمی در ارزشیابی تحصیلی و انتخاب رشته دانش آموزان در متوسطه دوم داشت و امتحانات خرداد، باقی امتحانات به اختیار مدارس به صورت ارزشیابی یا حضوری برگزار شد.
حال باید منتظر ماند و دید در دی ماه وضعیت شیوعکرونا و آلودگی هوا چه تصمیمی را برای مسئولان آموزش و پرورش هموار میکند اما به نظر میرسد با توجه به تاریخچه برگزاری امتحانات نهایی در ایامکرونا، این امتحانات در دی ماه به قوت خود باقی باشد.
منبع مطلب : www.mehrnews.com
مدیر محترم سایت www.mehrnews.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
جزییات امتحانات حضوری و غیرحضوری دانشآموزان تشریح شد
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ امسال به دلیل شرایط خاص کرونایی مدارس کشور، امتحانات دانشآموزان به دو شیوه حضوری و غیرحضوری برگزار میشود.
طبق اعلام وزارت آموزش وپرورش، امتحانات نهایی دانشآموزان پایه 12 و امتحانات پایه 9 حضوری است.
در دوره ابتدایی ارزشیابی دانش آموزان به شیوه توصیفی و بدون نیاز به حضور آنها در مدارس توسط معلم انجام خواهد شد همچنین امتحانات هماهنگ پایه ششم حذف شده است.
در دوره متوسطه اول، ارزشیابی دانشآموزان پایههای هفتم و هشتم به شیوه غیر حضوری و توسط معلم انجام میشود اما دانشآموزان پایه نهم به جهت اهمیت نمرات آنها در هدایت تحصیلی باید در امتحانات حضوری شرکت کنند.
در دوره متوسطه دوم نیز دانشآموزان پایههای دهم و یازدهم در امتحانات غیرحضوری شرکت کرده و ارزشیابی آنها با محوریت معلم انجام میشود اما در پایه دوازدهم که امتحانات نهایی است دانشآموزان از 17 خرداد باید برای امتحانات حضوری آماده باشند.
در همین رابطه "پانته آ دری" معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران در اینباره اظهار کرد: تلاش میکنیم با تمام توان سال تحصیلی را با یک ارزشیابی خوب به پایان برسانیم.
وی افزود: بعد از اینکه آموزشهای غیرحضوری رونق گرفت، منتظر بودیم این آموزشها به سنجش و ارزشیابی تحصیلی منجر شود و پیشبینی میشد در استانهایی که وضعیت آنها همانند تهران است، منع حضور دانشآموزان را داشته باشیم و مدل ارزشیابی دانشآموزان از آموزش حضوری به سمت غیرحضوری برود.
دری گفت: در دوره ابتدایی، پایه اول بیشتر مورد توجه قرار گرفته به واسطه اینکه دانشآموزان در پایه اول ابتدایی پایههای سواد خواندن و نوشتن را فرا میگیرند.
نحوه ارزشیابی دانشآموزان در پایههای هفتم و هشتم
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: در سایر پایهها، سنجش به شکل عملکردی، فرایندی و کیفی است؛ در دوره متوسطه اول پایههای هفتم، هشتم و نهم را داریم که در پایههای هفتم و هشتم با مجموعه اقداماتی که براساس جمع آوری مستندات و شواهد از فعالیتهای دانشآموز، فعالیتهای تربیتی داخل و خارج کلاس، آزمونهای مجازی، ارزشیابیهای برخط یا آنلاین به شکل غیرحضوری، پرسش و پاسخ، خلاقیتها و همه آنچه که در آموزش از راه دور در دست معلمان است میتوانند ارزشیابی را انجام داده و نمره را برای دانشآموز تعیین کنند.
دری بیان کرد: پس از آنکه معلم، نمره را به مدیر مدرسه ارائه کرد، در ستون ارزشیابی تکوینی و پایانی تراکمی در نوبت خرداد ثبت میشود همچنین مرجع رسیدگی به تقاضاهای تجدیدنظر دانشآموزان طبق آیین نامه اجرایی مدارس شورای مدرسه است.
امتحانات حضوری پایه نهم
وی متذکر شد: در پایه نهم وضعیت متفاوتتر است، سهم نمره خردادماه دانشآموزان در هدایت تحصیلی آنها ضریب بالاتری دارد و تعیین رشته تحصیلی دانشآموزان بر سوابق تحصیلی استوار است به همین دلیل طی هماهنگی با ستاد ملی کرونا و ملاحظات آموزش و پرورش، دانشآموزان پایه نهم امتحانات حضوری دارند. بودجه بندی، مدل سوالات و برنامه امتحانی به اختیار مدرسه یعنی معلم بوده و با تایید شورای مدرسه انجام میشود.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران عنوان کرد: بعد از آنکه چند روزی از بازگشایی مدارس گذشت و اشکالات دانشآموزان به شکل داوطلبانه رفع شد، امتحانات پایه نهم با تشخیص شورای مدرسه به شکل حضوری و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود.
حوزههای امتحانات نهایی با تراکم جمعیت پایین
وی درباره امتحانات پایه دوازدهم تصریح کرد: در پایه دوازدهم، نمرات دانشآموزان در کنکور سراسری تأثیر دارد به همین دلیل امتحانات حضوری است، امتحانات نهایی از 17 خرداد آغاز میشود و دانشآموزان به حوزههای امتحانی میروند و حوزهها را در شهر تهران کم جمعیتتر از گذشته درنظر گرفتیم؛ مدل سنجش بدین صورت است که دانشآموزان آزمونی خواهند داد که متناسب با شرایط ویژه کرونا است یعنی 80 درصد آموزشی که به صورت حضوری ارائه شد 20 نمره و 20 درصد باقیمانده، 4 نمره به صورت اختیاری دارد که اگر دانشآموزان تمایل داشتند، پاسخ دهند.
وی درباره کنکور سراسری یادآور شد: در اینباره مرجع اصلی، سازمان سنجش است که اعلام کرد 30 و 31 مرداد آزمون سراسری برگزار میشود.
دری درباره اینکه آیا برای امتحانات دستورالعمل خاصی به مناطق ارسال شده است، گفت: امتحانات پایه دهم و یازدهم، غیرحضوری است و متناسب با مصوبه شورای مدرسه و با ارزشیابی فرایندی عملکردی اقدام میکنند؛ در تاریخ 23 اردیبهشت آموزش و پرورش دستورالعملی را به تمام استانها ابلاغ کرد و در ستاد امتحانات استان متناسب با شرایطی که دارند پیش بینیهای لازم را انجام داده و اقدام میکنند؛ مدرسه محوری که همیشه آرزوی آن را داشتیم به واسطه کرونا مقداری جای خود را در آموزش و پرورش باز کرده و ظرفیت قانونی شورای مدرسه و ظرفیت معلم به عنوان راهبر آموزشی عملیاتی میشود.
انتهای پیام/
منبع مطلب : www.tasnimnews.com
مدیر محترم سایت www.tasnimnews.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
اولویت برگزاری امتحانات حضوری برای دانشآموزان است
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه اختتامیه مجلس دانش آموزی در جمع خبرنگاران درباره برگزاری امتحانات امسال اظهار کرد: برای همه وضعیتها خودمان را آماده کردهایم و اگر امکان برگزاری امتحانات به صورت حضوری باشد آن را برگزار میکنیم اما اگر ملاحظات بهداشتی اجازه برگزاری امتحانات را به شیوه حضوری ندهد امکان برگزاری به شیوه غیرحضوری فراهم است.
وی افزود: برای برگزاری امتحانات به شیوه غیر حضوری بستر شاد را داریم و از میان مجموعه آزمونها برخی آزمونها به ویژه در حوزه مهارت آموزی الزاما حضوری برگزار میشود بنابراین با توزیع دانشآموزان و رعایت مقررات بهداشتی این امتحانات حضوری برگزار خواهد شد.
اولویت با برگزاری امتحانات به شیوه حضوری است
حاجی میرزایی گفت: اصل بر این است تمام امتحانات حضوری باشد مگر اینکه ملاحظاتی اعلام شود و اجازه برگزاری امتحانات به شیوه حضوری نباشد. امسال کنکور برگزار شد و بسیاری نگران بودند اما ارزیابی وزارت بهداشت نشان داد مشکلی پیش نیامده است هر زمان که امتحانات برگزار شد اولویت با شیوه حضوری است اما اگر اجازه نداشته باشیم به صورت غیرحضوری برگزار میشود. مرکز سنجش آموزش و پرورش تدابیر لازم را برای تمام پایهها و دورههای تحصیلی پیش بینی کرده است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا همچنان کلاسهای درس به شیوه حضوری برگزار میشود؟ عنوان کرد: سیاستهای ما منعطف است اگر ستاد کرونا اعلام کند کلاس های حضوری برگزار نشود کلاس حضوری نداریم و در مناطقی که اعلام نمیکنند حضور دانش آموزان در مدارس در اختیار خانوادهها است و هیچ خانوادهای مجبور نیست فرزندش را به مدرسه بفرستد.
حضور معلمان در مدارس به شرط کلاس حضوری
وزیر آموزش و پرورش درباره حضور معلمان در مدارس متذکر شد: درباره معلمان اگر کلاس درس به شیوه غیر حضوری باشد نیازی به حضور در مدرسه نیست اما ما در مدرسه امکاناتی داریم که به معلمان کمک میکند هم اکنون ترجیح برخی معلمان این است در مدرسه کار تدریس را انجام دهند اما درباره کادر اجرایی مدرسه چون مدرسه حلقه اتصال ما با دانشآموزان است باید حضور داشته باشند و مدرسه زمانی تعطیل میشود که مسئولان بهداشتی تشخیص بدهند هیچ کس نباید از خانه بیرون بیاید. مدارس هم مثل بقیه دستگاههای اجرایی فعلا باز هستند اما حضور معلمان تنها در شرایطی است که کلاس حضوری داشته باشیم و اگر کلاس غیر حضوری باشد حضور معلمان الزامی نیست.
حاجی میرزایی درباره رشد آمار ثبتنام دانشآموزان گفت: بیش از 15 میلیون و 150 هزار دانشآموز در کل کشور ثبتنام کردهاند، در تمام پایهها نسبت به سال قبل بیشتر از 100 درصد بوده است.
وی درباره مشکلاتی که در باره ثبت نام دانش آموزان اتباع در برخی مناطق شهرستانهای استان تهران وجود دارد، گفت: در مورد اتباع خارجی کارت برای آنها توسط وزارت کشور صادر میشود و افرادی که از نظر وزارت کشور اجازه دارند ثبت نام می شوند.
وزیر آموزش و پرورش درباره مشکلات شبکه شاد متذکر شد: قطعاً کسانی که از شاد استفاده میکنند شهادت میدهند هر روز نسبت به قبل امکانات آن بیشتر و مشکلات کمتر شده است. تفاوت شاد با سایر بسترها این است که در شبکه شاد هر دانشآموزی باید احراز هویت شود تا در کلاس معلم خود حضور داشته باشد. اطلاعات دانشآموزان در سامانه سناد قرار دارد و در روزهای شروع سال تحصیلی این اطلاعات مدام تغییر میکرد و ثبت نام ها اضافه میشد.
مشکلات شاد در ساعات ترافیک
وی ادامه داد: بخشی از اشکالات شاد به دلیل احراز هویت دانشآموزان بود و بخش دیگری از اشکالات به دلیل ترافیک شبکه است که از ساعت 10 صبح تا ظهر میزان زیادی از شاد استفاده میشود و زیرساختها پاسخگو نیست. جلسهای را با همراه اول و شورای عالی فضای مجازی داشتیم که تصمیمات خوبی گرفته شد و همه مصمم هستند به شاد کمک کنند تا مشکلات حل شود.
توزیع 240 میلیارد تومان سرانه مدارس از ابتدای سال
وی درباره برگزاری امتحانات نهایی در سه سال دوره متوسطه دوم و حذف کنکور مطرح کرد: قانون یک قید دارد تا امتحانات نهایی در پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم برگزار شود تا 85 درصد از ظرفیت دانشگاهها بدون کنکور تکمیل شود اما هم اکنون 87 درصد ظرفیت دانشگاهها بدون کنکور است بنابراین رقابت برای 13 درصد ظرفیت است و فعلاً این روش هم کمکی به آن نمیکند.
حاجی میرزایی عنوان کرد: برخی معتقدند امتحان نهایی باعث نوعی اضطراب میشود بنابراین آیا صحیح است که آن را به سالهای دیگر دوره متوسطه دوم گسترش بدهیم و برای چه دستاوردی باید این کار را انجام دهیم؟ هم اکنون 85 درصد ظرفیت دانشگاهها بدون کنکور تکمیل میشود بنابراین چه نیازی به این کار است. در همین رابطه کارگروهی تشکیل شده است و در حال بررسی هستند.
وی درباره توزیع سرانه به مدارس گفت: 240 میلیارد تومان از ابتدای سال جاری تاکنون سرانه توزیع شده است که این رقم بیسابقه است و هر چقدر کمبود داشته باشند مجدد سرانه را دریافت می کنیم و همکاری سازمان برنامه بسیار خوب است.
انتهای پیام/
منبع مطلب : www.tasnimnews.com
مدیر محترم سایت www.tasnimnews.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.